- 27 Ekim 2014
- 1.856
- 973
- 333
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.761
Kişisel konulara girme degıl amacım sadce önlisans mezunu araştrma görevlisi olmazSaygıyı öğrenememişsiniz çok yazık.siz de ilk önce üslubunuzdan başlayın birşeyleri değiştirmeye
Dogru insanların kandırlmaya ıhtıyacı varya sana göre o yüzden acıgının ortaya cıkmasını ıstemezsın sende haklısın...o yüzden sen devam et burda reklama..biraz daha devam edersen zaten profılınde ^sahte uyelık reklam amaclı ^yaZısını görrüz yakında :))))))))))))T
tüp bebekle ilgili konuşacaksınız yazın,öbür türlü burayı boşuna meşgul etmeyin.insanların bilgiye ihtiyacı var kavgaya değil
Burası Türkiye herşey olur hiç merak etmeyin.tabiki çocuğumu bana bağışlayan ilk önce Allah’a sonra da Acıbadem ekibine çok şükürler olsun.siz benim profilimle uğraşacağınıza,daha iyi uğraşlar edininDogru insanların kandırlmaya ıhtıyacı varya sana göre o yüzden acıgının ortaya cıkmasını ıstemezsın sende haklısın...o yüzden sen devam et burda reklama..biraz daha devam edersen zaten profılınde ^sahte uyelık reklam amaclı ^yaZısını görrüz yakında :))))))))))))
Ayyy sende haklısın cidden burası Türkiye!!Burası Türkiye herşey olur hiç merak etmeyin.tabiki çocuğumu bana bağışlayan ilk önce Allah’a sonra da Acıbadem ekibine çok şükürler olsun.siz benim profilimle uğraşacağınıza,daha iyi uğraşlar edinin
Evet canm haklısın ..gercekten bızım derdimiz bize yeter allahtan neyin ne oldugunu biliyoruz artık..valiente acele hazırlanmış bir profil . Amatör reklam işi.Bizim derdimiz bize yeter gidin broşür dağıtın daha iyi
valiente acele hazırlanmış bir profil . Amatör reklam işi.Bizim derdimiz bize yeter gidin broşür dağıtın daha iyi
Biz aynı sorunu yaşayan Kadınlar olarak birbirimizi koruyup destek olmalıyız. Sizin bu yapmaya çalıştığınız hiç doğru değilSizde reklamcılık işine başlayın madem bu kadar anlıyorsanız.herkesin derdi var kavga yeri değil burası
Evet biz aynı sorunu yaşayan kadınlar olarak zaten desteğiz birbirimize...kusura bakma ama bütün adana topiklerine aynı seyı yazım sonuna telefon numarası ekledıgn ıcın inandrcı degılsın sadece olay bu yani...ayrıca dün actgın bir profil.15 sene diyorsun 15 senede cok yaşanmşlklar vardr kısca hıkayeni anlatıp üzerine ben bebegıme acıbademde kavustum yazmıs olsaydn kımse tepki vermezdi ama sen herkeseb kolayca ulasabılecegı numarayı buraya yazıyorsun..ayrıca gercek olsan bu konu üzerinde durmazdn bukadar...kimseyi inandrmak zorunda degılsın..yapmayın boyle seyler gerek yok..zateb iyi kotu yorum yapıyor herkes..insanşar okuyor reklam sizin kalıtenızı dusuruyor koca bir hastane siniz...Biz aynı sorunu yaşayan Kadınlar olarak birbirimizi koruyup destek olmalıyız. Sizin bu yapmaya çalıştığınız hiç doğru değil
Vicdanım elvermez seni yaptığını yapmaya. Bana iyi gelen bir doktor başkasına iyi gelmeyebilir . Sadece yaşadıklarımı tecrübelerimi yazarım tercih hakkın onların . Biz burda hepimizi birbirimize destek oluyoruz amacımız çok belli senelerdir bu gruplardayiz. Yalnız yapmaya çalıştığınız şey için hastane yönetimi sana bi seminer ayarlasa başarılı olabilirsin belki
Gördüm ki yeni olanları ve sizin beğenmediğiniz kliniği ben beğendim diye kendi hemcinsinizi bile harcıyorsunuz.bu kadar kinci olmayın.herkesin görüşü var saygılı olun.Bir yerin övülüyor olması reklam yapılıyor anlamına gelmez.tek giden hasta siz değilsiniz.memnun kalanlar da var. Beni yıldıramayacaksınız. Memnun kalan,kalmayan çoğu arkadaşımı da davet ettim ki görün,iletişim nasıl kuruluyormuş. Katıldığımdan beri derdim Tüp bebek konuşmak. Fakat siz sadece kavga ve laf sokma derdindesiniz. Sen memnun kalmadın diye benim de memnun kalmamamı nasıl beklersin. Herkesin sorunu ve görüşü farklı.Vicdanım elvermez seni yaptığını yapmaya. Bana iyi gelen bir doktor başkasına iyi gelmeyebilir . Sadece yaşadıklarımı tecrübelerimi yazarım tercih hakkın onların . Biz burda hepimizi birbirimize destek oluyoruz amacımız çok belli senelerdir bu gruplardayiz. Yalnız yapmaya çalıştığınız şey için hastane yönetimi sana bi seminer ayarlasa başarılı olabilirsin belki
Herkesin tercih hakkı var,ben beğendim diye tüm Adana’nın oraya gidecek hali YÖK.çok komiksiniz.görüşümü paylaşmamın vicdanın elvermesiyle falan ilgisi yok. Kötü birşey yapmıyorum memnuniyetimi paylaşıyorum.ki gereken eleştirileri de yapıyorumVicdanım elvermez seni yaptığını yapmaya. Bana iyi gelen bir doktor başkasına iyi gelmeyebilir . Sadece yaşadıklarımı tecrübelerimi yazarım tercih hakkın onların . Biz burda hepimizi birbirimize destek oluyoruz amacımız çok belli senelerdir bu gruplardayiz. Yalnız yapmaya çalıştığınız şey için hastane yönetimi sana bi seminer ayarlasa başarılı olabilirsin belki
He he haklısın uzatma artk lutfen......
Yalnız burada reklam yasaktır deyip susayım.Burda tüp bebek hastaları olarak birbirimize destek olmamız gerekiyor bence. Siz anladığım kadarıyla daha çok köstek olmayı tercih ediyorsunuz. Saldırıyorsunuz. Evet 15 seneden sonra çocuğum oldu o yüzden heryerde reklam yapacağım ve inatla Volkan Noyan diyorum. Herkesin de saygılı olması gerekiyor diye düşünüyorum
P Pembe-Melek ha bu arada patronlarına bizim isteklerimizi de ıletrsen sevınırım..yenı cıkan tedavıleri arastrp uygulasınlar bu bolgede iyi bir hastane fakat hıc bır farklılık yok 2015 yaptrdm orda tüp bebek 2015de neyse hala o tekrar arayıp gorustum bu sene farklı seceneklerı saydım bunlar geldmı hastaneye dıye ama ne sorsam o yok bu yok..bira daha yenılıklere acık olurlaraa bu bolgedekı ınsanlarda istanbul ankara gibi şehirlere gitmek zorunda kalmazlar..bunları iletirsen sevınırım en aZından işe yaramş olur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?