Adet Düzensizliği olanlar buraya!!!

Bilgi için sağol peki adetlerin düzene girdimi?

baslayali alti gun oldu 5. gunde adet gormeye basladim:) cok guzel iki aydir olmamistim:s

Ay çok sevindim bende bu gün 3. gündeyim bakalım sonuç ne olacak akıntım olmaya başladı bu arada bal çörekotu tarçın da kullanıyorum.

kesinlikle tabiki adetim düzene girdi ve normal de olmamam gerekir cünkü benim sürekli ameliyatta olsam bir kistim olur ve yumurtamda çatlamıyor benim soğan suyunu içtim uzun bir süre herşey yolunda ve dedim ya bir yıldır da içmiyorum yolunda ve sancımıda kesti

canım bal tarçın çörekotu kullandınmı peki bu yumurta çatlatmak için birde kistin varsa sürekli incir kürünü sakın yapma derim çünkü kiste meyilli vücutlarda yeni kistlere sebep oluyormuş? Birde bebeğin oldumu?

Bilgi için sağol peki adetlerin düzene girdimi?

Ay çok sevindim bende bu gün 3. gündeyim bakalım sonuç ne olacak akıntım olmaya başladı bu arada bal çörekotu tarçın da kullanıyorum.

tam 3.gunde benimde akintim oldu ama siyahimsi bisi cikolata kistinden olabilir dediler ama bilmiyorum. bide hic agrim olmadi :)

tam 3.gunde benimde akintim oldu ama siyahimsi bisi cikolata kistinden olabilir dediler ama bilmiyorum. bide hic agrim olmadi :)

Bende de ağrı olmadı aslında zaten ben 10. gün başladım 4 günde öyle desek zaten yavaş yavaş ovulasyon günü yaklaşıyor akıntı ondan da olabilir bilmiyorum tarih gelince ne olacak ona bakacağım aslında...

söylemis miydim bilmiorumm ama cörekotu macununu yapmistim, yapali 3 ay oldu nerdeyse ve adetimi iyice bozdu.3 aydir ne gelen var ne gidennnn

Hanımlar merhaba.. Ben 19 yaşında bekar kızım. 11 yaşından beridir adet oluyorum. Her ay adetimi görüyorum fakat benim günüm belirsiz.. Son üç adetimin tarihleri söyle 11-7 ve 3 oldu kadın doguma gözukmeliyimiyim ? Evlenince düzelir mantığı ve normal diyorlar ama cok rahatsız edici bir durum aslında :S

slm selina..
bende senin gibi erken adet gormeye basladim ama ilk adetimden sonra nerdeyse bi sene hic adet gormedim bu hep boyle devam etti suana kadar. hem turkiyede hem suanda yasadigim ulkede bi cok doktora gittim. bi suru tahlil yaptirdim tiroidlerime baktilar ama bi sonuc cikmadi. dogum kontrol hapi verdiler her defasinda ensonunda dayanamadim gecen sene kullandim. kullanirken adet gordum birakinca eskiye dondu bende toptan biraktim. doktorada gitmedim bidaha. en sonunda bu sogan kurunu denedim ve gercekten 5. gunu adet gormeye basladim. 15 gunu bitti biraz zor oldu ama :) bence bi doktora git kan degerlerine hormonlarina tiroidlerine baktir. emin ol bisey olmadigina. eger dogum kontrol hapi verirlerse kullanmamani tavsiye ederim bi ise yaramadigi gibi yan etkisi var. Allah yardimcin olsun gercekten rahatsiz edici bi durum insaallah yoluna girer:)

Teşekkür ederim bilgilerin için :)

söylemis miydim bilmiorumm ama cörekotu macununu yapmistim, yapali 3 ay oldu nerdeyse ve adetimi iyice bozdu.3 aydir ne gelen var ne gidennnn

benim adet tarihim yaklasiyor bakalim duzene sokacakmi...

Canim ayni mantikla gittik bende 11 yasimin bitiminde adet oldum ve hep duzensiz tarihlerdi evlenince gecer tamamiyle yanlis simdi bebek icin ugrasip duruyorum hemen git doktora tahlillerini yaptir sakin ihmal etme ve sogan kurunden genel olarak cok memnun herkes onu bir dene derim dogal yollarla kurtulamazsan bu durumdan ilaca baslarsin ama hormonlarina kesin baktir sevgiler...

Katiliyorum... Hic adet olamadigini bilmiyordum o daha kotu bir durum ... Peki bu sogan kurunu kullanirken hamile kalma sansi artiyormus evliysen ise yaradimi???

Katiliyorum... Hic adet olamadigini bilmiyordum o daha kotu bir durum ... Peki bu sogan kurunu kullanirken hamile kalma sansi artiyormus evliysen ise yaradimi???

gercekten cok sinir bozucu bi durum oluyo bu durum:S canim ben evli degilim ama bunu bende duydum denemekte fayda var insallah ise yarar senin icin ve ihtiyaci olan herkez icin..

gercekten cok sinir bozucu bi durum oluyo bu durum:S canim ben evli degilim ama bunu bende duydum denemekte fayda var insallah ise yarar senin icin ve ihtiyaci olan herkez icin..

Canım sen sakın bırakma işe yarıyorsa sende ama 3 kür halinde oluyormuş fazlası zararlımı bilmiyorum bir araştır istersen sende hormonal bir bozukluk olmalı canım doğum kontrol hapını banada verdi doktor ama bende kullanmadım bırakınca aynı olacak diye tez zamanda şifamızı buluruz umuyorum.

bende sürekli adet düzensizliği yasıyordum 6 ay olmadıgım oluyordu doktor doktor gezmıstım bı ara ama yok kımse bıse bulamadı sonra benım kuzenım var ebe hemşire kendısı o çalıştığı yerdeki daha tecrubelı arkadaşlarına sormuş ve bırısı demişki düzenli olarak çorek otu yesın yanı atıyorum aksam 10 da yedıyse corek otunu her aksam 10 da yesın demıs bende yapmıstım aynısını ve sökmüştü simdi o kadar sık karsılasmıyorum ama yınede oluyor bende hemen çörek otunu yemeye baslıyorum...
adet sancıları ıcınse gripin onerırım cok ıyı gelıyor ve herhangı bır kesmede yapmıyor...ve karnınız agrıdıgı zamn dogum pozısyonunda yatarsanız oda ıı gelıor...

Kızlığımda gripin kullanırdım bende burada bulamadım bende buscopan plus kullanıyorum oda çok iyi. Bu arada çörekotu ben bal tarçın çörekotu karışımı yaptığım için kullanıyorum ama aynı saat olayını bilmiyordum. Dikkat edeceğim bundan sonra. Teşekkür ederim.

benimde 3 ay adet olmadığım oluyordu hergün bi bardak adaçayı içerek çok şükür düzene girdi ilk başladığımda her ay geliyordu fakat tarihleri değişikti 3ay sonra gününde gelmeye başladı adaçayını tavsiye ederim

ilk adet oldugum zamanlar banada demislerdi adacayini ama icemedim simdide bulamiyorum kanadada

cnm gec cvp verdiğim için kusura bakma hayır kullanmadım bal tarcın çörek otunu incir kürünüde denemedim acıkcası malesef bebeğimde olmuyor ne yazıkki tüp denedik 2 defa biri düşük diğeri ise direk negatifti

Uzulme sakin cok anne tup bebek denemeleri negatif olup tamamen umudu kaybettiginde bebegine kavusmustur umuyorum sende onlardan olursun.

kızlar ben size hergün içtiklerimi yazayım sabah kalkınca 1 çay kaşığı çörekotu yiyiyorum üstüne adaçayı içiyorum sonra kahvaltıdan 2 saat sonra testere dişli aslan pençesinden içiyorum 1 bardak bu şekilde birde üzerlik tohumu diye birşey buldum bunu geçen ay denemiştim oldu adetime 5 gün kala sabahleyin adaçayı yerine ondan içiyorum 1 bardak bu ay tam olrak denicen sizlerede yazarım ne yazık ki böyle şeylerle adeti düzene sokmak biraz zaman alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…