Adet dönemi geçeli çok oldu ve ateşim 37.5 düşmüyor. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi?

Canım çok teşekkür ederim sana üşenmeyip tek tek yazıyorsun
Ben az önce adet oldum biraz moralim bozuldu ona.. Gerçi belliydi geleceği çok belirti vermişti. Ben o zaman yarın bir ateş ölçer alıyorum eczaneden ve olcumlere başlıyorum. Bu bahsi geçen sitenin uygulamasını indirdim şimdi. Onu biraz kurcalayacagim. Anladığım kadarı ile ateş durumuna göre program kendisi çizgiyi çekiyor. O çizgiyi çekene kadar ilişkiyi daha sık tutmak daha iyi o zaman diye anladım doğru mu? Sonrasında da daha rahat takılabiliriz sanırım? Bende eminim tek yumurta oluyordur çünkü rezerv azlığı var maalesef o yüzden olanı yakalasam yetecek aslinda

Estg. elimden ne gelirse yaparım tabi..
Kafan her takildiginda cekinmeden sorabilirsin
Aynen program kendisi çizgiyi çekiyor ve çizgi çekilene kadar ilişki iyi değerlendirmek lazım
Zaten bir sonraki aylar (inş. gerek kalmaz) programın nereye çizgiyi çekeceğini sende tahmin edebiliyorsun.

Bende tek yumurta ile hamile kaldım.. hiç ona takılma. Tavsiyem ne taraftaki yumurta çatlıyorsa ayaklarını yarımsaat dikip o tarafa doğru hemen yönelmen.
Belki saçma ama ben hamile kaldığım ay öyle yapmıştım hatta ilişki pozisyonunu da o yöne göre ayarlamıştım ablamda hamile o demişti bana. Sağdan yumurtluyorum bende

Seni çok iyi anlıyorum insan yıkılıyor adet olunca ama yumurtan çatladigi surece umut var.. o yüzden pes etmek yok.
Ben aylarca uğraştım bazen hiç bir zaman anne olamayacağımı düşünüyordum.
Kronik enfeksiyon problemim vardı... her ay hüsranla sonuclanmak beni çok yormuştu
Psikolojim çok bozulmustu..

En son soğan kürü denedim mucize gibi o ay hamille kaldım Allahmn mucizesi
Neyin ne zaman vesile olacagi bilinmiyor ve gercekten zamani varmis.
O guzel haberi mutlaka alacaksin ve aldiginda bugün yasadigin tum uzuntuyu unutacaksin o yuzden biraz sabır..
Bi kac gun dinlenip bu ay bol bol degerlendirmeli bi ayin olsun .. insallah bu ay bebegin seninle olur

Ya canım çok teşekkür ederim moralim o kadar bozulmuştu ki biraz olsun umut oldun rezervim az olduğu için çok endişeleniyorum acaba hiç olmayacak mı diye.. O da psikolojimi çok etkiliyor.
Dediğin gibi yumurtlayan tarafa dönmeyi duymuştum ben de ama benim sorunum ben ne taraftan yumurtladigimi da anlayamıyorum. Benim yumurtlama da adetim de çok ağrısız oluyor. Programı indirdim biraz inceleyim akşam eğer bisey takılırsa aklıma seni yine rahatsız edebilirim artık helal et hakkını

Helal olsun tabi ne demek
Incirin yumurtaliklara iyi geldigini duymustum bi arastir istersen incir kürü de yapabilirsin
İğneyle bile yumurta olusturuyorlar inan tek sıkıntın bu olsun hiç kafanı takma bu konuda yapılabilecek çok şey var.
Ama bu şekilde hamile kalanda çok insan var..
Hiç bir sorunu olmadan kalanayanda var..
Ayda sadece 24 saat şansımız var .. onda da sperm yumurtayla buluşup döllense bile yerleşme süreci var. Yani tek aşamada degil.. bu yüzden doktor bana 2 sene olmaması çok normal demişti
Her ay şansımız hamile kalma şansımız %20
O yüzden moralin bozulmasın.. Allahm yeter ki ol desin
Korunurken bile hamile kalıyorlar :)

Oo burda baya detaylı yürümüş bilgiler Ada lovelace arkadaşım sana şöyle bir soru yönelteceğim, topiği ben 37.5 da ısrar eden ateşim için açmıştım ve açalı hafta oldu hala aynı 37.5 , artık 3 gün daha adet olmazsam test yapacağım. Hamile kaldığın ayki çizelgeni de burda paylaşabilir misin? Ateş durumunun senin kendi düzenin içinde nasıl seyrettiğini görmek istiyorum da. Benim ateşimi ben hiç 37.2 üstü böyle uzun sabit görmedim. Bi de günün her saati de aynı yani dwğişmiyor

Ateşin sağlıklı sonuç vermesi için hep aynı saatte ve yataktan uyanır uyanmaz ölçülmesi lazım .. saat farkı ya da bir su içildiğinde bile ateş seyri değişiyor bu sefer sağlıklı sonuç vermiyor
Özellikle yumurta takibi için bir derece bile önemli olabiliyor..
37.5 benim bünyeme göre çok yüksek bir ateş ama senin bünyene göre yorum yapabilmem için adet dönemindeki ateş değerlerini yada yumurtlama öncesi ateş değerlerini de bilmem gerekir daha sağlıklı yorum için
Adet tarihiniz geçti mi?

Bunlar ateş tablolarım en sonda yeşil ile ilerleyen ise hamile kaldığım ay ki tablom
Dediğim topikte diğer arkadaşlarında tablolarını görebilirsiniz

Eklentiler

• indir (4).png
    17,7 KB · Görüntüleme: 138
  • indir.png
    17,7 KB · Görüntüleme: 129
  • 2018-12-24 12.28.05.png
    265,9 KB · Görüntüleme: 123
  • 2019-01-10 11.46.23.png
    263,3 KB · Görüntüleme: 131
  • 2019-01-10 11.46.23.png
    263,3 KB · Görüntüleme: 124
  • 2019-04-26 17.10.13.png
    254,8 KB · Görüntüleme: 170
Biliyorum yüksek bir ateş ben de bir ay öncesine kadar normalimi 36.4-36.7 arasıydı kulaktan oğlumun termometresiyle. Bu ay işte bişey oldu günün her saati aynı bir de. Bigün ağrı kesici ateş düşürücüiçtim migren sebebiyle ogün 37 ye indi. Adetim arada düzensiz seyrediyor benim , normalde düzenim 32 ama emzirme sonrası ilk yıl düzensizlik olurmuş doktor öyle dedi. Aslen bugün 60. Günüm sanırım ama 14 nisanda yumurtlama akıntısı gördüm o sebeple son adetimi 1 nüsan gibi düşünebiliriz. Ateş ölçüm metoduyla ben sanırım bir sonuca varamam ama düzensizliğin içindeki düzeni bulabilmem için 3 sene falan ateş takibi yapmam gerek ama ne güzel sen düzgünce kullanabilmişsin gebişsin Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Gebelikle birlilte vucudunda ortalama 0.6 deeecelik bi yükseliş yaşamışsın onu fark ettim canım merak ettiğim de buydu. Tabii ki artık ölçmüyorsundur o sebeple devamını göremiyorum ama sanırım hamilelik vucutta ortalama sabit giden yarım derecelik bi yükselme yapıyor. İlk gebeliğimde ovulasyon kitleriyle kafayı bozup yumurtlama takibini bırakınca kazayla hamile kaldığımdan ve hamileliğimi5. Haftadan sonra öğrendiğimden hiç ateşimi ölçmemiştim o sebeple hamileliğin etkilerini bilemiyordum ateş üzerine . Ama teşekkür ederim bu metod zor ve sabır disiplinli çalışma isteyen bir metod ve seni tebrik ediyorum Sağlıkla kucağına alırsın inşallah ilk çocugun mu olacak?

Yani diğer aylarda bi an öyle yükselmiş ama sonra adet yaklaşırken düşmüş onu gördüm. Bendeki sabit 37.5 skalası çok çılgın ama ya, haftaya tiroit ilacı için doktora gideceğim söyliyim bari, ya ben 2.5 ay önce başladım tsh ilacına acaba o mu arttırıyor ateşimi adet döngüsünün ikinci yarısında ki

Canım sana ne kadar teşekkür etsem az.. Moralim çok bozulmuştu sayende yazdıklarını okuyunca biraz ağladım ama moralim çok yerine geldi :) adet olunca doktora gittim o nedenle yazamadım sana sıcağı sıcağına.. Doktor baktı çatlamamış yumurtan var dedi. Onun için bu ay doğum kontrol hapı yazdı. Bu ay onu kullanacağım. Önümüzdeki ay inşallah tekrar deniycez. Duruma göre klomen başlayacak.. Sagolsun o da çok moral verdi. O da bu işin bir yumurta ile olabileceğini, kafama takmamak gerektiğini söyledi. O biraz insan elinde olmuyor gerçi ama daha takmamaya çalışacağım. Ben de bu bir aylık sürede ateş olceyim dedim. Daha 2 gündür olcebiliyorum. 2 gündür ateşim 35.8 çıktı. Gerçi şimdi sana yazarken şunu düşündüm. Acaba doğum kontrol hapı kullanırken bu ölçümü yapmak doğruyu yansıtır mi? Bir de ben hala çok iyi anlayamadım galiba.. Tablolara bakıyorum kimi zaman inmiş kimi zaman çıkmış kimi zaman ise sabit kalmış. Neye göre bu tarihte çatladı yorumunu yapabiliriz hala anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…