- 12 Mayıs 2018
- 123
- 88
- 46
-
- Konu Sahibi Fatmamyusufum
Canım adet bıttıkten 2gun sonra basla 15gun devam etSlm kizlar aranizda sogan kürü yapan varmi?benim regl bugun basladi 4 gün sürer regl bitikten iki gün sonra baslayan arkadaslar varmis.ama bazilari butun ay bazilari 15 gün kulanmis.sizin bir fikriniz varmi?ben artik neler yapabilirim bilemiyorum
Tesekür ederim canim baslarim insallah bir faydasini görürümCanım adet bıttıkten 2gun sonra basla 15gun devam et
Amın canım ılk hamılelıgımde kullanmıstım 2aynsonra hamıle kalmıstım bende sımdı 2.ıcın ugrasıyorum Rabbım hayırlı evlat nasıp etsın canımTesekür ederim canim baslarim insallah bir faydasini görürümAllah kimsenin kucagini bos birakmasin.
Slm kizlar ben üc senedir anne olmaya can atanlardanimiki defa kimyalsal gebelik yasadim.ve bir senedir tekrar hamile olmayi bekliyorum Ama hic bir sorun olmadigi halde her ay hüsrana ugramaktan yoruldum Ama bu ay sanki ümìtlemis gibiyim cok rahatim Regl günüme iki gün kaldi ve yarin bir test yapmak istiyorum insallah hayirlisiyla bu kez vardir diye dualar ediyorum.arkadaslar regl gününe bir kac gün kala yasadiklarinizi paylasirsaniz cok sevinirim:)
Insallah hayirlisiyla bebisin seninledir canim.kan testi yaptir canim veya yarin ilk idrarla testi yap insallah kuyu kirmizi sekilde cikar hata resim cekip bizlerlen paylas canim.Allah gönlüne göre versin canim.Canım ben 5 gün kala test yaptım pozitifi gördüm silikti ama adetime 3 gün kaldı hergün yapıyorum hep silik çıkıyo bende mide yanması ve bas dönmesi oluyo ara ara ama emin olamadığım için adetin geçmesini bekliyorum kimyasal olur diye tedirginim
Adetimin geçmesini bekliyorum canım 2 Temmuz adet günüm adetim geçerse kan testi yaptırıcam bunu bugün yaptım ekranı küçültüğüm için biraz bulanık görünüyor olabilirInsallah hayirlisiyla bebisin seninledir canim.kan testi yaptir canim veya yarin ilk idrarla testi yap insallah kuyu kirmizi sekilde cikar hata resim cekip bizlerlen paylas canim.Allah gönlüne göre versin canim.
Hayırlı olsun canım:)Adetimin geçmesini bekliyorum canım 2 Temmuz adet günüm adetim geçerse kan testi yaptırıcam bunu bugün yaptım ekranı küçültüğüm için biraz bulanık görünüyor olabilir
İnşallah hamileyimdir de hayırlı olur canımHayırlı olsun canım:)
Inşallah canım iyi düşün iyi olsun :)İnşallah hamileyimdir de hayırlı olur canım
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünAdetimin geçmesini bekliyorum canım 2 Temmuz adet günüm adetim geçerse kan testi yaptırıcam bunu bugün yaptım ekranı küçültüğüm için biraz bulanık görünüyor olabilir
En stresli dönem canım zaman sanki kamplumbağa hızıyla ilerliyo o sıralar:)kızlar benm de bat 6 neredeyse 5 gün kalacak zaman geçmiyor of of
aynennnnnnnkızlar benm de bat 6 neredeyse 5 gün kalacak zaman geçmiyor of of
cnm senin belirtilern neydi? kaç gün kala başladı test yapmaya iten ne olduuEn stresli dönem canım zaman sanki kamplumbağa hızıyla ilerliyo o sıralar:)
Benim yumurtlamadan hemen sonra bel ağrısı başladı en çok ondan şüphelendim hiç geçmek bilmedi. Adete 5 gün kala kasiklarimda ağrı girdi erken adet olcam sandım. Test yapayım da kafam rahatlasın adeti geciktirmeyim dedim 4 gün kala iki test yaptım ikisi de silik çıktı canım :)cnm senin belirtilern neydi? kaç gün kala başladı test yapmaya iten ne olduu
hmm sende baya erkenden belli etmiş kendini herkesin farklı tabii çok sevindm ama ne mutlu olmuşsundur hayırlı olsun tekrardannnBenim yumurtlamadan hemen sonra bel ağrısı başladı en çok ondan şüphelendim hiç geçmek bilmedi. Adete 5 gün kala kasiklarimda ağrı girdi erken adet olcam sandım. Test yapayım da kafam rahatlasın adeti geciktirmeyim dedim 4 gün kala iki test yaptım ikisi de silik çıktı canım :)
Amin canim teşekkür ederim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hemde nasıl mutlu oldum ama keşke erken öğrenmeseydim diyorum. Mahvoldum ya değer yükselecek mi kese görünecek mi bebek görünecek mi derken çok şükür 8. Haftaya geldim ama nasıl geldimhmm sende baya erkenden belli etmiş kendini herkesin farklı tabii çok sevindm ama ne mutlu olmuşsundur hayırlı olsun tekrardannn
Yaaa öyyle mi,,, ben de öyle düşünüyodum iyice sağlamlaştı o zaman fikrim:) gecikmesi daha iyi tabi aklı çıkar insanın bebişime bişey olur mu diye olsun düşünme şimdi kötü şeyler hep iyi düşünAmin canim teşekkür ederim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hemde nasıl mutlu oldum ama keşke erken öğrenmeseydim diyorum. Mahvoldum ya değer yükselecek mi kese görünecek mi bebek görünecek mi derken çok şükür 8. Haftaya geldim ama nasıl geldimşu an ki aklım olsa adetim geçince kan verirdim kafam rahat olurdu :)
Adetin gecikene kadar idrar testi yaparsın canım zaten bebek sağlıklıysa gün geçtikçe koyulaşır çizgi böylece anlamış olursun. Çünkü erkenden hastaneye gitsen de hiç bişey yapmayacaklar bekletecekler seni diş gebelik olabilir diyecekler moralin bozulmasın hiç:)Yaaa öyyle mi,,, ben de öyle düşünüyodum iyice sağlamlaştı o zaman fikrim:) gecikmesi daha iyi tabi aklı çıkar insanın bebişime bişey olur mu diye olsun düşünme şimdi kötü şeyler hep iyi düşün