Onlar kendilerinde hata gormuyorlar yada goruyor ama itiraf edemiyorlar. Ama bende danistigim doktorlarda hatali diyor. Had i uygulanan tedavi kismini tartismiyorum 10 gun beni gormezden gelip naz yaptigimi dusunup terslemek nedir birde agzi dursun agrim var dert yanmasin diye buscopan yazip gondermek nedir.
Evet bebegi yeni kaybetmedim 10 ay oldu. Ben babamida kaybetmistim ama hic bu kadar icim acimamisti. Evlat acisi cok farkliymis. Uzerimden hala atamiyorum surekli zihnimde yasadiklarim ben aglayarak bebegime dokundurmam dedigimde yok oyle bir dunya diyen ukala doktor. O sahneler hic gitmiyor. Dogum ani.Cok ama cok pismanim. O hastanede takilip kaldigim icin. Bi kac farkli gorus almadigim icin. Belki bir daha hic anne olamiycam. Doktor beni ariyor sen arkadasimi niye sikayet ettin. Saygimdan bir sey demedim ama icimden butun kufurleri ettim. Benim canim yanmis sen o benim can dostumdu diyosun. Seninde candostununda... O kadar kotuyumki 10 ay gecmesine ragmen belgesel izliyorum bir anne fil kuraklikta yavrusu ayaga kalkamiyacak durumdayken suru goc ediyor o yavrusuyla kalmayi seciyor. Basliyor bende bir aglama. Benim hergunum ogun gibi geciyor. Herkes dua etsinki inancli bir insanim ve hep diyorum Allahim senin adaletine siginiyorum.