- 24 Ocak 2012
- 145
- 13
- Konu Sahibi hayattanazicik
44 gün bekledim bende,her gün yolunu gözledim,şarkılar bile yazdım :) yok böyle bişey...bi de bekleyince gelmiyo meret
Ben zaten her adet öncesi bi triplere girerdim,bu seferki bu kadar uzun sürünce,sevgilim bile illallah etti artık.Ben de soğdum kendimden,herşeye söyleniyorum,öfkeyle bağrıyorum falan..normalde mutfak tezgahına çıktığında kediye bile bağırmam,çok uyuz bi hatun oldum bu dönemde,yalnız olmadığını bilmek belki rahatlatır seni ^^
gelelim tarife: her sabah ve akşam 2 tutam papatyayla 2 tutam biberiyeyi demledim,rengini alana kadar,ortalama 7 dakika falan.Bir fincan içtim aç karnına.Bir de öğlen vakti canım sıkılırsa içtim bi buçuk bardak...
Bana iyi geldi,zaten buraya yazan arkadaş da 2 günde hasta olmuş.İnşallah sana da iyi gelir.
Bi de etrafımda sorduğum herkes civanperçemini önerdi,istersen onu da katarsın içine ama kokusu çok kötü.Gerçi sen soğan suyunu içmiş kızsın,onu da içersin :))
nereden alacağına gelince,ben evimin yakınındaki aktara gidip aldım hemen
ama sen kanadada yaşıyomuşsun...yok mu ki orada ot satan bi yer?? çok mecbur kalırsan yol bulduğun bi bahçeden kurut :))
ben kuzeyindeyim dun burda kar yagiyodu bugun gunes acti:) ben papatya olsam hic ugramazdim buranin bahcelerine kuru soguk bi yer:) ne yapip edip bulucam artik baslarsam yazarim tekrar :) tesekkurler bu arada Allah yardimcin olsun.. sevgiline de bol sabirlar versin:)