- Konu Sahibi adayadayxix
gözün aydın canım.inş sağlıkla kucağınada alırsın.darısı bizlerin başına inş.bebeğinde sende Allaha emanet olun.kocaman öpüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzi merhaba canım nasıl gidiyo hamilelik sen hala crinone jel kullanıyomusun?benim dr 3 hafta sonraki kontrole kadar devam dedikafamçokkarıştı bakalım tatile izin vericekmi korkuyorum da tatile gidince denize girmeye üşütmeden hastalık kapmaktan:teselli:
kızlaaaar ben yarını bekleyemedim bugünden yaptıredım 219 çıktı değerim. sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmm. Allah hepinize nasip etsin, şoktayım sanırım ne diyeceğimi bilmiyorum, Allahıma şükürler olsun. :teytey:
Adayadayı kaçıncı günde kan testi yaptın?gününü bekleyebildin mi
kızlaaaar ben yarını bekleyemedim bugünden yaptıredım 219 çıktı değerim. sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmm. Allah hepinize nasip etsin, şoktayım sanırım ne diyeceğimi bilmiyorum, Allahıma şükürler olsun. :teytey:
aday adayı benim 9 gün bitti beklemek gerçekten çok zor.bende yarın yapsam mı diyorum.bebiş varsa çıkar mı kesin
aday adayı benim 9 gün bitti beklemek gerçekten çok zor.bende yarın yapsam mı diyorum.bebiş varsa çıkar mı kesin
tatlım kalbime inecekti yoğundum bilgisayarı açamamıştım dur bibakayım dedim bide ne göreyim hamişim diyen bir yazı çok sevindim allah tamamına erdirsin sen çok güzel bir hamiş olacaksın tebrikler:1hug: canım bugün 14. günündü değilmi?sabahmı yaptırdın testini?:hooray: