- 25 Mart 2018
- 393
- 164
- 29
- Konu Sahibi nutella2708
Vala bende bilemedim aonuc netlesince yine yazacam zaten buraya cidden acayip merak ediorum gercektwn olagan bi gecikmemi gebelik var mi hayal kırıklığı cok kotu oluo
aynenn cnm hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vala bende bilemedim aonuc netlesince yine yazacam zaten buraya cidden acayip merak ediorum gercektwn olagan bi gecikmemi gebelik var mi hayal kırıklığı cok kotu oluo
Hayırlı geceler cnm bi gelişme olursa haber ver bana daaynenn cnm hayirlisi
Hayırlı geceler cnm bi gelişme olursa haber ver bana da
Vala pek iyi dglm ya ağrılar bi gecmedi sanrm aksam acile gidecem artik bayram sonuna randevu almistim amanasilsin cnm
Vala pek iyi dglm ya ağrılar bi gecmedi sanrm aksam acile gidecem artik bayram sonuna randevu almistim ama
Sen nasilsn cnm
Ayy hadi ins cnm hayrlisyla pozitifi gorursun kanda da ins akintinda yerlesmedir inscnm bilmiyorum sabah predictor hizli sonuç testi yaptim silik cizgi cikti pozitif, ozel hastaneye gittik kan verdim 2 saate sonuç çikar, eve geldim koyu kirmizi ve kahve karişik akintim var, adet gibi.
Ayy hadi ins cnm hayrlisyla pozitifi gorursun kanda da ins akintinda yerlesmedir ins
Ne bilim cnm hyrlisi sonuclari bekle bklmcnm yerleşme degil adet oluyorum gibi
Ne bilim cnm hyrlisi sonuclari bekle bklm
Ağrın var mıaynen 5 gibi cikacakmiş, duşukmu yaşiyorum acaba
Ağrın var mı
Adet günün muydu gecti miydiçook hafif
Adet günün muydu gecti miydi
Himm bnm de 28 mayıstıgecti adet gunum 24 mayisti
Himm bnm de 28 mayıstı
Ne bilim vala iyi düşün iyi olsun cnm
Yani yanılma payı da var ama ins dogrudurinşallah canim belki test mi yanildi predictor
Yani yanılma payı da var ama ins dogrudur
Cnm sakin ol bekle bklm ama cok sancin olursa gene git bekleme tahlil sonucunu benceeger dogruysa duşuk geciriyorum şu an
Cnm sakin ol bekle bklm ama cok sancin olursa gene git bekleme tahlil sonucunu bence