Adet günü bir kac gün kala gebelik testi yapmak icin bekleyenlerrr:)

Fatmamyusufum

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
123
88
46
Slm kizlar ben üc senedir anne olmaya can atanlardanim iki defa kimyalsal gebelik yasadim.ve bir senedir tekrar hamile olmayi bekliyorum Ama hic bir sorun olmadigi halde her ay hüsrana ugramaktan yoruldumAma bu ay sanki ümìtlemis gibiyim cok rahatim Regl günüme iki gün kaldi ve yarin bir test yapmak istiyorum insallah hayirlisiyla bu kez vardir diye dualar ediyorum.arkadaslar regl gününe bir kac gün kala yasadiklarinizi paylasirsaniz cok sevinirim:)

canm bnm yarn adet günüm
adeete 6 kaladan beri test yapıyorum
testim hep gün gün koyulaştı :)
belirtide yumurtlamadan beri olan kasık ağrısı , göğüslerde şişlik ve uca yakın olan kısmı taş gibi ve uçları acıyor bide cok hafif mide bulantm var. bu kdr bnm belirtilerim.
buda bugun yaptgm test umarım yarın adet olmam..
allah gönlüne göre versin inşallah hamişsindir

Eklentiler

• 2E0C6FD5-7585-4C5E-9CCA-0EE436E3C47C.jpeg
    30,5 KB · Görüntüleme: 2.905
Ayyyy teprik ederim canim evet ikinci cizgi baya beli ediyor.Allah saglikla kucagina almayi nasip Eder insallah. Bende regl belirtileri olustu gene hüsran vardir bunda da bir hayir deyip beklemedeyim canim

Canisi benmde reglime 7 gün var ve son 2gundur kasik ağrısı batmasi çok tek taraflı ağrı fazla arada bel ağrısı ve akıntı var canm testi 4 3 gün kala yapmayı dusunuyrm

Canisi benmde reglime 7 gün var ve son 2gundur kasik ağrısı batmasi çok tek taraflı ağrı fazla arada bel ağrısı ve akıntı var canm testi 4 3 gün kala yapmayı dusunuyrm
Insallah iyi haberler verirsin canim. Ben üc yil icerisinde ne belirtiler yasadim her seferinde hüsrana ugrayip gözyasi döktüm.insallah senin belirtilerin bebistendir :)

Esim isten geldi kizlar benim yüzüme bakip sana kiyamam hayirlisi olsun. Üzülme deyip sarildi.ben üzülmek istemiyorum ama gercekten yorulmusum her Ay bekleyip hüsrana ugramaktan.

Insallah iyi haberler verirsin canim. Ben üc yil icerisinde ne belirtiler yasadim her seferinde hüsrana ugrayip gözyasi döktüm.insallah senin belirtilerin bebistendir :)
Canisi inanır mısın bende 3 yıldır çabalıyorum ne testlerim pozitif cıktı okadar umutlanıp negatife döndü heleki belirtilerim akıntılarım ama 4 yıl içinde kocaman 0 inşalalh bu ay olur genişiniz seninde benmde

Günaydin kizlar ben dün gidip test aldim.bu sabah ilk idrarla yaparim diye bu sabah uyandigimda lekelendigimi gördüm.elimde test ile kala kaldimhayirlisi artikbu hüsrana alismisimki canim acimadi benim ile ayni zamanda evlenen arkadaslarim ikinci bebislerine hamilelerher bebek arabasi veya hamile bir bayan gördügümde Allahim tüm isteyenlere nasip et diye dualar ederimdemeki buda benim sinavim deyip sabir dillemekten yapacagim birsey yok.önümüzdeki aylari gene bekliyecegim.sizlerden güzel haberler alip bende umutlanip sevinirim insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…