Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

mrb ben de başkent hastanesinde tüp bebek yaptırmak istiyorum ama bir kere randevusu boş diye pınar hanıma gitmiştim benim amacım rahim filmi çekilmekti. Şimdi başka doktora muayene olamıyorum çünkü bana dosya açılmış. doktor değiştiren kimse yok mu. eğer değiştiremezsem ankara başkente gitmek zorunda kalıcam.

Ya bu doktor degıstırememe olayı cok sacma geldı banada..ben memnunum gercı doktorumdan ama yani memnun olmazsan sıkıntı yaşarsan ne olacak..yani buna bi çözüm bulmaları lazım...sen konuş canm durumdan habenn olmadıgını soyle..ama ole yetlılı biriyle konus

2 kere aradım olmaz değiştiremezsin dediler sırf doktor değiştiremediğim için yaptırmadım tüp bebek. Tekrar konuşcaz inşallah değiltirebilirim. Ankara başkentte bile değiştirilebiliyor

2 kere aradım olmaz değiştiremezsin dediler sırf doktor değiştiremediğim için yaptırmadım tüp bebek. Tekrar konuşcaz inşallah değiltirebilirim. Ankara başkentte bile değiştirilebiliyor
Canm sen en yetkiliyle konuş..bana bunu başta kimse soylemedi de..eger bılseydım ona gore davranrdm de..pınar hanımı duymadm ben belki iyi bi dr dur oda?

Evet bu durum bana da hiç mantıklı gelmedi . Ben doktorumdan memnunum ama biraz deneyip olmazsa başka doktora gitmek isterim . Bunu hastane yönetimine söyleseniz. AblaM orda tup bebek yaptırdığı için bana butun doktorları saydı ozellikleriyle:)) ben tayfun beyi secmistim.

https://hastahaklari.saglik.gov.tr/ Sağlık tesisleri ile ilgili şikayet, teşekkür, sorun çözme, görüş öneri türündeki başvurularınızı üye olduktan sonra yapabilirsiniz denilmiş. bu linki tıkla üye ol orda sor durumunu. hastanın doktor seçme hakkı vardır tabiki tıbbı gereklilik olmadığı sürece, bilinci kapalı bi hasta olursun neysede. bu tüp bebek ayrıca tonla parasıyla değilmi yani. sanki aile hekimi seçiyoruz tövbe tövbe. sen sağlık bakanlığına yaz durumu. bimerden yada şu linkten

byzpmk hasta hakları yönetmeliği de bu linkte. ilgili kısmı yapıştırdım aşağıya. serbestçe sağlık kuruluşu, doktor seçme ve değiştirme hakkın var. 9. maddeyi sağlk bakanlığına yada bimere yazarken belirtirsin. yada hastaneye dilekçe verirken belirt canım.
http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.4847&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=hasta hakları

Sağlık Kuruluşunu Seçme ve Değiştirme

Madde 8- Hasta; tabi olduğu mevzuatın öngördüğü usül ve şartlara uyulmak kaydı ile, sağlık kurum ve kuruluşunu seçme ve seçtiği sağlık kuruluşunda verilen sağlık hizmetinden faydalanma hakkına sahiptir.

Mevzuat ile belirlenmiş sevk sistemine uygun olmak şartı ile hasta sağlık kuruluşunu değiştirebilir. Ancak, kuruluşu değiştirmenin hayati tehlikeye yol açıp açmayacağı ve hastalığının daha da ağırlaşıp ağırlaşmayacağı hususlarında hastanın tabip tarafından aydınlatılması ve hayati tehlike bakımından sağlık kuruluşunun değiştirilmesinde tıbben sakınca görülmemesi esastır.

Acil vak'alar dışında, herhangi bir sosyal güvenlik kuruluşuna bağlı olup da mevzuatın öngördüğü sevk zincirine uymayanlar aradaki ücret farkını kendileri karşılar.

Hastanın sağlık kuruluşunda kalmasında tıbben fayda bulunmayan veya bir başka sağlık kuruluşuna nakli gerekli olan hallerde, durum hastaya veya 15 inci maddenin ikinci fıkrasında belirtilen kişilere açıklanır. Nakilden önce, gereken bilgiler nakil talebinde bulunulan veya tıbben uygun görülen sağlık kuruluşuna, sevkeden kuruluş veya mevzuatla belirlenen yetkililerce verilir. Her iki durumda da hizmetin aksamadan ve kesintisiz olarak verilmesi esastır.

Personeli Tanıma, Seçme ve Değiştirme

Madde 9- Hastaya talebi halinde, kendisine sağlık hizmeti verecek veya vermekte olan tabiplerin ve diğer personelin kimlikleri, görev ve unvanları hakkında bilgi verilir.

Mevzuat ile belirlenmiş usüllere uyulmak şartı ile hastanın, kendisine sağlık hizmeti verecek olan personeli serbestçe seçme, tedavisi ile ilgilenen tabibi değiştirme ve başka tabiplerin konsültasyonunu istemek hakkı vardır.

Personeli seçme, tabibi değiştirme ve konsültasyon isteme hakları kullanıldığında, mevzuat ile belirlenen ücret farkı, bu hakları kullanan hasta tarafından karşılanır.

ayrıca sen sen ol böyle durumlarda telefonla yada sözlü olarak sorma ya direk kuruma dilekçe ver. yada oranın üstü kuruma dilekçe ver . hastaneye dilekçe ver yazılı cevapta da mümkün olmadığı cevabını alırsan, aldığın cevapla sağlık bakanlığına başvur. haklarınızı bilin canım

Canim burada ilk kime gidiyor san o tedavi ne devam ediyor doktor degistiremezsin benim doktorum tayfun bey ben hamileliğim boyunca ona gittim ve dogumumu da tayfun bey yaptı çok memnundum yani hicbir sekilde doktor degistiremiyorsunuz

Canim burada ilk kime gidiyor san o tedavi ne devam ediyor doktor degistiremezsin benim doktorum tayfun bey ben hamileliğim boyunca ona gittim ve dogumumu da tayfun bey yaptı çok memnundum yani hicbir sekilde doktor degistiremiyorsunuz
Hangi mevzuata kanuna neye istinaden böyleymis. Degistiremezsiniz denilip cikilamaz isin icinden. Hastane prosedürü kanunlara yonetmeliklere uygun olmak zorunda. Bence saglik bakanligina sikayet edin meydani boş bulmasinlar.

biz de çok sinir olduk ya tayfun beye ya da esra hanıma gitmek istiyorum. Ama 1 kere pınar hanıma muayene oldum diye ille pınar hanımda devam etmek zorundaymışım. Hastane yönetimini aradık dün bize kimse doktor değiştiremezsiniz demedi dedik. Çok özür dileriz doktorların kesin talimatı var dediler. Ömrümüzde böyle saçmalık görmedik. Çok sinirliyim. şikayet edicez .Hatta başka doktor arayışına girdik. bugün gidip Dr. Gökhan Çiragil ile görüşmeye gittik. yoksa Ankaraya gidip orda mı tüp bebek yaptırsak bilemiyoruz. Kafamız çok karışık

Bu arada Gökhan Çıragile tüp bebek yaptırıp memnun olan var mı?

Hangi mevzuata kanuna neye istinaden böyleymis. Degistiremezsiniz denilip cikilamaz isin icinden. Hastane prosedürü kanunlara yonetmeliklere uygun olmak zorunda. Bence saglik bakanligina sikayet edin meydani boş bulmasinlar.
Canim sanki o doktorun hastasını alıyormuş gibi oluyormuş bize öyle söylediler canim bizde bu ne saçmalık dedik ama olmaz dediler zaten doğum için söylemiştim tayfun bey girmezse biz başka doktor secebilirmiyiz dedik olmaz dediler bizde kabul ettik

buda bizim örf adetler gibi hastanede gelenek olmuş galiba çok ilginç bence yetkili bir kurumu sorun bunu

buda bizim örf adetler gibi hastanede gelenek olmuş galiba çok ilginç bence yetkili bir kurumu sorun bunu
Çok saçma bir sistem ama başkentin her bölümünde var bu bir doktora gittiyse degistiremiyorsun aynı doktora devam begenmezsrn başka yere gidersin eşim parasparasıyla değilmi demişti sistem bu demislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…