- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
-
- Konu Sahibi Fatmamyusufum
Sağol canım inşallah hamileyimdirhayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
Canım ilk idrarınla yap sabah daha net sonuç çıkıyoBugün 5 gün kaldı bata kızlar test yaptım yarim saat önce yarında erken gebelik testi yapicam Eki Görüntüle 2163295 Eki Görüntüle 2163295
Aşırı silikde olsa yokmu şimdi canmCanım ilk idrarınla yap sabah daha net sonuç çıkıyo
Fotoğraf da bisey görünmüyo canım sen görüyo musun elindeBugün 5 gün kaldı bata kızlar test yaptım yarim saat önce yarında erken gebelik testi yapicam Eki Görüntüle 2163295 Eki Görüntüle 2163295
Çok zorlayınca canmFotoğraf da bisey görünmüyo canım sen görüyo musun elinde
Tekrar çek at canım biraz efekt yap görünür belkiÇok zorlayınca canm
Ayyyyy valla bende heyecan yaptim:)ikinci cizgi bas baya var haydi HAYIRLI olsun canim.bebisin seninle iyi düsün iyi olsun canimAdetimin geçmesini bekliyorum canım 2 Temmuz adet günüm adetim geçerse kan testi yaptırıcam bunu bugün yaptım ekranı küçültüğüm için biraz bulanık görünüyor olabilir
İnsallah canım insallah bebişim benimledir :)Ayyyyy valla bende heyecan yaptim:)ikinci cizgi bas baya var haydi HAYIRLI olsun canim.bebisin seninle iyi düsün iyi olsun canim
Canim yarin ilk idrarla testi yapip insallah daha net cikar.senin sevincinide burda paylasiriz insallah canim.Bugün 5 gün kaldı bata kızlar test yaptım yarim saat önce yarında erken gebelik testi yapicam Eki Görüntüle 2163295 Eki Görüntüle 2163295
Ben testinde ikinci çizgiyi göremedim canım fotoğraf kalitesinden de olabilir sabah tekrar yap biZimlede paylaş mutlakaAşırı silikde olsa yokmu şimdi canm
Bende göremedim canim insallah bizleri yaniltir ve bir iki gun sonra ikinci cizgi daha da belirgin bir sekilde görünür. Inan senin adina cok sevinirim o hasretlik sona erecektir insallah .Aşırı silikde olsa yokmu şimdi canm
Inşallah canisi insallah rabbim isteyen herkese veriri insalalhBende göremedim canim insallah bizleri yaniltir ve bir iki gun sonra ikinci cizgi daha da belirgin bir sekilde görünür. Inan senin adina cok sevinirim o hasretlik sona erecektir insallah .
Tamam canm yaparım sabahBen testinde ikinci çizgiyi göremedim canım fotoğraf kalitesinden de olabilir sabah tekrar yap biZimlede paylaş mutlaka
Yapicam canm insallah cikarCanim yarin ilk idrarla testi yapip insallah daha net cikar.senin sevincinide burda paylasiriz insallah canim.
Hmm oyle mi diyorsun cnm o zaman bari 1 gün kala test yapayim kesin olsun dimi?Adetin gecikene kadar idrar testi yaparsın canım zaten bebek sağlıklıysa gün geçtikçe koyulaşır çizgi böylece anlamış olursun. Çünkü erkenden hastaneye gitsen de hiç bişey yapmayacaklar bekletecekler seni diş gebelik olabilir diyecekler moralin bozulmasın hiç:)
Evet canım daha iyi olurHmm oyle mi diyorsun cnm o zaman bari 1 gün kala test yapayim kesin olsun dimi?
Canım bu test bozuk yada fazla idrar damlatmissin