- 7 Eylül 2017
- 56
- 29
-
- Konu Sahibi Fatmamyusufum
Insallah hayirli haberler alirsin canim.bizlerde senin adina seviniriz:) doktordan gelince guzel haberini bekleriz canimİnşallah beklediğimiz tez zamanda bizimle olur kızlarbenimde adetim 7 gün geçti evde test yapmıştım negatif çıkmıştı ama normalde hiç sektirmezdi adetim bu ay böyle oldu şaşırdım son 3-4 gündür de aşırı Yorgun’um göğüslerim çok agrıyor geç döllenme dir diye umutlandım yarın doktora gidicem kan testinde çıkar varsa insallah allah hepimizi sevindirsin
Ama biz üc senedir böyle birsey yapmadiginiza rahmen tik yokIlginç bir şey öğrendim kızlar ya da birçoğunuzun bildiği şey bilemedim... ilişki sırasında tükürükle vajinada ıslaklık sağlamak gebeliğe ciddi anlamda engelmisbuna kremleri de ekleyebilirsiniz maalesef...
Üzülmen lütfen yaSlm kizlar benimde 5 günüm kaldi bu sabah evde test yaptim ve sonuc kocamannnn bir negativbel agrim var bu aydami hüsrana ugrayacam sabahtan beri icim aciyor carsiya ciktim hamile bayanlari bebek arabalarini gördükce icimde Allah ima dualar etim bizlerede nasip et diye
Amin canimÜzülmen lütfen yaAdetinin geçmesini bekle . Sabr ve dua ile canlar ...
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Evet canım stres ettim kendimi o yuzden oyle oldu gecikti ya . Reglim yeni bitti bakalim bu ay ne olacakAmin caniminsallah hepimiz müjdeli haberler veririz.sen nasil oldun akintin kesildimi insallah sendende iyi haberler aliriz canim.
As canım .Slm kizlar ben bugun gene hüsrana ugradim.sogan kürü yapmistim ve gene olmadiAllahim yoruldum Allahim bizlerede anne olmayi nasip et
Ilginç bir şey öğrendim kızlar ya da birçoğunuzun bildiği şey bilemedim... ilişki sırasında tükürükle vajinada ıslaklık sağlamak gebeliğe ciddi anlamda engelmisbuna kremleri de ekleyebilirsiniz maalesef...