- 31 Ocak 2012
- 62
- 2
-
- Konu Sahibi hayattanazicik
Kağıttaki tam sonuçları söylesene canım antitipolarına baktımı ben ilk dahiliyeye gittim bana haşimato dedi dahiliye kesinlikle bu işin ana merkezi değil endokrine gitmelisin bu arada nodül varmı yokmu ona da baktırmalısın.
Her gün yarım demet dereotu ye ben çok yararını gördüm sende göreceksin emin ol.
günaydın canım sonuçlarım şuan yanımda değil ama yarın söylerim sana bakıpta ultrasonda çekti nodül varmı yokmu bilmiyorum eşim gitti doktorun o yüzden bende tam bilmiyorum iş yerinden izin almak zor olduğu için gidemedim 1 hafta sonra gidicem ozaman öğrenicem inş. herşeyi bulunduğum ilçede dahiliye var endokroloji bölümü yok ama merkezede gidicem doktorla görüştükten sonra.
Tamam canim kes'n endokrine git bana hasimato dedi ve ben cok buyuk uzuntuler yasadim meger degilmisim endokrin bizim hastaligimizin ilaci birde ilk zamanlar ard arda gitmen gerekecek ilac ayarlamani yapacaklar. Bu ilaclar adet duzensizligine care olmuyor ama bende hic bir sekilde etkili olmadi. Sogan suyunu yapacagim bir sans olarak bakalim insallah duzene girer...
bende de adet düzensiligi var.2 bucuk aydir adet görmüorum.en son bal tarcin cörekotu yapmistim ise yaramadi daha beter oldu diyebilirim
tamam canım en kısa zamanda gidicem. evet canım dahiliyede her ay kan tahlili verdi ama kesin sonuç için endokrin. benimde kendimi bildim bileli var hep adet düzensizliğim bende istiyorum soğan suyunu ama içemem gibi geliyo bana.
Canım incir kürü yumurta için değilmi bana tavsiye ettiğin üzere bu gün başladım ben bal çörekotu tarçın karışımına tok karnına sabah akşam birer tatlı kaşığı alıyorum. Ama çörekotunu havanda dövdüm çekilmiyor karabiber değirmeninde çekilmiş olarakta almayın diyorlar sen nasıl yaptın?
Oldum oldum ama 20 gün bir gecikmeyle yeni başladım dediğim gibi karışıma önümüzdeki ay göreceğiz.noldu canım hala regl olmadınmı
Bende aynı senin gibiyim ama senin süren çok daha uzun bende en fazla 20 gün oldu bu güne kadar gecikme soğan kürünü dene bence bal çörekotu tarçın bende yapıyorum ama yumurta için daha çok. Bu arada aslan pençesimi çantasımı adını tam öğrenirim bir ot var o kadınların rahimlerini yeniliyormuş sırf bu iş içinmiş bile diyebilrim onuda almayı düşünüyorum ama içtiğin hipotiroit ilacına etki edermi korkum var.
doktora gidicem.sogan kürüne böyle ortadan baslayabilir miyim ? adete 10 gün kala falan diolar...kac gün iceyim?
Tamam canim kes'n endokrine git bana hasimato dedi ve ben cok buyuk uzuntuler yasadim meger degilmisim endokrin bizim hastaligimizin ilaci birde ilk zamanlar ard arda gitmen gerekecek ilac ayarlamani yapacaklar. Bu ilaclar adet duzensizligine care olmuyor ama bende hic bir sekilde etkili olmadi. Sogan suyunu yapacagim bir sans olarak bakalim insallah duzene girer...
canım tahlillerim söyle ilk doktora gittiğimde tsh: 10,00 ft3: 3,24 ft4: 1,08
ikinci tahlillerimde tsh: 20.44 ft3: 3.46 ft4: 1.15
bide ultrason tahlilindede: tiroid bezi sağ lob 15x16 mm, sol lobu 12x19 mm. olup ,gland boyutları nolmaldir. her iki lobda gland parankim ekojenitesi hafif heterojen hipoekojen olarak izlenmektedir. (troidit?). her iki lobda kitle - lezyon .nodül formasyonu saptanmamıştır. yazıyo tatlım.
Hipotiroidisin canim sen ilaci ilk gittigindemi verdi ikinci gittigindemi? birde antitipolarina bir baktir hasimato onlardan belli oluyor.
ilacı 2 ci tahlillerimden sonra verdi canım bazen adet döneminde yüksek çıkabildiği için 2 tahlil istedi ondan sonra belli oldu herşey. antitipolar için ayrı bi tahlil mi yapıyolar canım.
adet oldugum gün cok sancım oluyor majezik kullanıyorum...