- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
- Konu Sahibi guzelgunler2019
Valla çok var da hangi biriyle ugrascan canım:)Dimi, sabır sabır
ben de bu arada, kısmet kime acaba
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla çok var da hangi biriyle ugrascan canım:)Dimi, sabır sabır
ben de bu arada, kısmet kime acaba
![]()
Selam anneler ve anne adayları.
Bu topiği ciddi bir merağımdan açmış bulunuyorum. Ateş ölçüm takibi yaparak yumurtlamayı incelemedim ama benim ateşim normal günlerde hep 36.4 ile 37 arasıdır. Ama şuan günlerdir bakıyorum hep 37.4 ve 37,5 derece. Şuan 52. Gündeyim , en son 38. Günde test yapmıştım negatifti. 32-34. Günler arası hafif bir lekelenmem oldu . Adetim çoğunlukla 32-37 arasında oluyor ama arada bir de 50-70 arasında oluyor . Çevrenizde böyle yüksek ateş inmeyen ateşle hamile olduğunu öğrenen var mı? Ya da belki siz yaşamışsınızdır?
Paylaşırsanız mutlu olurumİnşallah bu topiğin sonu olumlu biter
![]()
Rabiş burcun ne, merak ettimValla çok var da hangi biriyle ugrascan canım:)
yengeç canım:)Rabiş burcun ne, merak ettim![]()
Hanımlar isterseniz özelden ya da başka bir topic altında konuşabilirsiniz. Bu topich hamileliğin ateş ile ilgisi hakkında. İyi günler diliyorum ikinize deyengeç canım:)
Ben ikizleryengeç canım:)
Aslı arası bir burcunu sorduk, ne var bunda.. Buluttan nem kapan bir millet olduk. Al konun senin olsunHanımlar isterseniz özelden ya da başka bir topic altında konuşabilirsiniz. Bu topich hamileliğin ateş ile ilgisi hakkında. İyi günler diliyorum ikinize de![]()
Ayy canım yaBen ikizlersanki ikizlere benzettim de seni
komik eğlenceli olma yönünü
![]()
Yalnızhala devamediyorsunuz yaptığınız çok çirkin. Herkesin vakti saçmalığa bol sanırım neyse.Ben ikizlersanki ikizlere benzettim de seni
komik eğlenceli olma yönünü
![]()
Amann boşver canım , polemiğe girmeye bile değmez . Yok yere ban yemeyelimAslı arası bir burcunu sorduk, ne var bunda.. Buluttan nem kapan bir millet olduk. Al konun senin olsun![]()
hanımefendi sıktınız artık !Yalnızhala devamediyorsunuz yaptığınız çok çirkin. Herkesin vakti saçmalığa bol sanırım neyse.
Evet ben duydum canım komsum ilk 3 ay hamile olduğunu bilmiyormuş regl olduğu içinMerhabalar arkadaslar size bi sorum var yardimci olursaniz sevinirim hamileyken adet gören varmı hic duydunuz mu bunu yada yaşadınız mi
Allahım inşallah bende de oyle bişey olur yarabim peki sonra gelmedi mi adetiEvet ben duydum canım komsum ilk 3 ay hamile olduğunu bilmiyormuş regl olduğu için
Bu arada cevap verdiğin için teşekkür ederim herkes okuyor ama cevap veren yokEvet ben duydum canım komsum ilk 3 ay hamile olduğunu bilmiyormuş regl olduğu için
Canım ne gibi kuralları var ben de bu ay yapmak istiyorum bana yardımcı olur musunBen ateş ölçme yöntemiyle yumurta takibi yaptım ama bunun kuralları var..
Eğer kurallara uygun ölçüm yapıyorsanız ve sizin adetken bu değerden düşükse hamile olma ihtimaliniz var.
Ama kesin de diyemeyiz.. kimseyi umutlandırmak istemeyiz
Yok canım 3 . aydan sonra regl olmamış hastaneye gitmiş bebiş olduğunu öğrenmiş:)Allahım inşallah bende de oyle bişey olur yarabim peki sonra gelmedi mi adeti
Umarım bende de oyle bi mücize olurYok canım 3 . aydan sonra regl olmamış hastaneye gitmiş bebiş olduğunu öğrenmiş:)
Arkadaş gelene kadar ben yardımcı olayım canım.Canım ne gibi kuralları var ben de bu ay yapmak istiyorum bana yardımcı olur musun