- 9 Ocak 2018
- 1.073
- 610
- Konu Sahibi Fatmamyusufum
Burda hafif çizgi belli başka test yok mu canım tekrarlasan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda hafif çizgi belli başka test yok mu canım tekrarlasan
Var canm 1 tane tek var oda erken gebelikBurda hafif çizgi belli başka test yok mu canım tekrarlasan
Anladım canım bunda var gibi silik tabi sen daha net görürsün foto da pek belli olmuyo bunda çıktıysa erken testte daha çabuk çıkar onu da yap istersen aklımda kalmazVar canm 1 tane tek var oda erken gebelik
Onu yarinmi yapsam acabaAnladım canım bunda var gibi silik tabi sen daha net görürsün foto da pek belli olmuyo bunda çıktıysa erken testte daha çabuk çıkar onu da yap istersen aklımda kalmaz
Sen bilirsin tabi canım ama idrara geçtiyse hcg bence sabah akşam farkeden bisey yok ben bu saatlerde yapmıştım iki testideOnu yarinmi yapsam acaba
Erken gebelikte yapmismiydin canmSen bilirsin tabi canım ama idrara geçtiyse hcg bence sabah akşam farkeden bisey yok ben bu saatlerde yapmıştım iki testide
Yok ben kaset test yapmıştım canım iki taneErken gebelikte yapmismiydin canm
Günün geçmişiydi peki canmYok ben kaset test yapmıştım canım iki tane
Bata 4 gün vardı canımGünün geçmişiydi peki canm
Ayyy canm ya benmde 5 gün bugün yarın 4 olcak heyecan yaptım şimdiBata 4 gün vardı canım
Hadi inşallah güzel haberler olsun canım:) ben kesin negatif diyerek yapmıştım çift çizgiyi görünce şoka girdim inanamadım:)Ayyy canm ya benmde 5 gün bugün yarın 4 olcak heyecan yaptım şimdi
Evet bence de fazla damltmissin cnm
Canim bende 4 gin kala yapmayı dusudüşünüy da varsa çıkıyor dimi hangi marka testle yapmistin bu arada Rabbim meleğini hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsinBenim yumurtlamadan hemen sonra bel ağrısı başladı en çok ondan şüphelendim hiç geçmek bilmedi. Adete 5 gün kala kasiklarimda ağrı girdi erken adet olcam sandım. Test yapayım da kafam rahatlasın adeti geciktirmeyim dedim 4 gün kala iki test yaptım ikisi de silik çıktı canım :)
Amin canim benim insallah:) Pyro clinice testin ismi canım. Senin ne zaman batCanim bende 4 gin kala yapmayı dusudüşünüy da varsa çıkıyor dimi hangi marka testle yapmistin bu arada Rabbim meleğini hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin
Canim daha 4 günün var test icin bu kadar yipratma kendini hele iki gun daha bekle adetinden bir gun önce yap.cikmazsa gecikmeyi bekleyip yap. bu testler böyle ciktikca insan gercekten üzülüyor. pisikoloji olarak yoruluyor.benim yoruldugum gibiOnu yarinmi yapsam acaba
Ay sorma okadar kötü oldmkiCanim daha 4 günün var test icin bu kadar yipratma kendini hele iki gun daha bekle adetinden bir gun önce yap.cikmazsa gecikmeyi bekleyip yap. bu testler böyle ciktikca insan gercekten üzülüyor. pisikoloji olarak yoruluyor.benim yoruldugum gibi
Mirtach mi öyle bir şey benim ki ya bat da 7 haziranAmin canim benim insallah:) Pyro clinice testin ismi canım. Senin ne zaman bat
Beklemek okadar kötü bişeyki ya benimde 2 günüm var zaman sanki durmuş içimde bi stres :/Ay sorma okadar kötü oldmki
Ay hiç sorma ya geçmiyor geçmiyorBeklemek okadar kötü bişeyki ya benimde 2 günüm var zaman sanki durmuş içimde bi stres :/