Adet günü bir kac gün kala gebelik testi yapmak icin bekleyenlerrr:)

İnşallah beklediğimiz tez zamanda bizimle olur kızlar :anne:benimde adetim 7 gün geçti evde test yapmıştım negatif çıkmıştı ama normalde hiç sektirmezdi adetim bu ay böyle oldu şaşırdım son 3-4 gündür de aşırı Yorgun’um göğüslerim çok agrıyor :dua: geç döllenme dir diye umutlandım yarın doktora gidicem kan testinde çıkar varsa insallah allah hepimizi sevindirsin :KK15:

İnşallah beklediğimiz tez zamanda bizimle olur kızlar :anne:benimde adetim 7 gün geçti evde test yapmıştım negatif çıkmıştı ama normalde hiç sektirmezdi adetim bu ay böyle oldu şaşırdım son 3-4 gündür de aşırı Yorgun’um göğüslerim çok agrıyor :dua: geç döllenme dir diye umutlandım yarın doktora gidicem kan testinde çıkar varsa insallah allah hepimizi sevindirsin :KK15:
Insallah hayirli haberler alirsin canim.bizlerde senin adina seviniriz:) doktordan gelince guzel haberini bekleriz canim:dua:

Kızlar bende dün yani adetime 6 gün kala kan verdim 0.6 çıktı:KK43: . Yani bu ayda olmadı . Acaba benmi aceleci davrandım . 2 ay önce Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yine adetime 6 gün önce kan vermiştim 2 çıkmıştı daha sonra adetim geldi 1 geçti tekrar kan vermiştim 35 çıkmıştı değerim tabi kimyasalla sonuçlandı . Varmı aranızda 6 gün önce kan verip negatif çıkıp daha sonda hamilr olduğunu öğrenenler ?

Son düzenleme:
Slm kizlar benimde 5 günüm kaldi bu sabah evde test yaptim ve sonuc kocamannnn bir negativ:KK43: bel agrim var bu aydami hüsrana ugrayacam:KK43: sabahtan beri icim aciyor carsiya ciktim hamile bayanlari bebek arabalarini gördükce icimde Allah ima dualar etim bizlerede nasip et diye:KK43:

Ilginç bir şey öğrendim kızlar ya da birçoğunuzun bildiği şey bilemedim... ilişki sırasında tükürükle vajinada ıslaklık sağlamak gebeliğe ciddi anlamda engelmis :110: buna kremleri de ekleyebilirsiniz maalesef...
Ama biz üc senedir böyle birsey yapmadiginiza rahmen tik yok:KK43: bu 5 günüde atlatsaydim sevinecem valla regl gününe bir kac gün kalinca hic cekilmez oluyorum hormonlarim tavan yapmis.esim bile ne o regl olacan diye beynimizi yemeyemi karar verdin diyor:KK43:

Slm kizlar benimde 5 günüm kaldi bu sabah evde test yaptim ve sonuc kocamannnn bir negativ:KK43: bel agrim var bu aydami hüsrana ugrayacam:KK43: sabahtan beri icim aciyor carsiya ciktim hamile bayanlari bebek arabalarini gördükce icimde Allah ima dualar etim bizlerede nasip et diye:KK43:
Üzülmen lütfen ya :KK43: Adetinin geçmesini bekle . Sabr ve dua ile canlar ...
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Slm kizlar ben bugun gene hüsrana ugradim.sogan kürü yapmistim ve gene olmadi:KK43: Allahim yoruldum :KK43:Allahim bizlerede anne olmayi nasip et:KK43:
As canım .
Rabbim tez vakitte nasip eder insallah .
Her an dusunme anne olmayin stres etme . Cogu insan hic dusunmedigi takmadigi anda hamile kaliyyor . Bence beyinle de çok alakali . Fazla yorma kafani oluruna birak .

Ilginç bir şey öğrendim kızlar ya da birçoğunuzun bildiği şey bilemedim... ilişki sırasında tükürükle vajinada ıslaklık sağlamak gebeliğe ciddi anlamda engelmis :110: buna kremleri de ekleyebilirsiniz maalesef...

Tükürük spermleri öldürüyor sadece hamilelikle ilgili doktorlarin önerdiği jelleri kullanin ki onlar özel olarak spermleri öldürmeden hamile kalmayı kolaylaştırıyorlar
Birde preseed var ithal bir jel biraz pahalı ama işe yarıyor

X