- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #8.781
Şutlanmis nihayet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bu doktor degıstırememe olayı cok sacma geldı banada..ben memnunum gercı doktorumdan ama yani memnun olmazsan sıkıntı yaşarsan ne olacak..yani buna bi çözüm bulmaları lazım...sen konuş canm durumdan habenn olmadıgını soyle..ama ole yetlılı biriyle konusmrb ben de başkent hastanesinde tüp bebek yaptırmak istiyorum ama bir kere randevusu boş diye pınar hanıma gitmiştim benim amacım rahim filmi çekilmekti. Şimdi başka doktora muayene olamıyorum çünkü bana dosya açılmış. doktor değiştiren kimse yok mu. eğer değiştiremezsem ankara başkente gitmek zorunda kalıcam.
Canm sen en yetkiliyle konuş..bana bunu başta kimse soylemedi de..eger bılseydım ona gore davranrdm de..pınar hanımı duymadm ben belki iyi bi dr dur oda?2 kere aradım olmaz değiştiremezsin dediler sırf doktor değiştiremediğim için yaptırmadım tüp bebek. Tekrar konuşcaz inşallah değiltirebilirim. Ankara başkentte bile değiştirilebiliyor
Evet bu durum bana da hiç mantıklı gelmedi . Ben doktorumdan memnunum ama biraz deneyip olmazsa başka doktora gitmek isterim . Bunu hastane yönetimine söyleseniz. AblaM orda tup bebek yaptırdığı için bana butun doktorları saydı ozellikleriyle:)) ben tayfun beyi secmistim.2 kere aradım olmaz değiştiremezsin dediler sırf doktor değiştiremediğim için yaptırmadım tüp bebek. Tekrar konuşcaz inşallah değiltirebilirim. Ankara başkentte bile değiştirilebiliyor
https://hastahaklari.saglik.gov.tr/ Sağlık tesisleri ile ilgili şikayet, teşekkür, sorun çözme, görüş öneri türündeki başvurularınızı üye olduktan sonra yapabilirsiniz denilmiş. bu linki tıkla üye ol orda sor durumunu. hastanın doktor seçme hakkı vardır tabiki tıbbı gereklilik olmadığı sürece, bilinci kapalı bi hasta olursun neysede. bu tüp bebek ayrıca tonla parasıyla değilmi yani. sanki aile hekimi seçiyoruz tövbe tövbe. sen sağlık bakanlığına yaz durumu. bimerden yada şu linktenmrb ben de başkent hastanesinde tüp bebek yaptırmak istiyorum ama bir kere randevusu boş diye pınar hanıma gitmiştim benim amacım rahim filmi çekilmekti. Şimdi başka doktora muayene olamıyorum çünkü bana dosya açılmış. doktor değiştiren kimse yok mu. eğer değiştiremezsem ankara başkente gitmek zorunda kalıcam.
ayrıca sen sen ol böyle durumlarda telefonla yada sözlü olarak sorma ya direk kuruma dilekçe ver. yada oranın üstü kuruma dilekçe ver . hastaneye dilekçe ver yazılı cevapta da mümkün olmadığı cevabını alırsan, aldığın cevapla sağlık bakanlığına başvur. haklarınızı bilin canım2 kere aradım olmaz değiştiremezsin dediler sırf doktor değiştiremediğim için yaptırmadım tüp bebek. Tekrar konuşcaz inşallah değiltirebilirim. Ankara başkentte bile değiştirilebiliyor
Canim burada ilk kime gidiyor san o tedavi ne devam ediyor doktor degistiremezsin benim doktorum tayfun bey ben hamileliğim boyunca ona gittim ve dogumumu da tayfun bey yaptı çok memnundum yani hicbir sekilde doktor degistiremiyorsunuz2 kere aradım olmaz değiştiremezsin dediler sırf doktor değiştiremediğim için yaptırmadım tüp bebek. Tekrar konuşcaz inşallah değiltirebilirim. Ankara başkentte bile değiştirilebiliyor
Hangi mevzuata kanuna neye istinaden böyleymis. Degistiremezsiniz denilip cikilamaz isin icinden. Hastane prosedürü kanunlara yonetmeliklere uygun olmak zorunda. Bence saglik bakanligina sikayet edin meydani boş bulmasinlar.Canim burada ilk kime gidiyor san o tedavi ne devam ediyor doktor degistiremezsin benim doktorum tayfun bey ben hamileliğim boyunca ona gittim ve dogumumu da tayfun bey yaptı çok memnundum yani hicbir sekilde doktor degistiremiyorsunuz
Canim bimerden saglik bakanligina yaz bu durumuBu ne saçmalık ya.bende rahim filmi için gittim başkente sadece başkentte tüp benek yaptıranlara çektiriliyormuş rahim filmi ..böyle bir saçmalığı da ilk kez duydum
Canim sanki o doktorun hastasını alıyormuş gibi oluyormuş bize öyle söylediler canim bizde bu ne saçmalık dedik ama olmaz dediler zaten doğum için söylemiştim tayfun bey girmezse biz başka doktor secebilirmiyiz dedik olmaz dediler bizde kabul ettikHangi mevzuata kanuna neye istinaden böyleymis. Degistiremezsiniz denilip cikilamaz isin icinden. Hastane prosedürü kanunlara yonetmeliklere uygun olmak zorunda. Bence saglik bakanligina sikayet edin meydani boş bulmasinlar.
buda bizim örf adetler gibi hastanede gelenek olmuş galiba çok ilginç bence yetkili bir kurumu sorun bunuCanim sanki o doktorun hastasını alıyormuş gibi oluyormuş bize öyle söylediler canim bizde bu ne saçmalık dedik ama olmaz dediler zaten doğum için söylemiştim tayfun bey girmezse biz başka doktor secebilirmiyiz dedik olmaz dediler bizde kabul ettik
Çok saçma bir sistem ama başkentin her bölümünde var bu bir doktora gittiyse degistiremiyorsun aynı doktora devam begenmezsrn başka yere gidersin eşim parasparasıyla değilmi demişti sistem bu demislerdibuda bizim örf adetler gibi hastanede gelenek olmuş galiba çok ilginç bence yetkili bir kurumu sorun bunu
anladım canım bilmiyorum o merkeziÇok saçma bir sistem ama başkentin her bölümünde var bu bir doktora gittiyse degistiremiyorsun aynı doktora devam begenmezsrn başka yere gidersin eşim parasparasıyla değilmi demişti sistem bu demislerdi