Adet Düzensizliği olanlar buraya!!!

günaydın canım sonuçlarım şuan yanımda değil ama yarın söylerim sana bakıpta ultrasonda çekti nodül varmı yokmu bilmiyorum eşim gitti doktorun o yüzden bende tam bilmiyorum iş yerinden izin almak zor olduğu için gidemedim 1 hafta sonra gidicem ozaman öğrenicem inş. herşeyi bulunduğum ilçede dahiliye var endokroloji bölümü yok ama merkezede gidicem doktorla görüştükten sonra.

Tamam canim kes'n endokrine git bana hasimato dedi ve ben cok buyuk uzuntuler yasadim meger degilmisim endokrin bizim hastaligimizin ilaci birde ilk zamanlar ard arda gitmen gerekecek ilac ayarlamani yapacaklar. Bu ilaclar adet duzensizligine care olmuyor ama bende hic bir sekilde etkili olmadi. Sogan suyunu yapacagim bir sans olarak bakalim insallah duzene girer...

tamam canım en kısa zamanda gidicem. evet canım dahiliyede her ay kan tahlili verdi ama kesin sonuç için endokrin. benimde kendimi bildim bileli var hep adet düzensizliğim bende istiyorum soğan suyunu ama içemem gibi geliyo bana.

bende de adet düzensiligi var.2 bucuk aydir adet görmüorum.en son bal tarcin cörekotu yapmistim ise yaramadi daha beter oldu diyebilirim

bende de adet düzensiligi var.2 bucuk aydir adet görmüorum.en son bal tarcin cörekotu yapmistim ise yaramadi daha beter oldu diyebilirim

Bende aynı senin gibiyim ama senin süren çok daha uzun bende en fazla 20 gün oldu bu güne kadar gecikme soğan kürünü dene bence bal çörekotu tarçın bende yapıyorum ama yumurta için daha çok. Bu arada aslan pençesimi çantasımı adını tam öğrenirim bir ot var o kadınların rahimlerini yeniliyormuş sırf bu iş içinmiş bile diyebilrim onuda almayı düşünüyorum ama içtiğin hipotiroit ilacına etki edermi korkum var.

Ben yarın başlıyorum 7. gün yarın içebileceğimi sanıyorum bir sefer içmiştim ılıkken daha bir içilebilir çok soğuyunca yada sıcak içilmiyor burnu tıkayıp içeceğiz artık ardından da hemen güzel birşey atmak lazım ağzımıza nane şekeri gibi mentollü birşey olursa bastırır sanıyorum kokuyu ve tadı.

kızlar bal çörek otu karışımını adetin 2.günü ve 12gün boyunca yaptınızmı bendede vardı adet düzensizliği 3 4ay olmadığım oluyordu söktürücü içmeden olamıyordum ama 3aydır kullanıyorum bende işe yaradı adetlerim 3aydır tam gününde geliyo sizde neden işe yaramadıki acaba demekki herkezin bünyesi farklı

noldu canım hala regl olmadınmı

Ben daha yeni başladım canım ilk ayım bu bakalım önümüzdeki ay göreceğiz ben soğan kürü ile beraber yapmayı düşünüyorum.

doktora gidicem.sogan kürüne böyle ortadan baslayabilir miyim ? adete 10 gün kala falan diolar...kac gün iceyim?

doktora gidicem.sogan kürüne böyle ortadan baslayabilir miyim ? adete 10 gün kala falan diolar...kac gün iceyim?

adete 15 gün kala içilmeye başlanıyor ama hala olmadıysan sen başla bence adetten sonra düzene sokarsın durumu 3 ay yapmak lazımmış zaten 15 er gün. Doktora gidince sana direk doğumkontrol hapı verecek ama adet gecikmesi birşeyin nedenide olabilir bu sebeple gitmen iyi olacak.

canım tahlillerim söyle ilk doktora gittiğimde tsh: 10,00 ft3: 3,24 ft4: 1,08
ikinci tahlillerimde tsh: 20.44 ft3: 3.46 ft4: 1.15
bide ultrason tahlilindede: tiroid bezi sağ lob 15x16 mm, sol lobu 12x19 mm. olup ,gland boyutları nolmaldir. her iki lobda gland parankim ekojenitesi hafif heterojen hipoekojen olarak izlenmektedir. (troidit?). her iki lobda kitle - lezyon .nodül formasyonu saptanmamıştır. yazıyo tatlım.

Hipotiroidisin canim sen ilaci ilk gittigindemi verdi ikinci gittigindemi? birde antitipolarina bir baktir hasimato onlardan belli oluyor.

Hipotiroidisin canim sen ilaci ilk gittigindemi verdi ikinci gittigindemi? birde antitipolarina bir baktir hasimato onlardan belli oluyor.

ilacı 2 ci tahlillerimden sonra verdi canım bazen adet döneminde yüksek çıkabildiği için 2 tahlil istedi ondan sonra belli oldu herşey. antitipolar için ayrı bi tahlil mi yapıyolar canım.

ilacı 2 ci tahlillerimden sonra verdi canım bazen adet döneminde yüksek çıkabildiği için 2 tahlil istedi ondan sonra belli oldu herşey. antitipolar için ayrı bi tahlil mi yapıyolar canım.

Evet canım istemen lazım aslında endokrin direk istiyor onu ama dahiliyede baştan savsın diye yapmıyor.

adet oldugum gün cok sancım oluyor majezik kullanıyorum...

Canım en iyisi buscopan plus benim tırnaklarım morarır o kadar sancım olur düşün o kesiyor. majesik daha üst solunum yolu ağrıları için iyi gibi baş ağrım için kullanırım onu.

winaliten love moon diye negatif iyon yüklü %100 doğal pedleri var birçok problem ve hastalığa iyi geliyr bilgi almak isterseniz mesaj atabilrisiniz

kızlar ben 1 yılı aşkın soğan suyu içtim öncede yazdım sizler için deneyin derim ben cok sancılı adet gecirirdim ve düzensizdi adetim benim ve benim sürekli olarak kistim var normalde kisti olan biri adeti düzenli olabilir mi gününü asla atlamıyor he kistimide kücültmüyo sabit bir boyda tutuyo onu ama ben bıraktım 1 yıl önce hergün içerdim ben soğan suyunu bolca aklınızda olsun zayıfltma konusunda hiç bir alaka olmadı bende 1 yılı aşkın içtim deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…