- 29 Kasım 2010
- 1.328
- 2
-
- Konu Sahibi hayattanazicik
kızlar ben 1 yılı aşkın soğan suyu içtim öncede yazdım sizler için deneyin derim ben cok sancılı adet gecirirdim ve düzensizdi adetim benim ve benim sürekli olarak kistim var normalde kisti olan biri adeti düzenli olabilir mi gününü asla atlamıyor he kistimide kücültmüyo sabit bir boyda tutuyo onu ama ben bıraktım 1 yıl önce hergün içerdim ben soğan suyunu bolca aklınızda olsun zayıfltma konusunda hiç bir alaka olmadı bende 1 yılı aşkın içtim deneyin derim
baslayali alti gun oldu 5. gunde adet gormeye basladim:) cok guzel iki aydir olmamistim:s
kesinlikle tabiki adetim düzene girdi ve normal de olmamam gerekir cünkü benim sürekli ameliyatta olsam bir kistim olur ve yumurtamda çatlamıyor benim soğan suyunu içtim uzun bir süre herşey yolunda ve dedim ya bir yıldır da içmiyorum yolunda ve sancımıda kesti
Bilgi için sağol peki adetlerin düzene girdimi?
Ay çok sevindim bende bu gün 3. gündeyim bakalım sonuç ne olacak akıntım olmaya başladı bu arada bal çörekotu tarçın da kullanıyorum.
tam 3.gunde benimde akintim oldu ama siyahimsi bisi cikolata kistinden olabilir dediler ama bilmiyorum. bide hic agrim olmadi :)
Hanımlar merhaba.. Ben 19 yaşında bekar kızım. 11 yaşından beridir adet oluyorum. Her ay adetimi görüyorum fakat benim günüm belirsiz.. Son üç adetimin tarihleri söyle 11-7 ve 3 oldu kadın doguma gözukmeliyimiyim ? Evlenince düzelir mantığı ve normal diyorlar ama cok rahatsız edici bir durum aslında :S
slm selina..
bende senin gibi erken adet gormeye basladim ama ilk adetimden sonra nerdeyse bi sene hic adet gormedim bu hep boyle devam etti suana kadar. hem turkiyede hem suanda yasadigim ulkede bi cok doktora gittim. bi suru tahlil yaptirdim tiroidlerime baktilar ama bi sonuc cikmadi. dogum kontrol hapi verdiler her defasinda ensonunda dayanamadim gecen sene kullandim. kullanirken adet gordum birakinca eskiye dondu bende toptan biraktim. doktorada gitmedim bidaha. en sonunda bu sogan kurunu denedim ve gercekten 5. gunu adet gormeye basladim. 15 gunu bitti biraz zor oldu ama :) bence bi doktora git kan degerlerine hormonlarina tiroidlerine baktir. emin ol bisey olmadigina. eger dogum kontrol hapi verirlerse kullanmamani tavsiye ederim bi ise yaramadigi gibi yan etkisi var. Allah yardimcin olsun gercekten rahatsiz edici bi durum insaallah yoluna girer:)
söylemis miydim bilmiorumm ama cörekotu macununu yapmistim, yapali 3 ay oldu nerdeyse ve adetimi iyice bozdu.3 aydir ne gelen var ne gidennnn
Hanımlar merhaba.. Ben 19 yaşında bekar kızım. 11 yaşından beridir adet oluyorum. Her ay adetimi görüyorum fakat benim günüm belirsiz.. Son üç adetimin tarihleri söyle 11-7 ve 3 oldu kadın doguma gözukmeliyimiyim ? Evlenince düzelir mantığı ve normal diyorlar ama cok rahatsız edici bir durum aslında :S
slm selina..
bende senin gibi erken adet gormeye basladim ama ilk adetimden sonra nerdeyse bi sene hic adet gormedim bu hep boyle devam etti suana kadar. hem turkiyede hem suanda yasadigim ulkede bi cok doktora gittim. bi suru tahlil yaptirdim tiroidlerime baktilar ama bi sonuc cikmadi. dogum kontrol hapi verdiler her defasinda ensonunda dayanamadim gecen sene kullandim. kullanirken adet gordum birakinca eskiye dondu bende toptan biraktim. doktorada gitmedim bidaha. en sonunda bu sogan kurunu denedim ve gercekten 5. gunu adet gormeye basladim. 15 gunu bitti biraz zor oldu ama :) bence bi doktora git kan degerlerine hormonlarina tiroidlerine baktir. emin ol bisey olmadigina. eger dogum kontrol hapi verirlerse kullanmamani tavsiye ederim bi ise yaramadigi gibi yan etkisi var. Allah yardimcin olsun gercekten rahatsiz edici bi durum insaallah yoluna girer:)
Katiliyorum... Hic adet olamadigini bilmiyordumo daha kotu bir durum ... Peki bu sogan kurunu kullanirken hamile kalma sansi artiyormus evliysen ise yaradimi???
gercekten cok sinir bozucu bi durum oluyo bu durum:S canim ben evli degilim ama bunu bende duydum denemekte fayda var insallah ise yarar senin icin ve ihtiyaci olan herkez icin..
bende sürekli adet düzensizliği yasıyordum 6 ay olmadıgım oluyordu doktor doktor gezmıstım bı ara ama yok kımse bıse bulamadı sonra benım kuzenım var ebe hemşire kendısı o çalıştığı yerdeki daha tecrubelı arkadaşlarına sormuş ve bırısı demişki düzenli olarak çorek otu yesın yanı atıyorum aksam 10 da yedıyse corek otunu her aksam 10 da yesın demıs bende yapmıstım aynısını ve sökmüştü simdi o kadar sık karsılasmıyorum ama yınede oluyor bende hemen çörek otunu yemeye baslıyorum...
adet sancıları ıcınse gripin onerırım cok ıyı gelıyor ve herhangı bır kesmede yapmıyor...ve karnınız agrıdıgı zamn dogum pozısyonunda yatarsanız oda ıı gelıor...
benimde 3 ay adet olmadığım oluyordu hergün bi bardak adaçayı içerek çok şükür düzene girdi ilk başladığımda her ay geliyordu fakat tarihleri değişikti 3ay sonra gününde gelmeye başladı adaçayını tavsiye ederim
ilk adet oldugum zamanlar banada demislerdi adacayini ama icemedimsimdide bulamiyorum kanadada
canım bal tarçın çörekotu kullandınmı peki bu yumurta çatlatmak için birde kistin varsa sürekli incir kürünü sakın yapma derim çünkü kiste meyilli vücutlarda yeni kistlere sebep oluyormuş? Birde bebeğin oldumu?
cnm gec cvp verdiğim için kusura bakma hayır kullanmadım bal tarcın çörek otunu incir kürünüde denemedim acıkcası malesef bebeğimde olmuyor ne yazıkki tüp denedik 2 defa biri düşük diğeri ise direk negatifti