-
- Konu Sahibi Fatmamyusufum
Anin canım teşekkür ederim bende mide yanması bas dönmesi oluyodu ama ben emin olamadığım için bide planlı olduğu için adete 5 gün kala test yapmak istedim şuanda adetime 1 gün kaldı ve mide bulantım oluyo karnım acıkıyo bişey yemessem sanki karnım da bişeyler oluyo gibi hissediyorumMasllah rabbim saglikla kycagina nasip etsin..
Belurtilerin neydi acaba. Benimde bata 6 gun.
Hayırlı olsun canım baya koyulasmis testin :)Kızlar şuanda tekrar test yaptım sonucu paylaşıyorum sizlerle
Teşekkür ederim canım benimHayırlı olsun canım baya koyulasmis testin :)
Cok guzel..her mide bulantin annecim ben geliyorum demek...cok guzel.. Saglikla al insallah bebisiniAnin canım teşekkür ederim bende mide yanması bas dönmesi oluyodu ama ben emin olamadığım için bide planlı olduğu için adete 5 gün kala test yapmak istedim şuanda adetime 1 gün kaldı ve mide bulantım oluyo karnım acıkıyo bişey yemessem sanki karnım da bişeyler oluyo gibi hissediyorum
Amin inşaallah canım darısı tüm isteyenlere insallah :)Cok guzel..her mide bulantin annecim ben geliyorum demek...cok guzel.. Saglikla al insallah bebisini
İnşaallah hamilesindir canımMerhaba arkadaşlar benimde bata 1 gün kaldı test yapmak istiyorum ama negatif çıkacak diye yapmıyorum pazartesiye kadar bekleyecem artık nasıl bekliyeceksem
Gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşKızlar şuanda tekrar test yaptım sonucu paylaşıyorum sizlerle
İnşaallah canım teşekkür ederimGözün aydın Allah tamamına erdirsin inş
İnşallah canımİnşaallah hamilesindir canım
Haydi hayirlisi sendende guzel haberler aliriz insallah:)Merhaba arkadaşlar benimde bata 1 gün kaldı test yapmak istiyorum ama negatif çıkacak diye yapmıyorum pazartesiye kadar bekleyecem artık nasıl bekliyeceksem
Ne yaptin canim tekrar test yapabildinmi?kızlar bnm be bu gecikmemin 3.günü ama hala adet olmadım ama test negatif
Idrar testi yaptiysan daha cikmamis olabilir canim. adet gününe birgun kala tekrarla testi insallah cikar.ben bugün test yaptım negatif çıktı. 4-5 gün var adetime.
Amin canim insallah hayirlisiyla sendende hamis haberi alirizbenimde iki gün var ama geçen hafta kasık ve bel ağrım vardı iki gün daha sabretmeye çalışıyorum.allah isteyen hersekese nasip etsin.
Amin canim insallah hayirlisiyla sendende hamis haberi alirizama yarin sabah bir test yapsan belki cikar canim haydi hayirlisi insallah :)