- 11 Haziran 2012
- 549
- 55
- Konu Sahibi Fatmamyusufum
Kızlar benim adetime daha 5 gün var dayanamadım erken gebelik testi yaptm sonuç negatif acaba erken mi davrandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet gününün gecmesini bekle bence canim . Belirtilerinmi var ?Kızlar benim adetime daha 5 gün var dayanamadım erken gebelik testi yaptm sonuç negatif acaba erken mi davrandım
Rabbim razı olsunDua edin inşaallah ben hepimize ettim bugün
Yok canm bi belirtim ama acele davrandımAdet gününün gecmesini bekle bence canim . Belirtilerinmi var ?
Ayy sanki bi gölge var gibi ya ama bilemedim tekrarla istersen . Var gibi insallahİyi geceler herkese benimde bata 1 hafta kaldi bugun dayanamayip test yaptim sizce var gibi mi baska bir topicte de konusuyoruz size de aormak istedim biraz efekt uyguladim ama ben normalde baktigimda cok cok silik bir cizgi goruyor gibiyim
İnsallah canim bu sabah tekrar yaptim ama emin olamiyorum tabii ki bata daha var hayirlisi olsun hepimiz icinAyy sanki bi gölge var gibi ya ama bilemedim tekrarla istersen . Var gibi insallah
Hmm sanki yok gibi bunda . Ilk testinde bi hayalet cizgi vardi hayirlisi gununu bekle canimBu da bu sabah yaptigim
Bugun kahverengi lekenenmem oldu cok cok hafif daha bata 1 hafta var beklemekten baska care yoo canim hayirlisiHmm sanki yok gibi bunda . Ilk testinde bi hayalet cizgi vardi hayirlisi gununu bekle canim
Bu kahverengi akinti beni mahvetti bu ay adet gunlerimdeyim lakin kahverengi akinti var hep adet olamiyorm . bi kac gun once test yapmistm negatifti sonuc . Bilmiyorum neden boyle oldum bekle cnm bizede haber etBugun kahverengi lekenenmem oldu cok cok hafif daha bata 1 hafta var beklemekten baska care yoo canim hayirlisi
Bu kahverengi akinti beni mahvetti bu ay adet gunlerimdeyim lakin kahverengi akinti var hep adet olamiyorm . bi kac gun once test yapmistm negatifti sonuc . Bilmiyorum neden boyle oldum bekle cnm bizede haber et
Ikinci cizgi görünmüyor canim hayirlisi deyip bekleBu da bu sabah yaptigim
Amin canim hayirlisi insallahIkinci cizgi görünmüyor canim hayirlisi deyip bekle
As canım bu ay olur insallah . Habelerini bekliyorum .Ben daha gun saymaya baslamadim hala regliiyim . Ben bu ay her belirtiyi yasadim haha ama regl belirtisiymis fazla vucudunu dinleme derim .Slm kizlar regl gününe tekrar sayili günler kaldi son 6 güninsallah bu ay hüsrana ugramam bu Ay bekleyen arkadaslar belirti yasayanlar varmi? Gecen ay benim gibi hüsrana ugrayan arkadaslar bu ay bir degisiklik yasiyormusunuz?
Tskr ederim canim hayirli haberleri en kisa zamanda aliriz insallah. Ben üc yilldir sayisiz belirti yasadim ama artik takmiyorum.Allah ima sükür bekleme sabri veriyor.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.As canım bu ay olur insallah . Habelerini bekliyorum .Ben daha gun saymaya baslamadim hala regliiyim . Ben bu ay her belirtiyi yasadim haha ama regl belirtisiymis fazla vucudunu dinleme derim .
Amin kuzum ..Tskr ederim canim hayirli haberleri en kisa zamanda aliriz insallah. Ben üc yilldir sayisiz belirti yasadim ama artik takmiyorum.Allah ima sükür bekleme sabri veriyor.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.
Ben gec yasta evlenenlerdenim canim.34 yasinda evlendim ve simdi 37 yim ve hic sorun olmamasina rahmen bir türlü tuturamadik:) bu ayda sogan kürünü denedim icim disima cika cika 14 günü bitirdim haydi hayirlisi artik canim.Amin kuzum ..
Kaç yaşındasın ? Rabbim Ol der ve olur insallah birgun .