- 27 Ekim 2014
- 1.856
- 973
- 333
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #8.801
Kızlar aranızda tüp bebegı uzun protokol olan varmı?benım hep kısa oluyordu bu sefer uzun olacak..bu şekilde hamile kalan varmı aranızda??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz de çok sinir olduk ya tayfun beye ya da esra hanıma gitmek istiyorum. Ama 1 kere pınar hanıma muayene oldum diye ille pınar hanımda devam etmek zorundaymışım. Hastane yönetimini aradık dün bize kimse doktor değiştiremezsiniz demedi dedik. Çok özür dileriz doktorların kesin talimatı var dediler. Ömrümüzde böyle saçmalık görmedik. Çok sinirliyim. şikayet edicez .Hatta başka doktor arayışına girdik. bugün gidip Dr. Gökhan Çiragil ile görüşmeye gittik. yoksa Ankaraya gidip orda mı tüp bebek yaptırsak bilemiyoruz. Kafamız çok karışık
Yazınızı şimdi okudum ve şok oldum.böyle kural mı olur.nerde kaldı hekim seçme hakkı? Ben Esra hanıma gidiyordum.çok iyi bir dr bana histereskopi yaptı birkaç takviye ilaç derken hamile kaldım onun vesilesi ile ama yine kaybettim bebeğimi.buda bizim örf adetler gibi hastanede gelenek olmuş galiba çok ilginç bence yetkili bir kurumu sorun bunu
Canm bence sen bu hastanede devam etmek ıstıyorsan başka dr la...bimer e dilekçe yaz...boyle bi dünya yok..dr degıstrmemek nedir ya...bu hastanede bu kural tüp bebek ıcın mi gecerlı sadece bılmıyorm...cunku ben endokrıne gidiyorm emre beye..randevu ıcın aradgmda dr secme hakkım oluyor...sanrm sadce tüp bebek ıcın gecerli ama dedıgm gibi bimere dilekçe yazın size donerler hemen ve hastanın yanında olurlar hertürlü...Yazınızı şimdi okudum ve şok oldum.böyle kural mı olur.nerde kaldı hekim seçme hakkı? Ben Esra hanıma gidiyordum.çok iyi bir dr bana histereskopi yaptı birkaç takviye ilaç derken hamile kaldım onun vesilesi ile ama yine kaybettim bebeğimi.
Esra hnm çok iyi bir dr ama bir türlü yıldızımız barışmadı.her kontrolde negatif bir elektrik oluyor.beni sürekli tersler tarzda konuşuyor.ya da bana öyle geliyor belki tarzı bu ama bana göre değil yani.ben de tüp için başka dr a giderim diyordum ama yazınızı okuyunca şok oldum gerçekten bu durumda başka bir hastane arayışına girmemiz gerekecek
Demekki sadece kadın Doğumda öyle.kızların yazısını okuyunca ben de şaşırdım.illa o hastane olsun diye bir takıntım Yok aslında.başka hastane iyi bir dr da olabilir farketmez benim için sadece bana vesile olsunCanm bence sen bu hastanede devam etmek ıstıyorsan başka dr la...bimer e dilekçe yaz...boyle bi dünya yok..dr degıstrmemek nedir ya...bu hastanede bu kural tüp bebek ıcın mi gecerlı sadece bılmıyorm...cunku ben endokrıne gidiyorm emre beye..randevu ıcın aradgmda dr secme hakkım oluyor...sanrm sadce tüp bebek ıcın gecerli ama dedıgm gibi bimere dilekçe yazın size donerler hemen ve hastanın yanında olurlar hertürlü...
Kızlar aranızda tüp bebegı uzun protokol olan varmı?benım hep kısa oluyordu bu sefer uzun olacak..bu şekilde hamile kalan varmı aranızda??
Tebrik ederim ne allah saglıgıyla kucagınıza almayı nasip etsin...peki ilk denememi?yoksa daha once kısa protokol uygulandımı ?cok soru soruyorm ama problem neydi acaba?Günaydınlar,Bende uzun protokol uygulandı.metro da yaptırdım çok şükür pozitifi gördüm.cumartesi ilk kontrole çağırdılar.
Rica ederim sorabilirsin tabi.benim ilk denemem,sebepsiz infertilite eşimde de bende de bir sorun çıkmıyordu.uzun protokolü doktor seçti.neye göre secti neden seçti bilmiyorum.adetin 21. Gunu başladım koldan lucrin iğnesi yapmayaTebrik ederim ne allah saglıgıyla kucagınıza almayı nasip etsin...peki ilk denememi?yoksa daha once kısa protokol uygulandımı ?cok soru soruyorm ama problem neydi acaba?
Malesef kimse kimsenin hastasini kabul etmiyor. Kiminle baslarsan tedaviye onunla devam etmek zorunda bırakıliyorsun :-/ Keske bunu ilk randevuda söyleseler bari bilipte gidersin.Demekki sadece kadın Doğumda öyle.kızların yazısını okuyunca ben de şaşırdım.illa o hastane olsun diye bir takıntım Yok aslında.başka hastane iyi bir dr da olabilir farketmez benim için sadece bana vesile olsun
Ya cnm ilk randevuda söyleseler de pek birşey ifade etmiyor.enazından benim için.dr ların hepsi iyi Başkent'te ama her dr ile iletişim iyi olacak diye bir kaide mi var? Ki ben dr umu araştırıp beğenip isteyerek gitmiştim.dr luğuna diyecek sözüm De Yok ama Yok yani.her kontrolde ortamda negatif bir elektrik.eşim bile farketti bana diyor ki seni tanısa kıskanıyor derim dedi:) koskoca Prof neyi kıskanacak yapısı bu bana göre bir dr değil yani.Malesef kimse kimsenin hastasini kabul etmiyor. Kiminle baslarsan tedaviye onunla devam etmek zorunda bırakıliyorsun :-/ Keske bunu ilk randevuda söyleseler bari bilipte gidersin.
Evet Canim maalesef var ama hepsinde var benim bebisi kontrole görüldüğünde ilk kontrole kime gittiysem ona devam ediyoruz başkasına getiremiyoruz her bölümde bu varYazınızı şimdi okudum ve şok oldum.böyle kural mı olur.nerde kaldı hekim seçme hakkı? Ben Esra hanıma gidiyordum.çok iyi bir dr bana histereskopi yaptı birkaç takviye ilaç derken hamile kaldım onun vesilesi ile ama yine kaybettim bebeğimi.
Esra hnm çok iyi bir dr ama bir türlü yıldızımız barışmadı.her kontrolde negatif bir elektrik oluyor.beni sürekli tersler tarzda konuşuyor.ya da bana öyle geliyor belki tarzı bu ama bana göre değil yani.ben de tüp için başka dr a giderim diyordum ama yazınızı okuyunca şok oldum gerçekten bu durumda başka bir hastane arayışına girmemiz gerekecek
BİLMiyorum CNm az yukarda bir arkadaş yazdı endokrinde böyle bir sıkıntı yokmuş dr unu değiştirmiş.bilemedim.nerde kaldı hekim seçme hakkı?Evet Canim maalesef var ama hepsinde var benim bebisi kontrole görüldüğünde ilk kontrole kime gittiysem ona devam ediyoruz başkasına getiremiyoruz her bölümde bu var
Başkentte yok hatta tayfun bey doğuma girmezse biz doktor secebiliyormuyuz dedik hayır kim nöbetciyse o dogumunuzu yaptırır dediler eşimde parasıyla değilmi ben seceyim dedi olmaz etik değil dediler o yuzden ben tayfun beyi ikna etmeye çalışmıştım çok şükür tayfun bey yaptırdı dogumumuBİLMiyorum CNm az yukarda bir arkadaş yazdı endokrinde böyle bir sıkıntı yokmuş dr unu değiştirmiş.bilemedim.nerde kaldı hekim seçme hakkı?
YA doğumu anlıyorum devlette de öyle sonuçta kim nöbetçi ise o Doğum yaptırır.doğumun ne zaman başlayacağı belli değilki.ama benim bahsettiğim farklı.dr dan memnun değilim ve dr u değiştirmek istiyorum.extra gel benim doğumumu yap demiyorum.Başkentte yok hatta tayfun bey doğuma girmezse biz doktor secebiliyormuyuz dedik hayır kim nöbetciyse o dogumunuzu yaptırır dediler eşimde parasıyla değilmi ben seceyim dedi olmaz etik değil dediler o yuzden ben tayfun beyi ikna etmeye çalışmıştım çok şükür tayfun bey yaptırdı dogumumu
Gülşahcım mrb..th1 th2 ıcın kan vermıstın diye hatrlıyorm..sonuc cok uzun suredenı cıkıyor?10gün oldu ben kan verelı hala cıkmadı..yuksek ıhtımalle degerlerımde sıkıntı olacak cunku bende alerjı haşimato filan var..yuksek cıktgnda ılac verıyormus tayfun bey..bir an once başlasam iyi olacak ama sonuc cıkmadı halaBaşkentte yok hatta tayfun bey doğuma girmezse biz doktor secebiliyormuyuz dedik hayır kim nöbetciyse o dogumunuzu yaptırır dediler eşimde parasıyla değilmi ben seceyim dedi olmaz etik değil dediler o yuzden ben tayfun beyi ikna etmeye çalışmıştım çok şükür tayfun bey yaptırdı dogumumu
Slm canım 15 gün de almıştım sonucu yüksek çıktığı zaman tayfun bey t3daviye başlayıp transfer olduğun zaman 1 yada 2 iğne yapıyor rosebady de çıkmıştı transferde ona iğne yapildi canımGülşahcım mrb..th1 th2 ıcın kan vermıstın diye hatrlıyorm..sonuc cok uzun suredenı cıkıyor?10gün oldu ben kan verelı hala cıkmadı..yuksek ıhtımalle degerlerımde sıkıntı olacak cunku bende alerjı haşimato filan var..yuksek cıktgnda ılac verıyormus tayfun bey..bir an once başlasam iyi olacak ama sonuc cıkmadı hala
Anladım canm cok teşekkür ederimSlm canım 15 gün de almıştım sonucu yüksek çıktığı zaman tayfun bey t3daviye başlayıp transfer olduğun zaman 1 yada 2 iğne yapıyor rosebady de çıkmıştı transferde ona iğne yapildi canım
Ankada tüp bebek merkezi oraya taşınmış tabelasında yaziyorduAdana medline hastanesinde tedaviye başlayan var mı.