Adet günü bir kac gün kala gebelik testi yapmak icin bekleyenlerrr:)

Slm kizlar aranizda sogan kürü yapan varmi?benim regl bugun basladi 4 gün sürer regl bitikten iki gün sonra baslayan arkadaslar varmis.ama bazilari butun ay bazilari 15 gün kulanmis.sizin bir fikriniz varmi?ben artik neler yapabilirim bilemiyorum

Canım adet bıttıkten 2gun sonra basla 15gun devam et

Canım ben 5 gün kala test yaptım pozitifi gördüm silikti ama adetime 3 gün kaldı hergün yapıyorum hep silik çıkıyo bende mide yanması ve bas dönmesi oluyo ara ara ama emin olamadığım için adetin geçmesini bekliyorum kimyasal olur diye tedirginim

Insallah hayirlisiyla bebisin seninledir canim.kan testi yaptir canim veya yarin ilk idrarla testi yap insallah kuyu kirmizi sekilde cikar hata resim cekip bizlerlen paylas canim.Allah gönlüne göre versin canim.

Insallah hayirlisiyla bebisin seninledir canim.kan testi yaptir canim veya yarin ilk idrarla testi yap insallah kuyu kirmizi sekilde cikar hata resim cekip bizlerlen paylas canim.Allah gönlüne göre versin canim.
Adetimin geçmesini bekliyorum canım 2 Temmuz adet günüm adetim geçerse kan testi yaptırıcam bunu bugün yaptım ekranı küçültüğüm için biraz bulanık görünüyor olabilir

Eklentiler

• F8CE686A-DE8F-40C2-80F0-57B9AF94C3AC.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 622
cnm senin belirtilern neydi? kaç gün kala başladı test yapmaya iten ne olduu
Benim yumurtlamadan hemen sonra bel ağrısı başladı en çok ondan şüphelendim hiç geçmek bilmedi. Adete 5 gün kala kasiklarimda ağrı girdi erken adet olcam sandım. Test yapayım da kafam rahatlasın adeti geciktirmeyim dedim 4 gün kala iki test yaptım ikisi de silik çıktı canım :)

hmm sende baya erkenden belli etmiş kendini herkesin farklı tabii çok sevindm ama ne mutlu olmuşsundur hayırlı olsun tekrardannn

hmm sende baya erkenden belli etmiş kendini herkesin farklı tabii çok sevindm ama ne mutlu olmuşsundur hayırlı olsun tekrardannn
Amin canim teşekkür ederim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hemde nasıl mutlu oldum ama keşke erken öğrenmeseydim diyorum. Mahvoldum ya değer yükselecek mi kese görünecek mi bebek görünecek mi derken çok şükür 8. Haftaya geldim ama nasıl geldim şu an ki aklım olsa adetim geçince kan verirdim kafam rahat olurdu :)

Yaaa öyyle mi,,, ben de öyle düşünüyodum iyice sağlamlaştı o zaman fikrim:) gecikmesi daha iyi tabi aklı çıkar insanın bebişime bişey olur mu diye olsun düşünme şimdi kötü şeyler hep iyi düşün

Adetin gecikene kadar idrar testi yaparsın canım zaten bebek sağlıklıysa gün geçtikçe koyulaşır çizgi böylece anlamış olursun. Çünkü erkenden hastaneye gitsen de hiç bişey yapmayacaklar bekletecekler seni diş gebelik olabilir diyecekler moralin bozulmasın hiç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…