- 5 Ekim 2017
- 6
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.741
Gerçekten çok haklısınız.Gürkan beyin değişik bir tarzı varYazınız eski okurmusunuz bilmiyorum ama bi onceki msjı okurken doktorun kım oldugunu direkt anladım...benım psikolojimi bozan odasından hüngür hüngür ağlayarak cıktıgım doktor!!!!bunu bi kac kişiden daha duydum ve bnde yaşadım..ve ben ozaman tüp bebek yaptrmamştm muayne için gittim..muayne etti çikolata kisti ve perde var dedi tabi ben oldgunu bılmıyorm kagıda bıseyler cızdı..amelıyat olacaksn dedi..tüp bebekle bile Zor olr dedi dedim yani benm cocugun olmayacakmı ?cevap vermedi bana ağlayarak cıktım odadan hıc unutmuyorum o günü...
Haklısın canm okuymuycam daha fazla cunkü tedirgin oluyorm iyice..Sulu usg yi hic anlamadim nasil yaptigini hatta yapmaya calisti olmadi iki kere denedi yinede agrim olmadi. Bilgin olmazsa agrinda olmuyor cok arastirinca daha cok korkup geriliyorsun.
Anladm canm neyse bakalm gorcez artıkvaliente bana sulu usg yapılamadı bahsetmiştim ama zar zor parça alabildi eehh biraz acıdı ama dayanilmayacak gibi değil .
Ben birsey sorcam kızlar . Hiç ilaç kullanmadan doğal oluşan yumurtayi toplayıp dolleseler estrofem falan da kullanmadan rahime koysalar olmaz mı . Organik tup bebek gibi :))
Arkadaşlarımın yorumunu okumadan once bu yazIyı okudugmda direkt anladm bende reklam oldugunu...yakında kapatrlar zaten hesabını cok belli etmişsin kendını...neymıste tedavi etmiş..orada ıkı defa denems bırı olarak zaten ezbere iş yaptklarını araştrma yapmadan onune gelene aynı işlemı yaptklarını gayet iyi bılıyorm ve bılıyoruz....bence başka sayfalara git burdan sana iş cıkmaz...Ben Adana Acıbadem tüp bebekte Prof.Dr Volkan Noyan da denedim.Başarılı sonuç aldım.İkinci için başlayacağım.Ailem gibiler.İlgileri ve alakaları çok iyi.Doktor yoğun oluyor fakat asistanı var Esma hemşire.Çok tatlı bir bayan.Sorularınız varsa ve aklınız karışıksa bir kere onu aramayı deneyin.Sizi asla geri çevirmeyecektir.tüm sorularınızı da yanıtlayacaktır.Ben böyle ilgi ve alakayı,kaç tane kurum gezdim hiçbir yerde göremedim.
Benim Acıbadem’de ilk denemem.yeni pozitif sonuç aldık. 2. Denemede nasıl bir uygulama yapıyorlar bilmiyorum ama benim arkadaşlarımdan 2.denemeye giden Kişiler var.Reklam yapılmasına tabiki bende karşıyım ama Volkan hoca kendi alanında çok bilgili hekim.Ezbere çalışıyor diyerek hakaret etmiş oluyorsunuz.Ayrıca her yazanın ne amaçla yazdığını tam olarak bilemeyiz.Kişisel kavgalara dönüştürmeyin olayları,çünkü insanlar buraya sizin tartışmalarınızı okumak için girmiyorArkadaşlarımın yorumunu okumadan once bu yazIyı okudugmda direkt anladm bende reklam oldugunu...yakında kapatrlar zaten hesabını cok belli etmişsin kendını...neymıste tedavi etmiş..orada ıkı defa denems bırı olarak zaten ezbere iş yaptklarını araştrma yapmadan onune gelene aynı işlemı yaptklarını gayet iyi bılıyorm ve bılıyoruz....bence başka sayfalara git burdan sana iş cıkmaz...
Tüp bebek konuşalım lütfen.Herkes tek denemeyle kalıyor bir daha gitmiyor diye birşey YÖK. Herkes 2. Yada 3.ye gidebilir.Memnun kalabilir. Nasıl memnun kalmayanlar olduğu gibi memnun kalanlar da elbet vardırBenim Acıbadem’de ilk denemem.yeni pozitif sonuç aldık. 2. Denemede nasıl bir uygulama yapıyorlar bilmiyorum ama benim arkadaşlarımdan 2.denemeye giden Kişiler var.Reklam yapılmasına tabiki bende karşıyım ama Volkan hoca kendi alanında çok bilgili hekim.Ezbere çalışıyor diyerek hakaret etmiş oluyorsunuz.Ayrıca her yazanın ne amaçla yazdığını tam olarak bilemeyiz.Kişisel kavgalara dönüştürmeyin olayları,çünkü insanlar buraya sizin tartışmalarınızı okumak için girmiyor
Hakaret etmıyorm arkadasım...ben zaten oraya gıtmeden once ıkı negatıf denemem vardı..oraya gıden cok tanıdıgm var birsürü negatıflede gitsen ılk kezde gıtsen aynı seylerı uyguluyorlar dıyorm..volkan hocaya kısısel soyledgm bırsey yok!!merkez olarak olarak konusuyorm...reklam yaptgı cok belli yani memnun kaldm oraya gıttım diyene lafımız yokki zaten..numara vermek nedir ya?oladar belliki sahte oldugu..ve ayrıca volkan hoca cok iyi bi insan ona zaten lafım yok!!ama arastran bı hastane degıl yenılıge acık degıl..neyı su varmı dıye yok cevabını aldım hep..sizin denemenz pozitif olablr bundan dolayı korumaya gecmıste olablırsnz..ama tekrar söylüyorm volkan hocaya hakaret etmıyorum..Benim Acıbadem’de ilk denemem.yeni pozitif sonuç aldık. 2. Denemede nasıl bir uygulama yapıyorlar bilmiyorum ama benim arkadaşlarımdan 2.denemeye giden Kişiler var.Reklam yapılmasına tabiki bende karşıyım ama Volkan hoca kendi alanında çok bilgili hekim.Ezbere çalışıyor diyerek hakaret etmiş oluyorsunuz.Ayrıca her yazanın ne amaçla yazdığını tam olarak bilemeyiz.Kişisel kavgalara dönüştürmeyin olayları,çünkü insanlar buraya sizin tartışmalarınızı okumak için girmiyor
Burda tüp bebek hastaları olarak birbirimize destek olmamız gerekiyor bence. Siz anladığım kadarıyla daha çok köstek olmayı tercih ediyorsunuz. Saldırıyorsunuz. Evet 15 seneden sonra çocuğum oldu o yüzden heryerde reklam yapacağım ve inatla Volkan Noyan diyorum. Herkesin de saygılı olması gerekiyor diye düşünüyorumArkadaşlarımın yorumunu okumadan once bu yazIyı okudugmda direkt anladm bende reklam oldugunu...yakında kapatrlar zaten hesabını cok belli etmişsin kendını...neymıste tedavi etmiş..orada ıkı defa denems bırı olarak zaten ezbere iş yaptklarını araştrma yapmadan onune gelene aynı işlemı yaptklarını gayet iyi bılıyorm ve bılıyoruz....bence başka sayfalara git burdan sana iş cıkmaz...
Hakaret etmıyorm arkadasım...ben zaten oraya gıtmeden once ıkı negatıf denemem vardı..oraya gıden cok tanıdıgm var birsürü negatıflede gitsen ılk kezde gıtsen aynı seylerı uyguluyorlar dıyorm..volkan hocaya kısısel soyledgm bırsey yok!!merkez olarak olarak konusuyorm...reklam yaptgı cok belli yani memnun kaldm oraya gıttım diyene lafımız yokki zaten..numara vermek nedir ya?oladar belliki sahte oldugu..ve ayrıca volkan hoca cok iyi bi insan ona zaten lafım yok!!ama arastran bı hastane degıl yenılıge acık degıl..neyı su varmı dıye yok cevabını aldım hep..sizin denemenz pozitif olablr bundan dolayı korumaya gecmıste olablırsnz..ama tekrar söylüyorm volkan hocaya hakaret etmıyorum..
Üsluba bak !! Konu tup bebekse önce endometriozis konusunda neler yaşadın nasıl tedavi uyguladı eşinin sperm hareketi nasıldı hangi yöntem seçildi bunları anlat. Gidip gelip volkan noyan volkan noyan telefon veripndurma . Burda biz herkesi tanıyoruz yıllardır bu gruplardayiz şifa arıyoruz amacımız evlat sahibi olmak ama seninki reklam .Burda tüp bebek hastaları olarak birbirimize destek olmamız gerekiyor bence. Siz anladığım kadarıyla daha çok köstek olmayı tercih ediyorsunuz. Saldırıyorsunuz. Evet 15 seneden sonra çocuğum oldu o yüzden heryerde reklam yapacağım ve inatla Volkan Noyan diyorum. Herkesin de saygılı olması gerekiyor diye düşünüyorum
Hemen bir savunma. Buray insanlar doktorların eksilerini artılarıni bilmek için de giriyor . Gittiğim doktordan memnun olmayanlar var ama ben doktorumu hiçbir zaman savunmadim. Yeri gelir ben de eleştiririm. Arkadaşın tek başına yeterli olamadı seni çağırdı heralde yeni uyeBenim Acıbadem’de ilk denemem.yeni pozitif sonuç aldık. 2. Denemede nasıl bir uygulama yapıyorlar bilmiyorum ama benim arkadaşlarımdan 2.denemeye giden Kişiler var.Reklam yapılmasına tabiki bende karşıyım ama Volkan hoca kendi alanında çok bilgili hekim.Ezbere çalışıyor diyerek hakaret etmiş oluyorsunuz.Ayrıca her yazanın ne amaçla yazdığını tam olarak bilemeyiz.Kişisel kavgalara dönüştürmeyin olayları,çünkü insanlar buraya sizin tartışmalarınızı okumak için girmiyor
Evet söylüyorum zaten bir evladım olduğu için heryerde reklam yapacağım.bunu açıkça belirtiyorum zaten.inşallah sizlere de kısmet olur.çikolata kistim için ameliyat dediler hep.birçok hekim de gerek yok ameliyata dedi.kararsız kaldım çok yer dolaştım.çünkü yumurtalığımı kaybetme riskim vardı.en sonunda ameliyat olmamaya karar verdim.şimdi 6 aya bir kontrole gidiyorum kist büyümüş mü büyememiş mi diyeÜsluba bak !! Konu tup bebekse önce endometriozis konusunda neler yaşadın nasıl tedavi uyguladı eşinin sperm hareketi nasıldı hangi yöntem seçildi bunları anlat. Gidip gelip volkan noyan volkan noyan telefon veripndurma . Burda biz herkesi tanıyoruz yıllardır bu gruplardayiz şifa arıyoruz amacımız evlat sahibi olmak ama seninki reklam .
Evet söylüyorum zaten bir evladım olduğu için heryerde reklam yapacağım.bunu açıkça belirtiyorum zaten.inşallah sizlere de kısmet olur.çikolata kistim için ameliyat dediler hep.birçok hekim de gerek yok ameliyata dedi.kararsız kaldım çok yer dolaştım.çünkü yumurtalığımı kaybetme riskim vardı.en sonunda ameliyat olmamaya karar verdim.şimdi 6 aya bir kontrole gidiyorum kist büyümüş mü büyememiş mi diyeÜsluba bak !! Konu tup bebekse önce endometriozis konusunda neler yaşadın nasıl tedavi uyguladı eşinin sperm hareketi nasıldı hangi yöntem seçildi bunları anlat. Gidip gelip volkan noyan volkan noyan telefon veripndurma . Burda biz herkesi tanıyoruz yıllardır bu gruplardayiz şifa arıyoruz amacımız evlat sahibi olmak ama seninki reklam .
Merak etme benim destek olup olmadgmı buradakı arkadaslar iyi biliyor..iki yeni üyelik ve reklam!!!daha fazla yazmak istemıyorum..gayet saygılıyız biz.bende 5-6yıldr bu yoldayım neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorum akıla ihtiyacımda yok cok şükür..Burda tüp bebek hastaları olarak birbirimize destek olmamız gerekiyor bence. Siz anladığım kadarıyla daha çok köstek olmayı tercih ediyorsunuz. Saldırıyorsunuz. Evet 15 seneden sonra çocuğum oldu o yüzden heryerde reklam yapacağım ve inatla Volkan Noyan diyorum. Herkesin de saygılı olması gerekiyor diye düşünüyorum
Bende gayet saygılıyım.hikayeme ve yaşadıklarıma inancınız olmaması beni ilgilendirmiyor.burada birçok yeni üye var.özellikle benimle uğraşmayın lütfenMerak etme benim destek olup olmadgmı buradakı arkadaslar iyi biliyor..iki yeni üyelik ve reklam!!!daha fazla yazmak istemıyorum..gayet saygılıyız biz.bende 5-6yıldr bu yoldayım neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorum akıla ihtiyacımda yok cok şükür..
Yoo senınle ozellıkle ugrasmıyorum...ama okadar belliki sahte oldugun..bence ilk once biraz profilinden başla birşeyleri degstrmeye..önlisans mezunu araştırma görevlisi arkadasım!!!!!!!Bende gayet saygılıyım.hikayeme ve yaşadıklarıma inancınız olmaması beni ilgilendirmiyor.burada birçok yeni üye var.özellikle benimle uğraşmayın lütfen
Saygıyı öğrenememişsiniz çok yazık.siz de ilk önce üslubunuzdan başlayın birşeyleri değiştirmeyeYoo senınle ozellıkle ugrasmıyorum...ama okadar belliki sahte oldugun..bence ilk once biraz profilinden başla birşeyleri degstrmeye..önlisans mezunu araştırma görevlisi arkadasım!!!!!!!
Yoo senınle ozellıkle ugrasmıyorum...ama okadar belliki sahte oldugun..bence ilk once biraz profilinden başla birşeyleri degstrmeye..önlisans mezunu araştırma görevlisi arkadasım!!!!!!!
tüp bebekle ilgili konuşacaksınız yazın,öbür türlü burayı boşuna meşgul etmeyin.insanların bilgiye ihtiyacı var kavgaya değilSaygıyı öğrenememişsiniz çok yazık.siz de ilk önce üslubunuzdan başlayın birşeyleri değiştirmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?