Adet günü bir kac gün kala gebelik testi yapmak icin bekleyenlerrr:)

Ümidini yetirme canim bende üc senedir her ay ümitle bekleyenlerdenim.insallah senin bebisin zamani gelmistir. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin canim:)

Kızlar ben adetimden 5 gün önce test taptım ve adetim geçene kadar hergün yaptığım testler gittikçe koyulaştı sat 2 Temmuzdu adetim geçti bugün doktora gittim kese görünmedi kan verdim sonucu bekliyorum sizce normalmi kese görünmemesi çok stresliyim okadar koyu koyu pozitifleri gördükten sonra korkuyorum yinede

Korkma canim stres yapma hayirlisiyla iyi sonuclar alirsin insallah.

Kızlar ben bu ay yumurtlama dönemini ve öncesini değerlendiremedim.
Yumurtlamadan 3 gün sonra birliktelik oldu. O yüzden bu ay benim için çöp oldu diyorum.
2 gün sonra regl günüm.. ama bugün hayatımda ilk kez goğüs ucunda sızlama hissediyorum.
1 haftadırda sağ kasığım ağırıyor.
Dünde kabız sorunum oldu afedersiniz. Normalde onu da hiç yaşamam.
Umutlanmak istemiyorum sonucu hüsran oluyor :)
Ama bu ay yumurtlama döneminu geçirdiğim için hiç takmadım kafama hep bir sonraki aya odaklıydım. Şimdi sızlama olunca acaba olabilir mi böyle bir şey

Nasil oldun canim durumunu merak ettim insallah güzel haberler almissindir. Allah gönlüne göre versin canim.

Merhaba tamda bunu öğrenmek istiyordum lütfen yardımcı olur musunuz adetime 5 gün kala kan verdim negatif çıktı sonra adetime 2 gün kala yine test yaptım yine negatif çıktı bugun adetimin 2. Gunu ama adet olmadım sence gebe olma ihtimalim yüksek mi test yapmaya korkuyorum

Nasil oldun canim durumunu merak ettim insallah güzel haberler almissindir. Allah gönlüne göre versin canim.
Canım perşembe doktora gittim değerim 949 çıktı iki gün sonra gel dedi değerin yükselcekmi bakalım dedi cumartesi tekrar gittim 2114 olmuş Altan baktı keseyi gördü ama boş gebelik ihtimaline karşın bu hafta içi tekrar çağardı o yüzden tam sevinemiyorum daha erken tabi değerlerin güzel sesi doktor bekliyorum

Kan testlerinin yanılma payı pek yoktur ama geç döllenmede olmuş olabilir benim bu zamana kadar adetim hiç geçmemişti testlerimde hep negatif çıkardı erken yapardım hep ama bu ay 5 gün erken yapmama rağmen testte çıktı adetimi 3 gün geçince kandada çıktı istersen tekrar kanda baktır canm

2 gün geciktim bugun idrar testi yaptım tek çizgi çıktı adetim 4 gün sürüyo 2 gün daha bekleyeceğim olmazsa kan testi yapıcam çok tşk ederim

Canim insallah Allah hayirlisiyla bebisini saglikla kucagina almayi nasip Eder.stres yapmadan guzel cikacak sonuclari bekle bizlerdende duani eksik etme hamislerin dualari kabul olurmus

Kizlar benim adetime 3 gün var ama çok mu umutsuz

Ben de adetime 2 gün kala yaptım kan testim negatif çıktı bugun 2 gün grciktim adetten idrar testim negatif çıktı Allah hepimize nasip etsin insan düşündükçe kafayı yiyor sürekli test yapmaktan artık çok yoruldum 2 gün grciktim yine bi somuc yok

Merhaba ben de yeniyim. Adetime 3 gün var ve sanırım psikolojik olarak her şeyi hamile miyim diye sorgulamaya başladım. Midem bulanıyor, sol kasığımda ara ara batmalar, göğsümde ağrı, inanılmaz derecede yorgun ve uykusuz hissediyorum, her şeye ağlar oldum ama galiba bu ay da olmayacak ;( Sabırsızlıkla bekliyorum bakalım.

Ne yaptin canim bir gelisme varmi?test yapabildinmi?insallah regl olmamissindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…