- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- Konu Sahibi Fatmamyusufum
Kızlar benim testimde gebelik var çıktı ve ertesi gün adet oldum.Sanırım kimyasal gebelikti..Çok canım sıkıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tskr canim Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin bu ay sogan kürünü denedim 10 gündür iciyorum icim disima cikti:)dün yumurtlama gönümün ikinci günüydü resmen yatalak oldum kasik sancisi bel agrisi bacagima vuran agridan kibildayamadim. Iliskiyi zar zor bitirdik:)esim agrin var uyu dedi hösstttt ben onca sogani bosunami ictim dedim.bu sabah uyandigimda o agrilardan eser kalmamis hayirlisiyla ayin 25 sini bekleyecem artik:)Bende Almanyadayım canım Alllah gönlüne göre versin insallah .
Incir kürü denedinmi soğan yada . ?
Üc yillik evliyim canim iki kimyalsal gebelik yasadim Almanyada yasiyorum hem burda hem turkiyede doktor kontrolerine gitim sorun yok dediler ama genede olmadi iste.hayirlisi canim ya esimle beklemedeyiz.
Bende Almanyadayım canım Alllah gönlüne göre versin insallah .
Incir kürü denedinmi soğan yada . ?
Öncelikle gecmis olsun Gebelik testini evdemi yapmistin canim gecikmen kac gün olmustu.Kızlar benim testimde gebelik var çıktı ve ertesi gün adet oldum.Sanırım kimyasal gebelikti..Çok canım sıkıldı
Hg aramiza canim insallah hayirlisiyla senden hamis haberi aliriz:) hic belirtin varmi? Ne zamandir istiyorsun bebisi Allah gönlüne göre versin canim :)Merhaba kızlar bende Almanyadayım selamlar.Benimde batım 18 Temmuz.
Hoşbuldum canımcım.Hg aramiza canim insallah hayirlisiyla senden hamis haberi aliriz:) hic belirtin varmi? Ne zamandir istiyorsun bebisi Allah gönlüne göre versin canim :)
Hahahh hadi bakalim canim :) sogan suyu ise yaramıstir tutmustur insallahTskr canim Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin bu ay sogan kürünü denedim 10 gündür iciyorum icim disima cikti:)dün yumurtlama gönümün ikinci günüydü resmen yatalak oldum kasik sancisi bel agrisi bacagima vuran agridan kibildayamadim. Iliskiyi zar zor bitirdik:)esim agrin var uyu dedi hösstttt ben onca sogani bosunami ictim dedim.bu sabah uyandigimda o agrilardan eser kalmamis hayirlisiyla ayin 25 sini bekleyecem artik:)
Hg canım gurbetçiler burda hep . Ben hic ovu. Yapmadım ya insallah haberini aliriz seninde ben yarın sabah test yapıcam bu gidişle dun pembemsi akinti geldi sanciyla hala bisey yok bende .Hoşbuldum canımcım.
Eylülden beri istiyoruz nasipse ama 2.5 yıldır evliyiz.Ben bu ay değişik birşey yaşadım.Ovulasyon testimde pik günü iki koyu çizgi gördüm ve değerlendirdik ama ondan sonra 4 gün daha hek iki çizgide kopkoyu eşitlikte çıktı.Böyle birşey başınıza geldi mi hiç?
Ondan sonrasında da geçen gün bir anda bembeyaz bir akıntı boşaldı fazlaydı.Birde kasık ağrılarım var oturup kalkarken.Sızlıyor resmen.Ay ne çok yazdım
Senin belirtilerin var mı peki?Batn ne zaman?Umarım seninde en kısa sürede güzel haberini alırız burada ve tabi bekleyen hrkesin
Hoşbuldum canımcım.İnsan mutlu oluyo gurbetçi görünce :))) Bende yapmamak için zor duruyorum test aldım ama çıkmazki 18 indeHg canım gurbetçiler burda hep . Ben hic ovu. Yapmadım ya insallah haberini aliriz seninde ben yarın sabah test yapıcam bu gidişle dun pembemsi akinti geldi sanciyla hala bisey yok bende .
Değilmi ya :))))Hoşbuldum canımcım.İnsan mutlu oluyo gurbetçi görünce :))) Bende yapmamak için zor duruyorum test aldım ama çıkmazki 18 inde
Senin batın ne zaman pembe akıntı yerleşme için olabilir mi acaba?İnşallah pozitif çıkar yarın sabah.Türkiyede ne güzel istediğin zaman kan testi verebiliyorsn.Burda nedne yapmıyorlarki sankiDeğilmi ya :))))
Bencede bekle ya gunun gecsin
Cumartesi yapacagin testin insallah pozitiv cikar canim bizlerlede paylasirsin insallah:)Merhabalar;benim bat 16 temmuz.sabırsızlıkla bekliyorum,sanırım dayanamayıp ctesi test yapacağım
Evet ya o yonden burayı Sevmiyorum Olabilir canim arastiriyorum bende yerlesme kanaması da boyleymis benim 3 gunum gecti pembe akinti gorunce aha regl oldum dedim . Yarin yazarimm artikSenin batın ne zaman pembe akıntı yerleşme için olabilir mi acaba?İnşallah pozitif çıkar yarın sabah.Türkiyede ne güzel istediğin zaman kan testi verebiliyorsn.Burda nedne yapmıyorlarki sanki
Tabiki,Allah isteyenlere bir an önce versinCumartesi yapacagin testin insallah pozitiv cikar canim bizlerlede paylasirsin insallah:)
.Öncelikle gecmis olsun Gebelik testini evdemi yapmistin canim gecikmen kac gün olmustu.
.Yarın adet günüm ama nöbetçi eczane bulup yaptım çünkü belirtim vardı be hamileyim
Allahım herkese versin inş.
Allah tamamına erdirsin canim.Gözün aydın..❤❤❤
Masallah gozunaydin canim belirtilerin nelerdi ?Yarın adet günüm ama nöbetçi eczane bulup yaptım çünkü belirtim vardı be hamileyim