- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi guzelgunler2019
-
Regli düzenimle ilgili yapılcak bişi yok genetik allah vergisi, çok şükür rahmim sağlıklı kist kitle bişi yok hormonlarım da normal . Kilom da yok. Arada böyle seyrediyor. Ailenin tüm kadınlarında böyleymiş hepsinin 3 er 5 er çocuğu var. Benim de bi oğlum var zaten. Sadece gebe olup bu tip bi anısı olan var mı onu öğrenmeye çalışıorum. İlk gebeliğimde 35. Gün kanda negatif çıktığından hamile değilim diye hiçbakmamıştım,42. Gün idrarda şans eseri öğrenmiştim o sebeple hiç belirti takip edip gebemiyim dememiştim. Başka anne adaylarının tecrübelerini soruyorumCanım öncelikle reglini düzene sokmalısın.
inşaallah bebiş vardir
Cnm test yapsanaSelam anneler ve anne adayları.
Bu topiği ciddi bir merağımdan açmış bulunuyorum. Ateş ölçüm takibi yaparak yumurtlamayı incelemedim ama benim ateşim normal günlerde hep 36.4 ile 37 arasıdır. Ama şuan günlerdir bakıyorum hep 37.4 ve 37,5 derece. Şuan 52. Gündeyim , en son 38. Günde test yapmıştım negatifti. 32-34. Günler arası hafif bir lekelenmem oldu . Adetim çoğunlukla 32-37 arasında oluyor ama arada bir de 50-70 arasında oluyor . Çevrenizde böyle yüksek ateş inmeyen ateşle hamile olduğunu öğrenen var mı? Ya da belki siz yaşamışsınızdır?
Paylaşırsanız mutlu olurumİnşallah bu topiğin sonu olumlu biter
Senin şu emojilerin yok muiyi de senin dogurganligina lâf eden olmadı ki
Neyse
Valla burda bayram , dün aradım bulamadım. Evi çok velveleye vermek istemiyorum yine negatifse hüsran. Kaynanamlar burda da şuan onlara da çaktırmama halim. Bi de eşime de çaktırmamaya çalışıyorum galiba. Şimdi nöbetçi eczane bakıcam bi bisikletle çıkıp gidip alıcam karar verdim. Negatif görmeye psikolojikman hazır olmadığımdan erteleyip duruyorum da . Şimdi hazırım gibi negatife de . Vazgeçmeden gidip bi bakayım . İlk gebeliğimde özellikle ilk 10 hafta o kadar bi belirti hissetmemiştim ki , adetim gecikse daha çok gebelik belirtim oluyo demiştim. Ama galiba her gebelik farklı. Bi de ilk gebeliği kolay geçip ikincide çok kusan sürünen de duydum ya.Cnm test yapsana, ateş evet gebelikte oluyor.. Ben 2 gün halsiz düşüp ateşten yattığımı biliyorum. Ölçmemiştim ama eminim 40 a dayanmıştı test yap, haber ver
İki test aldım , biri hafta fln söyleyen biri ucuz. Ucuzu bugün pahalıyı yarın yapıcam ama öneriniz nedir,? Bi saattir hiçbişey içmedim ve tuvalete gitmedim, bi saat daha bekliyip mi yapıyımşimdi mi?Cnm test yapsana, ateş evet gebelikte oluyor.. Ben 2 gün halsiz düşüp ateşten yattığımı biliyorum. Ölçmemiştim ama eminim 40 a dayanmıştı test yap, haber ver
Bence yap zaten varsa çıkar. Ben bekleyemezdim. İnşallah vardır hayırlısı ile. Sonucu merak ettim. Bize de haber ver.İki test aldım , biri hafta fln söyleyen biri ucuz. Ucuzu bugün pahalıyı yarın yapıcam ama öneriniz nedir,? Bi saattir hiçbişey içmedim ve tuvalete gitmedim, bi saat daha bekliyip mi yapıyımşimdi mi?
Yine negatif çıkarsa gidip rahmimi falan aldırmayı planlıyorum zatenBence yap zaten varsa çıkar. Ben bekleyemezdim. İnşallah vardır hayırlısı ile. Sonucu merak ettim. Bize de haber ver.
Hayırlısı olsun canım, hakkında hayırlısı bismillah de yap.Yine negatif çıkarsa gidip rahmimi falan aldırmayı planlıyorum zatenşaka tabii de kesin testi kırarım parçalarım yani .
Negatif ya, vallahi inanılmaz bir durum. Ben sanırım vazgeçip kendime motorsiklet alıcam. Tek oğluma da şükredip konuyu kapatıcam. Beni bu durum çok yıpratıyor ömrümden yiyor çünkü. Resmen psikolojik gebelik yaşayıp adetimi geciktiriyorum yani. Korunurken 32 günde bir adet olup çücuk isteyince nası düzenimi bozabiliyorum anlamıyorum bir de 15 gün soğan kürü yapmıştım son adetimin bitiminde.Yine negatif çıkarsa gidip rahmimi falan aldırmayı planlıyorum zatenşaka tabii de kesin testi kırarım parçalarım yani .
Iki kere ateş ölçümü yöntemiyle gebe kaldımSelam anneler ve anne adayları.
Bu topiği ciddi bir merağımdan açmış bulunuyorum. Ateş ölçüm takibi yaparak yumurtlamayı incelemedim ama benim ateşim normal günlerde hep 36.4 ile 37 arasıdır. Ama şuan günlerdir bakıyorum hep 37.4 ve 37,5 derece. Şuan 52. Gündeyim , en son 38. Günde test yapmıştım negatifti. 32-34. Günler arası hafif bir lekelenmem oldu . Adetim çoğunlukla 32-37 arasında oluyor ama arada bir de 50-70 arasında oluyor . Çevrenizde böyle yüksek ateş inmeyen ateşle hamile olduğunu öğrenen var mı? Ya da belki siz yaşamışsınızdır?
Paylaşırsanız mutlu olurumİnşallah bu topiğin sonu olumlu biter
Bugün pazardı doğruyaValla burda bayram , dün aradım bulamadım. Evi çok velveleye vermek istemiyorum yine negatifse hüsran. Kaynanamlar burda da şuan onlara da çaktırmama halim. Bi de eşime de çaktırmamaya çalışıyorum galiba. Şimdi nöbetçi eczane bakıcam bi bisikletle çıkıp gidip alıcam karar verdim. Negatif görmeye psikolojikman hazır olmadığımdan erteleyip duruyorum da . Şimdi hazırım gibi negatife de . Vazgeçmeden gidip bi bakayım . İlk gebeliğimde özellikle ilk 10 hafta o kadar bi belirti hissetmemiştim ki , adetim gecikse daha çok gebelik belirtim oluyo demiştim. Ama galiba her gebelik farklı. Bi de ilk gebeliği kolay geçip ikincide çok kusan sürünen de duydum ya.
her an patlayabilirim canım
Cnm 2 gün daha bekle, sabah idrarı ile yap bu sefer. Yada en güzeli sağlık ocağına kan ver. Garanti sonuçNegatif ya, vallahi inanılmaz bir durum. Ben sanırım vazgeçip kendime motorsiklet alıcam. Tek oğluma da şükredip konuyu kapatıcam. Beni bu durum çok yıpratıyor ömrümden yiyor çünkü. Resmen psikolojik gebelik yaşayıp adetimi geciktiriyorum yani. Korunurken 32 günde bir adet olup çücuk isteyince nası düzenimi bozabiliyorum anlamıyorum bir de 15 gün soğan kürü yapmıştım son adetimin bitiminde.
Bazen akışına bırakmak gerekiyor. Dediğin gibi çok kafaya takınca her belirti gebelik gibi geliyor. Herşey normalse zamanı vardır hayırlısını biz bilemiyoruz. Üzülme.Negatif ya, vallahi inanılmaz bir durum. Ben sanırım vazgeçip kendime motorsiklet alıcam. Tek oğluma da şükredip konuyu kapatıcam. Beni bu durum çok yıpratıyor ömrümden yiyor çünkü. Resmen psikolojik gebelik yaşayıp adetimi geciktiriyorum yani. Korunurken 32 günde bir adet olup çücuk isteyince nası düzenimi bozabiliyorum anlamıyorum bir de 15 gün soğan kürü yapmıştım son adetimin bitiminde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?