Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

selam canım benimde 17 Kasımda olcak bende belirtiler var ama adet belirtilerim başladı 9 gün kala.arkadaşım 14 haftalık hamile adeti 10 gün geçene kadar bişey anlamamış sonra sadece sık idrara çıkma ve biraz fazla uyku olmuş başka hiç belirtisi yok hala kişiden kişiye değişiyor yanii umarım gelmezz beklenen

adet ağrısı çekmiş mi acaba bazıları adet ağrısıyla aynı ağrı oluyor diyor tek fark adet olmuyorsun:KK49:

tostim canım ne yaptın bugün uğramadın topike sanırım adet belirtilerin başladı mı? seninle aynı gündü adet tarihlerimiz :KK19:

yok canım sadece göğüsleri ağrımış döneminde dönem geçince ufak belirtiler.ve hatta bebek düşünmüyolarddı 1 defa kaçamakla hamile kalmışşş millet deli gibi çalışıyo allah nasip ederse bi defada oluyor

canım inşallah bi daha ki ay hamiş kalırısın üzülme ben bu ay takmıyodum kafama bak hamiş kaldım haftalar öncesinden hissetmiştim çünkü göğüslerimde acı yok ama daha öncede yamıştım 80 beden takıyodum 85 takıyorum şimdi acayip şişti hissettim şimdi hamileyim tahminimce 3-4 haftalık daha doktora gitmedim bayramdan sonra gidicem.

HAYIRLI OLSUN.. TEBRİK EDERİM ..:nazar:
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM.. KAÇ AYDIR BEBEK İSTİYORSUN SERAP

yok canım sadece göğüsleri ağrımış döneminde dönem geçince ufak belirtiler.ve hatta bebek düşünmüyolarddı 1 defa kaçamakla hamile kalmışşş millet deli gibi çalışıyo allah nasip ederse bi defada oluyor

valla ya eskiden erkekler kadınların üstüne ceketlerini atsa hamile kalırlarmış şimdi nerdeeeee...bence düşünmekte çok etkiliyor gerçekten psikolojik durumun etkisi var diye düşünüyorum

bilmiyorum ama öle kişiler var ki tanıdığım bebeğe karar veriyor ve dediği zamanda hamile kalıyorlar ben anlayamadım nasıl iş bu

bilmiyorum ama öle kişiler var ki tanıdığım bebeğe karar veriyor ve dediği zamanda hamile kalıyorlar ben anlayamadım nasıl iş bu

evet canım bizimde bir arkadaşın rahmiyle ilgili sounu vardı dr. hemen bebek tutmaz dedi bunlar korunmayı bıraktı ve o ay hamile kaldı ondaki belirti mide bulantısıydı daha adetine 2 hafta varken midem bulanıyor demeye başlamıştı bizde sen hamile misin acaba dedik yok be dedi ve hamileymiş benim kadın doğumcuda bana bazılarında döllendikten hemen sonra miden bulantısı başlar demişti demek doğruymuş

bende onu diyorum eşime kız evi naz evi diye ben naz yapmadım bari yumurtalarım yapsın dimi ama :KK1:

ayy bende hiç yapmadım nazz ondanmı olmuyo acabaaa nazlanıyomu yumurtacıklar:KK1:

ya kızlar 19 una çok var daha o zamana kadar çatlarım ben,ilk denemeden sabırsız oldum çıktım:KK6:

İlk deneme hep öyle oluyor heralde ben de öyleydim:KK9:

ayy gerçekten mi,valla anlamadım kocişimde göbişimi sevip duruyooo,sanki biraz şişti gibi diyoo,,,çok emin konuşuyo,,,o beni daha çok heyecanlandırıyoo,,,hayırlısı tabii,,,senin kaçıncı canım

X