- 7 Ağustos 2017
- 817
- 723
- 37
-
- Konu Sahibi Fatmamyusufum
Canım ilkinde de aynıydı ve adet günü öğrendim . Yoğun akıntı ve ani harekette sağ tarafında krnımın içinde kramp fibi bişey bu benim erkenki . 6 hafta da mide bulantılarım başlamıştıMasallah gozunaydin canim belirtilerin nelerdi ?
Teprikler canim Allahim saglikla kucagina almayi nasip Eder insallah.Yarın adet günüm ama nöbetçi eczane bulup yaptım çünkü belirtim vardı be hamileyim
Stres yapma canim agrilarin ve regl olmamana sebep olabilirKizlar test yaptım daha yeni sonuç negatif ☺ regl niye olmadm ben daha agrilarim da gecmiyor pff ins olurum
Oyle umuyorum bende canim benimStres yapma canim agrilarin ve regl olmamana sebep olabilir
Salı günü de mi erken gebelik testi yaptın canım? Ben de dün yaptım çıkmadı bugün adet günüm ama daha olmadım yanlış çıkma durumu var mı acaba bilemedim....Erken gebelik teste en kesin net olanı söyleyim arkadaşlar. Salı hünü yaptım çıkmadı bu gece yaptım çıktı
Evet salı günü yaptım çıkmadı dün gece yaptım çıktı. Olabilir ama erken gebelik testleri adet günü sonuç veriyor bilemedim bence bekle bira daha son adet günün ne zamanSalı günü de mi erken gebelik testi yaptın canım? Ben de dün yaptım çıkmadı bugün adet günüm ama daha olmadım yanlış çıkma durumu var mı acaba bilemedim....
Bugün canım ama belirti yok gibi bilemedim ;(Evet salı günü yaptım çıkmadı dün gece yaptım çıktı. Olabilir ama erken gebelik testleri adet günü sonuç veriyor bilemedim bence bekle bira daha son adet günün ne zaman
Insallah bebisin gelmistir canim.benim amca kizida gecen ay koruma haplari birakti bu ayda hamile oldugunu ögrendi eyer iliskin yumurtlama zamani olduysa hamile olabilirsin Allah gönlüne göre versin canim.selamun aleyküm kızlar ben bir yıllık evliyim yaşım 30 bir aydır korunmuyorum adetime 6 var ama adet öncesi belirtilerim başlamadı her zaman başlardı bu durumu yaşayan varmı acaba bir kaçgündür baş dönmem vardı ama hamile olma ihtimalin yok sayıyorum daha yeni ilacı bıraktım bırakınca hemen hamile olan varmı acaba birde karnımda olmadığı kadar gaz ve hareket var anlamadım
karnımda ağrılar olduğu dönemde ilişkim oldu sanırım üçgün sürdü kramplar ama bakalım nasip inşaallah baya düşük doz koruma hapı kullanmıştım çünkü kaçtanesi yan etki yapmıştı kullanamamıştım demekki onları kullanmada hayır yokmuşInsallah bebisin gelmistir canim.benim amca kizida gecen ay koruma haplari birakti bu ayda hamile oldugunu ögrendi eyer iliskin yumurtlama zamani olduysa hamile olabilirsin Allah gönlüne göre versin canim.
Bende yeni biraktim ilaci bu ay ilk denemeydi her turlu sikayetim vardi :))) psikolojikdi heralde cunku buralarda cok gezdim etkilendim . Bilmiyorm canim yaa Adet gununu bekle istersen ins hamissindir :) Allah gonlune gore versin .selamun aleyküm kızlar ben bir yıllık evliyim yaşım 30 bir aydır korunmuyorum adetime 6 var ama adet öncesi belirtilerim başlamadı her zaman başlardı bu durumu yaşayan varmı acaba bir kaçgündür baş dönmem vardı ama hamile olma ihtimalin yok sayıyorum daha yeni ilacı bıraktım bırakınca hemen hamile olan varmı acaba birde karnımda olmadığı kadar gaz ve hareket var anlamadım
Adet oldunmu canim ?Bugün canım ama belirti yok gibi bilemedim ;(
Amin inşaallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin ben stres yapmadm da bilmiyorum bana neler oluyor birkaçgine belli olur inşaallahBende yeni biraktim ilaci bu ay ilk denemeydi her turlu sikayetim vardi :))) psikolojikdi heralde cunku buralarda cok gezdim etkilendim . Bilmiyorm canim yaa Adet gununu bekle istersen ins hamissindir :) Allah gonlune gore versin .
Bizede haber edersin canımAmin inşaallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin ben stres yapmadm da bilmiyorum bana neler oluyor birkaçgine belli olur inşaallah
ederim inşaallah canımBizede haber edersin canım
Oldum canım maalesef her ay aynı şeyler... Moralim çok bozukAdet oldunmu canim ?
Bozma moralini elbet olacaktır diger aya insallahOldum canım maalesef her ay aynı şeyler... Moralim çok bozuk((