Adet Düzensizliği olanlar buraya!!!

Testere dişli aslan pençesi ne canım ? aslan pençesini biliyorum ama testere dişli diye bir ot duymadım hiç. Ben soğan kürü uyguladım bu ay ama malesef bir işe yaramadı 28 inde olmam lazımdı hala hiç bir hareket yok.

amin amin amin cnm ya inş inan başka birşey istemiyorum bir bebeğim olsun umudumu kaybetmiyorum ama çok üzülüyorum içim acıyor

Hep üzülüyoruz canım sana birde demek istediğim sadece dogurmak değil anne olmak evlat edinme de annelik için çok güzel bir yol hemde bence anne olmaktan çok daha buyuk bır erdem. Doguran değil emek verip buyutendır anne hıç olmadı bunu dusun.

Kadın hastalıkları için en başta gelen bitkiler şunlardır..
ASLANPENÇESİ
CİVANPERÇEMİ
HAYIT TOHUMU

BU 3 BİTKİNİN ÇAYLARI, MACUNLARI, TABLETLERİ, KAPSÜLLERİ VE SULARI SATILIYOR.. AMA HER ÖNÜNÜZE GELEN AKTARDAN BUNLARI SATIN ALMAYIN..ÇÜNKÜ BİR BİTKİDEN FAYDA GÖREBİLMENİZ İÇİN O BİTKİNİN YETİŞTİĞİ TOPRAK (EKSOZ DUMANINDAN,TARIM ZEHİRLERİNDEN ARITILMIŞ VS.), TOPLANDIĞI AY YANİ TOPLANMA ZAMANI, KURUTULMA ŞEKİLLERİ GİBİ ÖNEMLİ AYRINTILARI VARDIR..ONUN İÇİN GÜVENDİĞİNİZ BİLDİĞİNİZ YERLERDEN TEMİN EDİN..
ÖRNEĞİN BEN AYIN 10- 12 SİNDE ADET OLMAMA GEREKİRKEN Kİ OLMADAN 10 GÜN ÖNCE BENİ RAHATSIZ EDER..CİVANPERÇEMİ ÇAYI(POŞET) İLE HAYIT TOHUMU MACUNU ALDIM..BİLDİĞİM GÜVENDİĞİM YERDEN..CUMA GÜNÜ İÇMEYE BAŞLADIM..BUGÜN AYIN 5 İ..BUGÜN ADET OLDUM..YANİ SÖKTÜRÜCÜ VE TEDAVİ EDİCİ ETKİSİ VAR..
KADIN HASTALIKLARIYLA İLGİLİ BİR PROBLEMİNİZ VARSA KESİNLİKLE BUNLARI KULLANMALISIN.. AMA AÇIKTAN ALMAYIN..BAYAT OLABİLİR.. FARKLI YÖNTEMLERLE TOPLANMIŞ YA DA KURUTULMUŞ OLABİLİR.. BU DA ETKİSİNİ EN AZA İNDİRİR.. POŞET VE DE GÜVENİLİR OLMASI ÇOK ÖNEMLİ..

GUL3 HANM..SİZİN GİBİ BİR BAYAN 6 SENELİK EVLİLİĞİ BOYUNCA ÇOCUĞU OLMUYORDU..DOKTORLARA GİTMİŞLER.. VE DE DOKTOR KESİN TEŞHİS KOYMUŞ.. KAĞIDI ÖNÜNE KOYUP SENİN ÇOCUĞUN OLMAZ DEMİŞ.. BİRAZ ÖNCE SAYDIĞIM BİTKİLERLE YA DA BİR KAÇ EKLEMELERLE KADIN BUNLARI KULLANIYOR..VE DE HAMİLE KALIYOR..ÜSTELİK ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DENİLDİĞİ HALDE.. SİZ BOŞUNA TÜP BEBEK YAPTIRMIŞSINIZ BENCE..SAKIN KİST İÇİN AMELİYAT FALAN OLMAYIN.. ÇOK GEREKSİİZ..BUNLARIN ÇÖZÜMÜ ZATEN DOĞADA VAR..BAKIN 42 YAŞINDA BİR BAYAN BUNLAR SAYESİNDE HAMİLE KALDI..BU BİTKİLERİN FAYDALARI ŞUNLAR;

CİVANPERÇEMİ
Myom, kist ve iltihaplarda,
Yumurta tembelliğinde,
Menopoz döneminde yaşanan sorunlarda,
Adet düzensizliğinde,
Rahim ve idrar yolu iltihaplarında,
Kemik erimesinde,
Hormon bozukluklarının giderilmesinde,
Vücut direncinin arttırılmasında,
Mide ve bağırsak gazlarının giderilmesinde,
Stres ve yorgunluk hallerinin giderilmesinde,
Uyku düzenlemede

HAYIT

İdrar söktürmede,
Mide bağırsak gazlarını gidermede ve teskin etmede,
Hormonal adet kanaması sıklığında,
Dizanteride, sıtmada, ağız yara ve iltihaplarında,
Diş etlerinin sağlamlaştırılmasında,

ASLANPENÇESİ

Kalbi kuvvetlendirir.

- Kadın hastalıklarına iyi gelmektedir.

- Adet düzensizliğini giderir.

- Menapoz dönemimde görülen rahatsızlıkları minumuma indirger.

- İltihaplara karşı iyi gelmektedir.

- Anemiye iyi gelir.

- Döl yatağını kuvvetlendirir.

- Yağ yakıcı özelliği bulunmaktadır.

- Kas kayıplarını en aza indirir.

- Meme kanserinin olmasını engellemektedir.

- Prostat kanserini önleyici niteliktedir.

- Lenf bezi kanserine akrşı iyi gelmektedir.

- Romatizmal ağrılara iyi gelmektedir.

- Bağırsak gazlarını giderici niteliktedir.

- İştah açar.

- Mideyi kuvvetlendirir.

Bu yazdıklarım sadece bebek için değil tabii..hormonları düzene sokma..miyom,kist iltihabı eritme.adeti düzenleme..yani kadınların hormonlarıyla ilgili aklınıza ne geliyorsa hepsini düzeltebilecek özellikte..zaten bunlar varsa bir bayanda hamile kalması zorlaşır..

CİVANPERÇEMİ ÇAYININ FAYDALARI

Bayanlara özel çaydır. Adet düzensizliği, sancıları, miyom, kist, iltihap, yumurta tembelliği, menopoz durumlarında etkilidir.

Adet kanamaları düzensizliği, Yumurtalık iltihaplanmaları (oturma banyosu yapılır), Yaşlı kişilerin ve çocukların yatağa işeme problemlerine karşı ve dölyatağı (rahim) akıntılarında da başarılı olabilir. Miyomlar da (Kas yapılı urlar), doktor kontrolünün olumlu bir sonuç vermesine kadar, uzunca bir süre her gün bu karışıma oturma banyoları alındığında yok olabilirler. Menopoz döneminde de kadınlar sık sık bu çayı içmelidirler.

Bu durumda iç huzursuzlukları ve daha başka rahatsızlıklarla karşılaşmayacaklardır. Kas ve organ yorgunluklarında ve kansızlık hallerinde de yardımcı olur. Zor doğum yapan ve düşük yapmaya yatkın kadınlarda, doğum yaralanmaları ve dölyatağı gevşekliğinde, dölyatağı kasları yorgunluğunda en önde gelen yardımcıdır.

Bedende yağ birikimine karşı başarıyla kullanılabilir. Günde 2-3 bardak çay uygundur. Uyku düzensizliği çekenlere de çok yardımcı olabilir.
Kanın kafaya sancılı biçimde basıncı, Baş dönmesi, Bulantı, Göz sulanması eşliğindeki göz rahatsızlıkları, Göz sancıları, Burun kanaması, Hava şartlarından kaynaklanan migren krizi durumlarında faydalıdır.

hayıt tohumu ve civan perçemi ikiside hakikaten adet dönemi düzensizlikleri için birebir bende kullandım ve faydalarını gördüm çok şükür şiddetle tavsiye ederim ama ben aldığım yerleri çok dikkaetle araştırıp öyle alıyorum güvenilir yerlerden yani.

Evet.. Kesinlikle açıktan açık bitki kullanmamalı.. Açıktan alsanız bile bildiğiniz inandığınız kalitesine güvendiğiniz aktar veya dükkanları tercih edin.. Zamanında ve usülüne göre toplanmış, tarımsal zehirlerden uzak alanlarda yetiştirilmiş ve taze olması.. Bunlar çok önemli..aman dikkat..kaş yapayım derken göz çıkarmayın..:) yoksa içtikleriniz ya da yedikleriniz hiçbir işe yaramaz..

Haklısın aslında bende bunların hepsinden macun ve çay olarak almayı düşünüyorum eğer hamile değilsem. Güzel paylaşımların için teşekkürler yazdıklarını ilk sayfada paylaştım.

Doğru ben civanperçemi kullandım ve bir işe yaramadı bence de kapalı olması en sağlıklısı sonuçta dışarıda asılı bu çaylar her tür toza maruz kalıyorlar.

Doğru ben civanperçemi kullandım ve bir işe yaramadı bence de kapalı olması en sağlıklısı sonuçta dışarıda asılı bu çaylar her tür toza maruz kalıyorlar.

tşk ederim cnm CİVANPERÇEMİ çayıda aldım denedim gecen ay kistimi aldırdım kürtaj gibi bugub gittim yine 6cm byüümüş aldırmasam önüne gecilmiyor çok üzgünüm

Hayır.. sadece civanperçemi çayı ile bence çözemezsiniz..onu iyice bir araştırın.. dediğim gibi civanperçemi yanında hayıt tohumu ve aslanpençesi de var..bunların kapsülleri ve suları var..hepsini bir arada belli bir süre kullanarak fayda görürsünüz ancak.. netten bir araştırın..bunların setleri satılıyor..ya da ayrı ayrı alarak da kullanabilirsiniz..

Ben baktım set olarak ama bulamadım canım bana mail yoluyla atabilirmisin bu setleri?

Canım bu setin adı yumurta kalitesini arttırıcı set..içinde şunlar var;
ASLAN PENÇESİ

HAYIT SUYU

CİVAN PERÇEMLİ 2 ADET

EBEGÜMECİLİ 2 ADET

SİLİCA

RU-SHEIM

Bir de şu var;

YUMURTALIKTA KİST SETİ

ASLAN PENÇESİ TABLET
TÜRMERİÇ TABLET
CİVANPERÇEMLİ KARIŞIK BİTKİ ÇAYI
EBEGÜMECİLİ KARIŞIK BİTKİ ÇAYI
HAYIT SUYU
SİLİCA

ASLANPENÇESİ TABLET ( 90 ADET )

Adet düzensizliğinde ,kist,miyom,kitle ve Kanserde,
Kadınların menopoz dönemlerindeki rahatsızlıklarda,
rahim ve idrar yolları iltihaplarında ,
kemik erimesini gidermede,
Mesane bölgesi sorunlarında,
Diyareyi kesmede,bayanlarda yumurtalık kalitesi artırmada,
Modern tıp tedavisine ek olarak kullanılabilecek bitkisel gıda takviyesidir.

Kullanımı : Sabah – akşam aç veya tok karnına 1 tablet kullanılır.

TÜRMERİÇ TABLET

İştahı açmada,
Antiseptik özelliği kanın temiz kalmasını sağlamada,
Mide bulantılarını gidermede, mide ağrılarında ve hazımsızlıkta,
Bağırsaklarda biriken ve atılamayan gazların atılmasında,
Solunum yollarını açmada,
Kalp ritminin düzenlenmesinde,
Romatizmal rahatsızlıklarda,
Baş ağrılarını gidermede,
Kandaki kolesterolü düşürmede,

Kullanımı : Sabah – akşam aç veya tok karnına 1 tablet kullanılır.

CİVANPERÇEMLİ KARIŞIK BİTKİ ÇAYI

Kadın Hastalıkları Çayı
42 Süzen Poşet
Adet düzensizliğinde,
Menopoz dönemi rahatsızlıklarında,
Rahim ve idrar yolu iltihaplarında,
Kemik erimesinde,
Hormon bozukluklarının giderilmesinde,
Vücut direncinin arttırılmasında,
Mide ve bağırsak gazlarının giderilmesinde,
Stres ve yorgunluk hallerinin giderilmesinde,
Uykuyu düzenlemede,

Kullanımı: Sabah –akşam 1 su bardağı sıcak suya 1 poşet konulur , 10 dakika bekletilip içilir.

HAYIT SUYU

İdrar söktürmede,
Mide bağırsak gazlarını gidermede ve teskin etmede,
Hormonal adet kanaması sıklığında,
Dizanteride, sıtmada, ağız yara ve iltihaplarında,
Diş etlerinin sağlamlaştırılmasında,

Kullanım Şekli: Yemeklerden sonra 1 kahve fincanı içilir.

EBEGÜMECİ KARIŞIK BİTKİ ÇAYI

(42 Süzen Poşet)
Vücudu doğal dengeleyici ,
Tansiyon ve kolesterol düzenleyici ,
Solunum sistemi tahrişleri ve iltihaplarında ,
Üst solunum yolları enfeksiyonlarında ,
Bronşitte göğsü yumuşatmada, balgam söktürmede ve öksürük kesmede ,
Ağız mukozası hastalıklarında ,
Soğuk algınlığında ,

Kullanımı: Sabah –akşam 1 su bardağı soğuk suya 1 poşet konulur , 10 saat bekletilip içilir.Sabah demlediğinizi akşam , akşam demlediğinizi sabah içiniz.

SİLİCA

Silisyum vücudumuzda özellikle cilt, saç ve tırnaklarımızda bulunan doğal bir maddedir. Kemik, bağdokusu, kıkırdak ve eklemlerin etrafındaki zar için gerekli bir mineraldir. Bağ dokularının normal büyümesi ve gelişmesi için hem metabolik hem de yapısal bakımdan son derece önemlidir. Silisyum, bir binanın ayakta durması için çimento neyse vücudumuz içinde silisyum o demektir.
Vücuttaki silisyum eksikliğinde,
Damar açıcı özelliği ile kafa kan akışını arttırarak saç büyümesini hızlandırmada,
Saçların dolgun ve parlak renkli olmalarını sağlamada,
Tırnakları güçlendirmede,
Saç dökülmesine karşı saçı beslemede ve kuvvetlendirmede,
Modern tıp tedavisine ek olarak kullanılabilecek bitkisel takviyedir.

Kullanım şekli: 1 litre kaynamış suya, 1 yemek kaşığı koyup 5 dakika kaynatın. Kaynattığınız temiz suyun 1 çay bardağını için. Kalan suda ayaklarınızı on beş dakika bekletin. Veya duş aldığınız banyo suyuna ilave edin.

İKİSİ DE HEMEN HEMEN AYNI..YANİ İKİSİ DE YUMURTA KALİTESİNİ ARTTIRIR..

Adetlerim düzene girse bu ayda 9 gün attı ve sadece 1,5 gün oldum (

bu topik beni anlatıyoo
benim en düzenlisi bile 30-34 günde bir.
doktora da gittim vakti zamandında, birşey çıkmadı ,doğum kontrol hapı verip geçiştirdi.
son adet tarihlerim
22 ağustos
23 eylül
4 kasım
6 aralık
10 ocak
12 şubat
burada bitiyo.41 gün oldu tık yok
hiç huyum değildir ama son adetimde üç tane falan ağrı kesici içmiştim,bi de geçende nezle oldum aferin falan içtim bikaç gün..
acaba bundan olabilir mi?
ya da havalar bi anda ısındı,belki de bundandır..bi de bi mesele var kafamı kurcalayan-stresten de olabilir
aboo yazınca farkettim ben adet olsam ben de gecikirdim,ne çok nedenim varmış :)

İşin kötüsü adetten önce çok sinirli bi insan oluyorum,insanları tersliyorum,sesim yükseliyo her regl öncesi dönemde yeni sorunlarla gelirim,sevgilim de anlayış gösterir.Ama bu seferki biraz fazla..iki haftadır adet öncesi sendromunu yaşıyorum,kafayı yicem :))

neyse gelgelelim kürüme.
2,5 kaşık biberiye+2,5 kaşık papatya,bir fincan suda on dakika demletip sabah akşam aç karnına içicem...eğer etkili olursa bu topikle paylaşmayı unutmucam ^^

veee papatya+biberiyemle geçirdiğim 3.günün sonunda nihayete erdimm

veee papatya+biberiyemle geçirdiğim 3.günün sonunda nihayete erdimm

bende nihayete ermek istiyorummmm artikinnnnn 52 gun olduuu! sogan suyunu denemistim super gitmisti biraz mide bulantisi vardi on besinci gunun sonlarina dogru artti. sonraki on gunluge basladim bi defa ictim bi hafta midem alt ust oldu :s buna baslasam papatyayi nereden bulabilirim bide tam olarak nasil yaptin anlatirmis detayli?? sinirlerim alt ust oluyo adet olamadigimda kime saracagimi sasiriyorum aglama krizlerine giriyorum durduk yere ki ben hic bole bi insan degildim ne zormus kadin olmak :S

44 gün bekledim bende,her gün yolunu gözledim,şarkılar bile yazdım :) yok böyle bişey...bi de bekleyince gelmiyo meret

Ben zaten her adet öncesi bi triplere girerdim,bu seferki bu kadar uzun sürünce,sevgilim bile illallah etti artık.Ben de soğdum kendimden,herşeye söyleniyorum,öfkeyle bağrıyorum falan..normalde mutfak tezgahına çıktığında kediye bile bağırmam,çok uyuz bi hatun oldum bu dönemde,yalnız olmadığını bilmek belki rahatlatır seni ^^
gelelim tarife: her sabah ve akşam 2 tutam papatyayla 2 tutam biberiyeyi demledim,rengini alana kadar,ortalama 7 dakika falan.Bir fincan içtim aç karnına.Bir de öğlen vakti canım sıkılırsa içtim bi buçuk bardak...
Bana iyi geldi,zaten buraya yazan arkadaş da 2 günde hasta olmuş.İnşallah sana da iyi gelir.
Bi de etrafımda sorduğum herkes civanperçemini önerdi,istersen onu da katarsın içine ama kokusu çok kötü.Gerçi sen soğan suyunu içmiş kızsın,onu da içersin :))

nereden alacağına gelince,ben evimin yakınındaki aktara gidip aldım hemen
ama sen kanadada yaşıyomuşsun...yok mu ki orada ot satan bi yer?? çok mecbur kalırsan yol bulduğun bi bahçeden kurut :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…