Adet günü bir kac gün kala gebelik testi yapmak icin bekleyenlerrr:)

Yarın sabah tekrar yap canım
İlk hamıleligimde hiç bir belirtı yaşamadım bir aylıkken bebek okadar teste kan vermeme rağmen gözükmedi doktor iyce muane etti ve hiçbişey yok denıldi ben o donemde hamıle değilim diye bagdemcik amaliyatı oldum tam iki buçuk aylıkken içime doğdu tekrar test yaptım ve öyle ogrendım biraz uzun oldu ama şimdi ise varsa hemen öğrenmek istiyorum

İlk hamıleligimde hiç bir belirtı yaşamadım bir aylıkken bebek okadar teste kan vermeme rağmen gözükmedi doktor iyce muane etti ve hiçbişey yok denıldi ben o donemde hamıle değilim diye bagdemcik amaliyatı oldum tam iki buçuk aylıkken içime doğdu tekrar test yaptım ve öyle ogrendım biraz uzun oldu ama şimdi ise varsa hemen öğrenmek istiyorum
Allah Allah çok ilginç bir durum yaşamışsın peki öğrendikten sonra neoldu

Kızlar şuanda tekrar test yaptım sonucu paylaşıyorum sizlerle

Eklentiler

• 18F1336A-90DC-4B68-A69F-30B9C34FB76D.jpeg
    18F1336A-90DC-4B68-A69F-30B9C34FB76D.jpeg
    36,7 KB · Görüntüleme: 454
Ayyyyy ne güzel ikinci cizgi bayaaaa bayaaaa netttt hayirli olsun caniiimm hemen kan tahlili yaptir hamilessssiiin canim:halay::21::KK68:
Ay inşallah ilk yaptığımdan bugüne baya koyulaştı :)) ama yinede adetten sonrayı beklicem canım çünkü şuan istanbuldayım bugün Trabzon’a gidiyorum orda yaptırıcam kan tahlilini nasip olursa

Kızlar şuanda tekrar test yaptım sonucu paylaşıyorum sizlerle
Bizlerede
Ay inşallah ilk yaptığımdan bugüne baya koyulaştı :)) ama yinede adetten sonrayı beklicem canım çünkü şuan istanbuldayım bugün Trabzon’a gidiyorum orda yaptırıcam kan tahlilini nasip olursa
Haydi hayirlisi gülüm ya gerceken cok sevindim o bekleyisinin karsiliginda bebisin burdayim der gibi kuyulasmis testin Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin canim.bizlerede dua et canim darisi bizlere olur insallah :)

Bizlerede

Haydi hayirlisi gülüm ya gerceken cok sevindim o bekleyisinin karsiliginda bebisin burdayim der gibi kuyulasmis testin Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin canim.bizlerede dua et canim darisi bizlere olur insallah :)[/QUOT Rabbim bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip etsin inşaallah canım. İnşaallah güzel haberler alırız hepimiz :)

X