-
- Konu Sahibi hayattanazicik
Arkadaşım üstte de yazdım bende gerçekten işe yaradı zaten bak yaz bu karışımı arama motoruna faydasını gören çoktu ben inanmamıştım dediğim gibi 66 gün adet görmemiştim kullanmaya başladım 3. Gün adet oldum şaka gibiydi ve hiçbiri zararlı bitkiler değil araştır bakMrb arkadaslar bisey sormak istiyorum benim adetimde duzensizdi 3 aydir düzenli oldum bu ay yine gecikti 3 yillik evliyim cocukta istiyorum bu bitkileri kullanmali miyim lütfen yardim edin
Arkadaşım üstte de yazdım bende gerçekten işe yaradı zaten bak yaz bu karışımı arama motoruna faydasını gören çoktu ben inanmamıştım dediğim gibi 66 gün adet görmemiştim kullanmaya başladım 3. Gün adet oldum şaka gibiydi ve hiçbiri zararlı bitkiler değil araştır bak
Arkadaşım üstte de yazdım bende gerçekten işe yaradı zaten bak yaz bu karışımı arama motoruna faydasını gören çoktu ben inanmamıştım dediğim gibi 66 gün adet görmemiştim kullanmaya başladım 3. Gün adet oldum şaka gibiydi ve hiçbiri zararlı bitkiler değil araştır bak
Sadece adeti düzenliyor düzenli adet demek çocuğa bir adım daha yakın olmak demek inşallah her şey güzel olacakPeki cocuk icinde faydasi olur mu bilginiz varmi