Adet dönemi geçeli çok oldu ve ateşim 37.5 düşmüyor. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi?

Canım ne gibi kuralları var ben de bu ay yapmak istiyorum bana yardımcı olur musun

Kuzum bak buradaki topigi takip et ilk sayfada tum detaylar yaziyor.. kizlarda yardimci olur

Sabah belirli bi saat belirle ornegin saat 7 diyelim
Hep ayni saatte ölçmen lazim.. dil altindan ve hiç yemek su hic bise agzina sokmadan uyanir uyanmaz ölcmen lazim.
En az 3 saatlik uyku olmasi lazim kesintisiz.. yataktan hic kalkmadan olcmen lazim
Yumurtlama gununu takip edebilirsin.. bir cok kisi o sekikde hamile kaldik
Adet gunu baslaman lazim

neden canım böyle bir şüphen varsa test yap
Benim eşim azospermi adetim 2 ay ayni gun 2 ayda 6 gün atar son 3 aydır ayin 21 de adet oluyorum ve suan adetliyim ayin 21 oldum ilk gun 3 4 damla kirmizi sonra da kahve rengi leke geldi suan hala oyle karnım hep atıyor sık sık idrara cikiyorum baska da belirti yok

Çok teşekkür ederim canım ateş düştüğü zaman mı birlikte olmak gerekiyor peki? Bir de ateşi normal bildiğimiz termometre ile mi olcuyoruz

Çok teşekkür ederim canım ateş düştüğü zaman mı birlikte olmak gerekiyor peki? Bir de ateşi normal bildiğimiz termometre ile mi olcuyoruz
Evet canım ateşin düşük olduğu gün birliktelik olacak Dijital ateş ölçerler oluyor canım ben eczaneden 10 tl 'ye almıştım. Yumurtlama bittikten sonra ateş yeniden yükselir:)

Test yap canım böyle belirtiyle olmaz.

Tamam canım bu sayfayı okuyacağım birazdan çok teşekkür ederim peki ateşi normal civalı termometre ile mi olcuyoruz? Bir de ateş düşünce yumurtlama oluyormuş sanırım. O gün mü birlikte olmak gerekiyor

Ff diye bir program var ilk sayfayi okursan .. detayli yaziyor programin adi herseyi
O programa kayit yapip hergun atesini duzenli saatinde yazarsan program cizgiyi cekiyor yumurtladigin gune

o gruptaki kizlar harika insanlar bende dahil yardimci oluruz sen programi kur atesi ölcmeye basla ve linki sayfa kurucusuna teslim et.. herkes gorur tablonu sana bilgide verilir

Hamile kalanlar arasinda benim tablomda var bakabilirsin bir cok kisinin tablosu da var hamile kalanlar ve kalmaya calisanlarin tablolari hep o attigim linkte mevcut

O ates dusme yukselme olayi bazen farkli olabiliyor atesin yeterli yukseklige ciktigi zaman cizgiyi ceker
Herzaman dusmez bazen sabit giderken birden yukselir bu kisiden kisiye degisir
Bu yuzden tablo olusturman daha saglikli olur.. ben aylarca adet olacagim gunu de ates sayesinde ogrendim yumurtanin catladigi gunude

Canım öncelikle çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.. Ben de şimdi o sayfayı okuyordum. Ben o tarz bir termometre aldım ama çok sağlıklı olcmedi o nedenle acaba hepsi mi öyle diye düşündüm. Ben yine gidip alayım bir dijital belki benim aldığım kötüydü. Bir de şimdi ben o grafiklere bakıyorum ama sürekli bir iniş çıkış olmuş grafiklerde.. Hangi düşüşün yumurtlama düşüşü olduğunu nerden anlayabilirim. Kusura bakma soruyorum beri ama daha Bi kaç sayfa okuyabildim belki cevabı yazıyordur

Tablolarda çizgi cekilmistir kirmizyla o gun yumurta catlamistir demek...
Dikkat edersen her zaman bir dusus olmuyor.. bazen sabit gidip birden yukseliyor o yuzden dususe cok takilma
Şöyle soyleleyim her insanin kendine ozel ates degerleri vardi mesela kendimden ornek vereyim
Ben genelde 36.30, 36.20 ve asagisina ya adet olurum ya da yumurtlama önceki ateş ölçülerimdir..
Sonra ateşin birden 36.40 -36.50 ve yukarisina cikar .. 36.40 ve yukarisini gorunce catladigini anlarim

Yani dusup, yukselmesinden cok atesin senin icin yeterli yukselise devam etmesi lazim catladigini anlamak icin

Karisik mi oldu

Aslında eminim sen çok güzel anlatıyorsun canım ama ben anlamakta zorlanıyorum. Çünkü daha önce hiç bilmediğim bir yöntem. Şimdi doğru anladimsa ben ilk bu ay ölçüm yapacağım için bu ay yumurtlamami bulmam çok mu zor? Bir de o çizgi tam olarak ne oluyor? Onun üzerinde olursa mi yumurta çatladı demek? Cook sorum var kafamda kusura bakma bir de yükselince iş işten geçmiş olmuyir değil mi

Karisik bi durum bende zorlanmistim ilk haklisin
Bu benim eski tablom..
Tabloma göre 15.gün yumurtan çatlamış çizgiyi o güne çekmiş.. 15.günden sonra da ateşin yükek devam etmiş benim değerlerine göre
ama sonra düşü olmuş 36.20 ye ogünde adet olmuşum
Kırmızı içinde M harfi olan işaretler adet günleri

PM, AM, X = olan isaretler iliski yasandigi gunler

Genelde FF ates catladiktan 3 gun sonra cizgiyi ceker.. o yüzden ateş dusukken bol bol degerlendirmek lazim
Zaten 1. aydan sonra gecen ayki tablonla kiyaslayip bugun yukselir veya duser diye tahmin ediyorsun

Yükselidikten sonra catlama gerceklestigi icin belki cizginin 2. gunude sansin olur..
Ama soylede birsey var belki iki yumurtan catayacak o yuzden sans hep var..
Ama bizler genelde cizgisen sonra iliski olayini daha rahata veriyorduk
Çizginin öncesi ve cekildigi gunw daha cok agrilik veriyorduk

Istersen sen ölçmeye başla tablonu oluştur..
Linkini bize at ( 1.sayfada linki nasil alacagin yaziyor.. o grupta paylas eklesinler)
atesini hergun yaz bakalim öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…