Adet günü bir kac gün kala gebelik testi yapmak icin bekleyenlerrr:)

Masllah rabbim saglikla kycagina nasip etsin..
Belurtilerin neydi acaba. Benimde bata 6 gun.
Anin canım teşekkür ederim bende mide yanması bas dönmesi oluyodu ama ben emin olamadığım için bide planlı olduğu için adete 5 gün kala test yapmak istedim şuanda adetime 1 gün kaldı ve mide bulantım oluyo karnım acıkıyo bişey yemessem sanki karnım da bişeyler oluyo gibi hissediyorum

Cok guzel..her mide bulantin annecim ben geliyorum demek...cok guzel.. Saglikla al insallah bebisini

Merhaba arkadaşlar benimde bata 1 gün kaldı test yapmak istiyorum ama negatif çıkacak diye yapmıyorum pazartesiye kadar bekleyecem artık nasıl bekliyeceksem

benimde iki gün var ama geçen hafta kasık ve bel ağrım vardı iki gün daha sabretmeye çalışıyorum.allah isteyen hersekese nasip etsin.

Amin canim insallah hayirlisiyla sendende hamis haberi alirizama yarin sabah bir test yapsan belki cikar canim haydi hayirlisi insallah :)

üç günüdür soğuk algınlığı çekiyorrdum ama tedavi oldugum doktorum antibiyotik ve ağrı kesici sakın alma dedi dün acile gittim tedavi goruyorum dedim hamilelik şüphesi olabilir dedim ilaç serum falan vermedi kan testi yaptırdı oda hiç birsey cıkmadı bende üzüldüm bilmiyorum adet günümün geçmesini bekliyorum yine ümüdimi yitirmek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…