Adet dönemi geçeli çok oldu ve ateşim 37.5 düşmüyor. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi?

Ben ateş ölçme yöntemiyle yumurta takibi yaptım ama bunun kuralları var..
Eğer kurallara uygun ölçüm yapıyorsanız ve sizin adetken bu değerden düşükse hamile olma ihtimaliniz var.
Ama kesin de diyemeyiz.. kimseyi umutlandırmak istemeyiz

Yalnızhala devamediyorsunuz yaptığınız çok çirkin. Herkesin vakti saçmalığa bol sanırım neyse.
hanımefendi sıktınız artık !
Bunun neresi çirkin, ayıp eden sizsiniz .
Burada hepimizin derdi ortak, bebek istiyoruz. Arada sohbet edilebilir. Bu sizin konunuz ya da başkasının konusu olabilir.
Anlayışla karşılamak bu kadar zor olmasa gerek..
Ama haklısınız herkes sizin gibi asosyal olmak zorunda değil ki
Sabahtan beri çocuk gibi peşine düştüğünüz şeye bakın. Ayıptır ya kaç yaşında kadınsınız.
Konuyu parayla da actirmadiniz öyle değil mi ?
Konunuza el de koymadık, okuyup cevap yazan da var , okuyup CEVAP YAZMAK ISTEMEYEN DE..
Gerçi yazsalar bile görmezden geliyorsunuz, boş yapmayın bence. Şakşakcılık yapmanın lüzumu yok .
Sizi göz ardı ettim, kendi çapınızda oynayın.

Ben size özelden birkaç gün öncesi üyeliğimi iptal etmenizi istedim, etmediniz, şimdi psikolojisi bozuk ne dediğini bilmeyen bir kadın için 2 gün yasak koydunuz. Polemiği başlatan o, yasak bize neden koyuluyor!!
Her neyse derhal üyeliğimi iptal edin, buraya yazıyorum özelden kaale almıyorsunuz..
Mune

Eklentiler

• Screenshot_20190424-212746.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 161
Merhabalar arkadaslar size bi sorum var yardimci olursaniz sevinirim hamileyken adet gören varmı hic duydunuz mu bunu yada yaşadınız mi

Merhabalar arkadaslar size bi sorum var yardimci olursaniz sevinirim hamileyken adet gören varmı hic duydunuz mu bunu yada yaşadınız mi
Evet ben duydum canım komsum ilk 3 ay hamile olduğunu bilmiyormuş regl olduğu için

Canım ne gibi kuralları var ben de bu ay yapmak istiyorum bana yardımcı olur musun

Canım ne gibi kuralları var ben de bu ay yapmak istiyorum bana yardımcı olur musun
Arkadaş gelene kadar ben yardımcı olayım canım.
Adet biter bitmez her sabah aynı saatte uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ateşini ölçüyorsun.
Yumurtlama günü ateş yarım derece düşer.
O günün yumurtlama olduğunu anlıyorsun:)
Ateş çizelgesi oluştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…