- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
- Konu Sahibi Fatmamyusufum
Ben gördüm gibi canm kaç gün var bataSizce varmı yoksa gözlerim yanıltıyomu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gördüm gibi canm kaç gün var bataSizce varmı yoksa gözlerim yanıltıyomu
2 gün var zaman gecmiyorkiBen gördüm gibi canm kaç gün var bata
Az kalmis insallah koyulaşır canm2 gün var zaman gecmiyorki
Sen gorebildinmi yoksa ben yanılıyormuyumAz kalmis insallah koyulaşır canm
Bende gördüm canım tekrarla en kısa zamandaSen gorebildinmi yoksa ben yanılıyormuyum
Çok silik görmek için baya dikkatli bakmak gerekiyorSen gorebildinmi yoksa ben yanılıyormuyum
İnan’ın benden başkası görmiycek kafayı bozdum dıye üzülüyordum çünkü hiç böyle çıkamamıştı dıger aylarda bembeyazdı inş vardırBende gördüm canım tekrarla en kısa zamanda
Yarın sabah tekrar yap canımİnan’ın benden başkası görmiycek kafayı bozdum dıye üzülüyordum çünkü hiç böyle çıkamamıştı dıger aylarda bembeyazdı inş vardır
İlk hamıleligimde hiç bir belirtı yaşamadım bir aylıkken bebek okadar teste kan vermeme rağmen gözükmedi doktor iyce muane etti ve hiçbişey yok denıldi ben o donemde hamıle değilim diye bagdemcik amaliyatı oldum tam iki buçuk aylıkken içime doğdu tekrar test yaptım ve öyle ogrendım biraz uzun oldu ama şimdi ise varsa hemen öğrenmek istiyorumYarın sabah tekrar yap canım
Inşallah canım benimİnan’ın benden başkası görmiycek kafayı bozdum dıye üzülüyordum çünkü hiç böyle çıkamamıştı dıger aylarda bembeyazdı inş vardır
Insallah iyi haberler verirsin canim.2 gün var zaman gecmiyorki
Allah Allah çok ilginç bir durum yaşamışsın peki öğrendikten sonra neolduİlk hamıleligimde hiç bir belirtı yaşamadım bir aylıkken bebek okadar teste kan vermeme rağmen gözükmedi doktor iyce muane etti ve hiçbişey yok denıldi ben o donemde hamıle değilim diye bagdemcik amaliyatı oldum tam iki buçuk aylıkken içime doğdu tekrar test yaptım ve öyle ogrendım biraz uzun oldu ama şimdi ise varsa hemen öğrenmek istiyorum
3 yasında sağlıklı bir oğlum oldu doğumumda çok ilginç oldu ama rabbım nasıl etti çok şükür şimdide inş ikinci için uğraşıyorumAllah Allah çok ilginç bir durum yaşamışsın peki öğrendikten sonra neoldu
İnsallah hayırlı haberler verirsin canım. İnsallah hepimiz hamileyizdir :)3 yasında sağlıklı bir oğlum oldu doğumumda çok ilginç oldu ama rabbım nasıl etti çok şükür şimdide inş ikinci için uğraşıyorum
Ayyyyy ne güzel ikinci cizgi bayaaaa bayaaaa netttt hayirli olsun caniiimm hemen kan tahlili yaptir hamilessssiiin canimKızlar şuanda tekrar test yaptım sonucu paylaşıyorum sizlerle
Ay inşallah ilk yaptığımdan bugüne baya koyulaştı :)) ama yinede adetten sonrayı beklicem canım çünkü şuan istanbuldayım bugün Trabzon’a gidiyorum orda yaptırıcam kan tahlilini nasip olursaAyyyyy ne güzel ikinci cizgi bayaaaa bayaaaa netttt hayirli olsun caniiimm hemen kan tahlili yaptir hamilessssiiin canim
BizleredeKızlar şuanda tekrar test yaptım sonucu paylaşıyorum sizlerle
Haydi hayirlisi gülüm ya gerceken cok sevindim o bekleyisinin karsiliginda bebisin burdayim der gibi kuyulasmis testin Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin canim.bizlerede dua et canim darisi bizlere olur insallah :)Ay inşallah ilk yaptığımdan bugüne baya koyulaştı :)) ama yinede adetten sonrayı beklicem canım çünkü şuan istanbuldayım bugün Trabzon’a gidiyorum orda yaptırıcam kan tahlilini nasip olursa
Bizlerede
Haydi hayirlisi gülüm ya gerceken cok sevindim o bekleyisinin karsiliginda bebisin burdayim der gibi kuyulasmis testin Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin canim.bizlerede dua et canim darisi bizlere olur insallah :)[/QUOT Rabbim bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip etsin inşaallah canım. İnşaallah güzel haberler alırız hepimiz :)
Masllah rabbim saglikla kycagina nasip etsin..Kızlar şuanda tekrar test yaptım sonucu paylaşıyorum sizlerle