- Konu Sahibi hayattanazicik
-
evet canım benimde 1yıldır adet düzensizliğim vardı 4ay bile olmadığım oluyordu ilaçsız asla olamıyordum incir kürünü uyguladım 2ay 3ayda bal çörek otu tarçın uyguladım çok şükür 3aydır düzene girdi eskisi gibi gününde zamanında adet olabiliyorum çok şükür özellikle bal çörek otu tarçını tavsiye ederim hatta diğer sayfalardada bunu yazdım yardımcı olabilmek adına, b.ç.t sanırım beni düzene soktu tavsiye ederim
evet canım yumurtlama yardımcı b.ç.t ama ben kullandığımdan beri benim adetlerimi düzene soktu o yüzden herkeze tavsiye ediyorum başkasında aynı etki edermi bilmem ama bende etki etti ben bi kase bala 1tatlı kaşığı tarçın 2tatlı kaşığıda çörekotu koyuyorum macun haline getiriyorum sabah ve akşam aç karnına yiyorum çörekotlarını bi süre ağzımda çiyneyip öle yutuyorum 12gün boyunca yani 3aydır kullanıyorum 3aydırda adetlerim düzene girince bende ona bağladım canım oyüzdende herkeze tavsiye ediyorum belki bi yararım dokunur diye çünkü adet düzensizliği yaşayan okadar çok insan varki[/Q(incir kürünü zaten yumurtlama için kullanmıştım canım adeti düzene sokmasıyla ilgisi varmı yokmu bilmem)
evet canım yumurtlama yardımcı b.ç.t ama ben kullandığımdan beri benim adetlerimi düzene soktu o yüzden herkeze tavsiye ediyorum başkasında aynı etki edermi bilmem ama bende etki etti ben bi kase bala 1tatlı kaşığı tarçın 2tatlı kaşığıda çörekotu koyuyorum macun haline getiriyorum sabah ve akşam aç karnına yiyorum çörekotlarını bi süre ağzımda çiyneyip öle yutuyorum 12gün boyunca yani 3aydır kullanıyorum 3aydırda adetlerim düzene girince bende ona bağladım canım oyüzdende herkeze tavsiye ediyorum belki bi yararım dokunur diye çünkü adet düzensizliği yaşayan okadar çok insan varki[/Q(incir kürünü zaten yumurtlama için kullanmıştım canım adeti düzene sokmasıyla ilgisi varmı yokmu bilmem)
Tamam hayatım ben şimdi soğan kürüne başlayacağımda ikisini bir arada yapmayın diyorlar b.ç.t ye sürekli devam edeceğim ama :) sağolasın bende öyle yaparım artık çiğneyerek zaten severim çok çörekotunu :)
slm... benimde adet duzensizligi var bu sogan kurune baslamak istiyorum ama siz tam olarak nasil uyguladiz acaba?Tamam hayatım ben şimdi soğan kürüne başlayacağımda ikisini bir arada yapmayın diyorlar b.ç.t ye sürekli devam edeceğim ama :) sağolasın bende öyle yaparım artık çiğneyerek zaten severim çok çörekotunu :)
benim kendimi bildiğimden beri adet düzensizliğim vardı ve aynı zamanda da kistim var tabiki kistlerimden kurtarmadı ama adettimi düzene soktu düşün kist olan kişi düzenli adet görüyor. soğan kürünü uyguladım ve benim adetim düzene girdi hep zamanında oldum ama hiç bırakmadım yılmadım içtim belli bir zamandan sonrada alışıyon :))) kesinlikle tavsiye ederim cnm
Müthiş bir örneksin o zaman sağol paylaşım için.
adetim gelse gelmiyoki :) yani 3 ayda bir 5 ayda bir doktorada gittim kac defa hersey normal gozukuyor. bebegim yok evlide degilim canim ama bu adet gecikmesi benim sinirlerimi alt ust ediyor aglama krizine bile giriyorumSoğan kürünü adet geçtikten 7 gün sonra başlanıyor ve 15 gün devam ediliyor canım. Ne kadar düzensiz aralıkları ne senin kinin bebeğin varmı?
adetim gelse gelmiyoki :) yani 3 ayda bir 5 ayda bir doktorada gittim kac defa hersey normal gozukuyor. bebegim yok evlide degilim canim ama bu adet gecikmesi benim sinirlerimi alt ust ediyor aglama krizine bile giriyorumbugun basladim sogan kurune amaaa bardagin dibindeki son bi yudumu nasil icicem bilmiyorum. sagolun ilgilendiginiz icin
merhaba arkadaşlar benimde adet düzensizliğim var ve hormon testi yaptırdım tsh hormonum 22 çıktı çevdemde duyduğum kadarıyla tsh hormonun yüksekliğindende olabiliyomuş doğrumu acaba.
Dahiliyeye gittim canım levotiron verdi. sonuçları almaya ben gidemediğim için aklıma takılan sorunları soramadım bu ay gittiğimde sorucam ama araştırdım ve kafam çok karıştı.
Bal çörekotu tarçın karışımını dene canım sen sabah akşam ondan ye. Bu arada burnumu tıkayıp içmiştim ben bir kere yine aynı yöntemi düşünüyorum birde ılıkken daha içilebilir oluyor.
turkiyede yasamiyorum burdada kestane bali bulabilecegim bi yer yok yada ben bilmiyorum :s bu sogan suyunun zayiflamaya yardimci oldugu yonunde biseyler okudum sizce dogrumu?
Onu bende duydum ama daha yapmadım ondan bilmiyorum normal balla yap ben normal balla yapıyorum.
canim onuda deniycez artik olana kadar ne bulursambi arada maydonoz suyu ictim ama pek ise yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?