- 12 Mayıs 2018
- 123
- 88
- 46
-
- Konu Sahibi Fatmamyusufum
Ayyyy teprik ederim canim evet ikinci cizgi baya beli ediyor.Allah saglikla kucagina almayi nasip Eder insallah. Bende regl belirtileri olustu gene hüsran vardir bunda da bir hayir deyip beklemedeyim canimcanm bnm yarn adet günüm
adeete 6 kaladan beri test yapıyorum
testim hep gün gün koyulaştı :)
belirtide yumurtlamadan beri olan kasık ağrısı , göğüslerde şişlik ve uca yakın olan kısmı taş gibi ve uçları acıyor bide cok hafif mide bulantm var. bu kdr bnm belirtilerim.
buda bugun yaptgm test umarım yarın adet olmam..
allah gönlüne göre versin inşallah hamişsindir
Iki günüm var canim Allah büyüktür banada benim gibi bebis bekleyenlere anneligi tatirir insallahcanım test yaparsan sende de çıkar
Canisi benmde reglime 7 gün var ve son 2gundur kasik ağrısı batmasi çok tek taraflı ağrı fazla arada bel ağrısı ve akıntı var canm testi 4 3 gün kala yapmayı dusunuyrmSlm kizlar ben üc senedir anne olmaya can atanlardanimiki defa kimyalsal gebelik yasadim.ve bir senedir tekrar hamile olmayi bekliyorum Ama hic bir sorun olmadigi halde her ay hüsrana ugramaktan yoruldum Ama bu ay sanki ümìtlemis gibiyim cok rahatim Regl günüme iki gün kaldi ve yarin bir test yapmak istiyorum insallah hayirlisiyla bu kez vardir diye dualar ediyorum.arkadaslar regl gününe bir kac gün kala yasadiklarinizi paylasirsaniz cok sevinirim:)
Insallah iyi haberler verirsin canim. Ben üc yil icerisinde ne belirtiler yasadim her seferinde hüsrana ugrayip gözyasi döktüm.insallah senin belirtilerin bebistendir :)Canisi benmde reglime 7 gün var ve son 2gundur kasik ağrısı batmasi çok tek taraflı ağrı fazla arada bel ağrısı ve akıntı var canm testi 4 3 gün kala yapmayı dusunuyrm
Iki günüm var canim Allah büyüktür banada benim gibi bebis bekleyenlere anneligi tatirir insallah
Ben 4 kala öğrendim canım test yapsan çıkarIki günüm var canim Allah büyüktür banada benim gibi bebis bekleyenlere anneligi tatirir insallah
Tesekürler canim. Hade hayirlisi deyip senin alacagin haberi beklerim:)amin canım rahat ol biz burdayız :)
Yarin alip ertesi gün ilk idrarla yaparim canim eyer o zamana kadar regl olmazsam.olmamda insallah:)Ben 4 kala öğrendim canım test yapsan çıkar
Hadi inşallah canım:)Yarin alip ertesi gün ilk idrarla yaparim canim eyer o zamana kadar regl olmazsam.olmamda insallah:)
Canisi inanır mısın bende 3 yıldır çabalıyorum ne testlerim pozitif cıktı okadar umutlanıp negatife döndü heleki belirtilerim akıntılarım ama 4 yıl içinde kocaman 0 inşalalh bu ay olur genişiniz seninde benmdeInsallah iyi haberler verirsin canim. Ben üc yil icerisinde ne belirtiler yasadim her seferinde hüsrana ugrayip gözyasi döktüm.insallah senin belirtilerin bebistendir :)
BIZ BIR ASKLA BEKLEYENLERDENIZCanisi inanır mısın bende 3 yıldır çabalıyorum ne testlerim pozitif cıktı okadar umutlanıp negatife döndü heleki belirtilerim akıntılarım ama 4 yıl içinde kocaman 0 inşalalh bu ay olur genişiniz seninde benmde
Haydi insallah pozitiv testinin resmini bizlerle paylas canim.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.güzel haberini aliriz insallah:)Bende pazartesi test yapıcam kızlar hadi insallah hepimiz güzel haberler alırız
Hemde nasıl bende nasıl askla Hemde nasıl heyecanla inşalalh gelirler bekletmezlerBIZ BIR ASKLA BEKLEYENLERDENIZ
Amin canım insallahHaydi insallah pozitiv testinin resmini bizlerle paylas canim.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.güzel haberini aliriz insallah:)