• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kızlar rapor için neler lazım?hangi evraklar?benm amelıyat oldugu ıcin rapor cıkıyormus..amelıyat raporu dısında ne goturmem gerekıyor?
rahim filminin eşinin test sonuçlarını nüfus fotokopileri evlilik cüzdan fotokopisi birer resim.birde 5 yıldan fazla SSK olma şartı vardı sanırım onun için bir evrak adını unuttum.

Canim benim ya çok üzüldüm ne kadar zor bir durum nasıl böyle bir hata yaparlar offf ya insan böyle şeylerde içi parçalanıyor biz çok zor hamile kalan insanlarız o yuzden herkesden çok dikkat gerekiyor bize allah sana guc versin canim senden uzun süre haber alamadık canim
Onlar kendilerinde hata gormuyorlar yada goruyor ama itiraf edemiyorlar. Ama bende danistigim doktorlarda hatali diyor. Had i uygulanan tedavi kismini tartismiyorum 10 gun beni gormezden gelip naz yaptigimi dusunup terslemek nedir birde agzi dursun agrim var dert yanmasin diye buscopan yazip gondermek nedir.
Evet bebegi yeni kaybetmedim 10 ay oldu. Ben babamida kaybetmistim ama hic bu kadar icim acimamisti. Evlat acisi cok farkliymis. Uzerimden hala atamiyorum surekli zihnimde yasadiklarim ben aglayarak bebegime dokundurmam dedigimde yok oyle bir dunya diyen ukala doktor. O sahneler hic gitmiyor. Dogum ani.Cok ama cok pismanim. O hastanede takilip kaldigim icin. Bi kac farkli gorus almadigim icin. Belki bir daha hic anne olamiycam. Doktor beni ariyor sen arkadasimi niye sikayet ettin. Saygimdan bir sey demedim ama icimden butun kufurleri ettim. Benim canim yanmis sen o benim can dostumdu diyosun. Seninde candostununda... O kadar kotuyumki 10 ay gecmesine ragmen belgesel izliyorum bir anne fil kuraklikta yavrusu ayaga kalkamiyacak durumdayken suru goc ediyor o yavrusuyla kalmayi seciyor. Basliyor bende bir aglama. Benim hergunum ogun gibi geciyor. Herkes dua etsinki inancli bir insanim ve hep diyorum Allahim senin adaletine siginiyorum.

Onlar kendilerinde hata gormuyorlar yada goruyor ama itiraf edemiyorlar. Ama bende danistigim doktorlarda hatali diyor. Had i uygulanan tedavi kismini tartismiyorum 10 gun beni gormezden gelip naz yaptigimi dusunup terslemek nedir birde agzi dursun agrim var dert yanmasin diye buscopan yazip gondermek nedir.
Evet bebegi yeni kaybetmedim 10 ay oldu. Ben babamida kaybetmistim ama hic bu kadar icim acimamisti. Evlat acisi cok farkliymis. Uzerimden hala atamiyorum surekli zihnimde yasadiklarim ben aglayarak bebegime dokundurmam dedigimde yok oyle bir dunya diyen ukala doktor. O sahneler hic gitmiyor. Dogum ani.Cok ama cok pismanim. O hastanede takilip kaldigim icin. Bi kac farkli gorus almadigim icin. Belki bir daha hic anne olamiycam. Doktor beni ariyor sen arkadasimi niye sikayet ettin. Saygimdan bir sey demedim ama icimden butun kufurleri ettim. Benim canim yanmis sen o benim can dostumdu diyosun. Seninde candostununda... O kadar kotuyumki 10 ay gecmesine ragmen belgesel izliyorum bir anne fil kuraklikta yavrusu ayaga kalkamiyacak durumdayken suru goc ediyor o yavrusuyla kalmayi seciyor. Basliyor bende bir aglama. Benim hergunum ogun gibi geciyor. Herkes dua etsinki inancli bir insanim ve hep diyorum Allahim senin adaletine siginiyorum.
Allah yardimcin olsun canim çok zor ya için parçalandı benim hep aklımdaydin ne yaptın diye inşallah biran önce yavrunuza kavusursun ben de çok zor hamilelik geçirdim bütün hastane nerdeyse beni tanıdı hep gidiyordum ve çok memnun kaldım sende nasıl böyle birşey olur anlamıyorum aslında o doktoruda tahmin edebiliyorum

Kızlar adana başkentte rahım fılmı cekılenler agrı durumunuz neydi acaba ben ılk rahım filmi cektrdgmde anestezi almstm bu sefer almıycam..cok agrı oluyormu?

Allah yardimcin olsun canim çok zor ya için parçalandı benim hep aklımdaydin ne yaptın diye inşallah biran önce yavrunuza kavusursun ben de çok zor hamilelik geçirdim bütün hastane nerdeyse beni tanıdı hep gidiyordum ve çok memnun kaldım sende nasıl böyle birşey olur anlamıyorum aslında o doktoruda tahmin edebiliyorum
Bana ozelden yazan bi kac arkadas tahminde bulundu nokta atisi yaptilar resmen. Demekki herkes ayni seyi dusunuyor.

Kızlar adana başkentte rahım fılmı cekılenler agrı durumunuz neydi acaba ben ılk rahım filmi cektrdgmde anestezi almstm bu sefer almıycam..cok agrı oluyormu?
Ben hic agri hissetmedim bi anlik karnin agrir ya öyle geldi bir sanci saniyelik gecti gitti. Insallah sende de oyle olur

Benim hiç olmadı sadece baş dönmesi oldu.ama tüplerde sıkıntı varsa sancı oluyor

valiente valiente bana sulu usg yapılamadı bahsetmiştim ama zar zor parça alabildi eehh biraz acıdı ama dayanilmayacak gibi değil .
Ben birsey sorcam kızlar . Hiç ilaç kullanmadan doğal oluşan yumurtayi toplayıp dolleseler estrofem falan da kullanmadan rahime koysalar olmaz mı . Organik tup bebek gibi :))

S Seridade Al_pi Al_pi kızlar teşekkür ederim..birde sulu usg ile biyopsi alacakmıs ondan korkuyorm.umarm kolaydır:KK43:
Sulu usg yi hic anlamadim nasil yaptigini hatta yapmaya calisti olmadi iki kere denedi yinede agrim olmadi. Bilgin olmazsa agrinda olmuyor cok arastirinca daha cok korkup geriliyorsun.

Ben Adana Acıbadem tüp bebekte Prof.Dr Volkan Noyan da denedim.Başarılı sonuç aldım.İkinci için başlayacağım.Ailem gibiler.İlgileri ve alakaları çok iyi.Doktor yoğun oluyor fakat asistanı var Esma hemşire.Çok tatlı bir bayan.Sorularınız varsa ve aklınız karışıksa bir kere onu aramayı deneyin.Sizi asla geri çevirmeyecektir.tüm sorularınızı da yanıtlayacaktır.Ben böyle ilgi ve alakayı,kaç tane kurum gezdim hiçbir yerde göremedim.

Ben Adana Acıbadem tüp bebekte Prof.Dr Volkan Noyan da denedim.Başarılı sonuç aldım.İkinci için başlayacağım.Ailem gibiler.İlgileri ve alakaları çok iyi.Doktor yoğun oluyor fakat asistanı var Esma hemşire.Çok tatlı bir bayan.Sorularınız varsa ve aklınız karışıksa bir kere onu aramayı deneyin.Sizi asla geri çevirmeyecektir.tüm sorularınızı da yanıtlayacaktır.Ben böyle ilgi ve alakayı,kaç tane kurum gezdim hiçbir yerde göremedim.
Kaç tane kurum gezdin nereleri gezdin? Yeni üye hemen bir volkan noyan reklamı telefona kadar . Tüp bebek tedavisi ile başarılı olanlar önce hikayesini anlatır sonra doktor ismi verir aklında bulunsun ;)

He
Kaç tane kurum gezdin nereleri gezdin? Yeni üye hemen bir volkan noyan reklamı telefona kadar . Tüp bebek tedavisi ile başarılı olanlar önce hikayesini anlatır sonra doktor ismi verir aklında bulunsun :KK66:
Herkes ilk başta isim verip kötülerken sıkıntı YÖK da ben isim verip överken mi sıkıntı var.tabiki isim vereceğim benim 15 yıldır olan sıkıntımı giderdiler.hem eşimde hem bende problemler vardı.bende endometriyoma,eşimde ise sperm hareketlilik problemi vardı.hareketli oranı çok düşüktü.ama tüm hepsi geçti ve bir çocuğum var şükürler olsun.VOLKAN NOYAN sayesinde.bunu da heryerde isim vererek gururla söylüyorum

Telefon numarasi verecek kadar isteyen bulur zaten . Sen buralara yabancısin. Tüp bebk tedavisinde olanlar bu yolda çok çaba sarfedenler uzun hikayeleri vardır önce anlatır doktorublnun ismini verir daha telefonunu veren henüz görmedim.

Telefon numarasi verecek kadar isteyen bulur zaten . Sen buralara yabancısin. Tüp bebk tedavisinde olanlar bu yolda çok çaba sarfedenler uzun hikayeleri vardır önce anlatır doktorublnun ismini verir daha telefonunu veren henüz görmedim.
Bende bu yolda çok uzun çaba sarfettim.Herkes hikayesini dilediği gibi anlatabilir.İster uzun,ister kısa,ister numaralı,ister numarasız... Hepimiz yetişkin insanlarız,hikayesini paylaşıp tekrar üzülmek istemeyenler de olabilir aramızda. Dediğim gibi hepimiz yetişkin insanlarız kimseye usul öğretmek haddimize değil. Asıl konu tüp bebek.Olayları kişiselleştirmeyin lütfen

Telefon numarasını yazmasını bence de hoş değil.Ben de Adana Acıbadem de yaptırdım.sonucu yeni aldım şükürler olsun ki pozitif çıktı.tekrar test vermeye gideceğiz.Benim Amh değerim düşüktü.çoğu yer menepoz başlangıcı dedi.çok üzüldüm.ama şimdi çok şükür gebeyim.bir de çip bebek yöntemi uygulandı.Klinik bazen çok yoğun olabiliyor ama onun dışında gerek Volkan hoca gerek asistanından çok memnun kaldım.

Back