• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Anne gibi olur mu kimse ya.. Bosver öyle böyle geciyor zaman buyuyorlar uykusuzluk zor ama evlat icin zor degilmis .... Hic uyumadigim gunler geceler var ama zor gelmiyor :)
Tabiki anne gibi olmuyor ama sutun için dinlenmen lazım tabi yine sen bilirsin bebisinle doya doya zaman geçir

Cok zor ya bizim gazimiz olunca uyku yok uyumuyor agliyor meme emiyor surekli birakmiyor hafta sonu 1 aylik olacak huyu degisiyor her gecen gun :)
O uyku en büyük problem bana hep 40 yan sonra düzelir dediler sahada kötü oldu öğlen hiç uyumuyor bak 3 ayı doldurduk hiç uyku düzeniniz yok inşallah sÖzde olur gaz problemi için zeytinyağı canim bide karnına zeytinyagiyla masaj yok çok rahatlatıyor canim eskiden tup bebekle ilgili konuşuyorduk şimdi bebislere ilgili çay ve zaman nasıl geçiyor

Günaydın kızlar nasılsınız ya benim acil bakıcı bulmam lazım haftaya pazartesi ise başlayacagbaşlayacağım güvenilir birini arıyorum daha oğlum çok kucuk

Gürkan beye gitdim. Valla yha bende sogudum. Elini surmedi bizim tedaviye :KK43: umutsuz vakaamiyiz acaba dedik kocamla. Son bi sansiniz kalmis dio. Rapor nekii allah askina, rapor hakkim bitse nolacak sanki At'la deve.. embiriyolara tani yapip garantiye alsak diorum kimyasal yasamamak icin, eee o makinalar bizde yok. Hem onu yapsak da yine kimyasal gecirebilirsin dio. Belkide hic tutmaz dio.
Yazınız eski okurmusunuz bilmiyorum ama bi onceki msjı okurken doktorun kım oldugunu direkt anladım...benım psikolojimi bozan odasından hüngür hüngür ağlayarak cıktıgım doktor!!!!bunu bi kac kişiden daha duydum ve bnde yaşadım..ve ben ozaman tüp bebek yaptrmamştm muayne için gittim..muayne etti çikolata kisti ve perde var dedi tabi ben oldgunu bılmıyorm kagıda bıseyler cızdı..amelıyat olacaksn dedi..tüp bebekle bile Zor olr dedi dedim yani benm cocugun olmayacakmı ?cevap vermedi bana ağlayarak cıktım odadan hıc unutmuyorum o günü...

Kızlar mrb..tayfun beyde tedavi olan var mı bu aralar?benim randevum var bu hafta içi ilk kez muayne olucam tayfun beye..benm hıkayem uzun..kıbrıs adana acıbadem istanbul brüksel tüp bebek buralarda denemelerim oldu toplam 7transfer 2si kımysal 5i negatıf..artık umudumu yitirmeye başladım:((benım gibi cok denemesi olan varmı aranızda??

Kızlar mrb..tayfun beyde tedavi olan var mı bu aralar?benim randevum var bu hafta içi ilk kez muayne olucam tayfun beye..benm hıkayem uzun..kıbrıs adana acıbadem istanbul brüksel tüp bebek buralarda denemelerim oldu toplam 7transfer 2si kımysal 5i negatıf..artık umudumu yitirmeye başladım:KK43:(benım gibi cok denemesi olan varmı aranızda??
Ben onun hastasıydım olumlu sonuç almadım ama iyi bir doktor ... önemli olan zaten sana iyi gelmesi kuzenim de onun hastasıydı doğumunu bekliyor şimdi hakkında hayırlısı olsun problem neydi

Ben onun hastasıydım olumlu sonuç almadım ama iyi bir doktor ... önemli olan zaten sana iyi gelmesi kuzenim de onun hastasıydı doğumunu bekliyor şimdi hakkında hayırlısı olsun problem neydi
Canım inşallah en kısa zamanda olumlu sonuc alırsın..problem çikolata kisti morfoloji..yani görünen bılınen..belkıde baska bişeylerde vardr.ama işte gittgim merkezler arastrma yapmadan direkt tüp bebek yaptular..artık arastrılması gerekıyor umarım başkent dogru yerdir..sizin problem ne?

Kac defa denediniz pekı?
2defa ama nasip olmadı
Vakti gelmemiş dedim.birde ben çok stresli biriyim ve havadan nem kapıp hastalanan ve herşeyi kafasına takip gün boyu ağlayabilen bir kaynanayla beraberim.tabi hepsi bahane Rabbimin ol demesi gerekiyor

2defa ama nasip olmadı
Vakti gelmemiş dedim.birde ben çok stresli biriyim ve havadan nem kapıp hastalanan ve herşeyi kafasına takip gün boyu ağlayabilen bir kaynanayla beraberim.tabi hepsi bahane Rabbimin ol demesi gerekiyor
Aynen canm herseyın vakti zamanı var..kısmet biyerdede..bizimde her asama guzel gidiyor ama olmuyor..hayrlısı olsun hakkımzda..umarım en kısa zamanda kendılıgınden olur

me
Kızlar mrb..tayfun beyde tedavi olan var mı bu aralar?benim randevum var bu hafta içi ilk kez muayne olucam tayfun beye..benm hıkayem uzun..kıbrıs adana acıbadem istanbul brüksel tüp bebek buralarda denemelerim oldu toplam 7transfer 2si kımysal 5i negatıf..artık umudumu yitirmeye başladım:KK43:(benım gibi cok denemesi olan varmı aranızda??
ben de Tayfun Beyin hastasıyım.Şu anda bebeğimi bekliyorum.Gayet de iyi bir dr.Benim de problemim çikolata kisti ve sperm hareketsizliği.Yani sizin sorununuza benzer.

me

ben de Tayfun Beyin hastasıyım.Şu anda bebeğimi bekliyorum.Gayet de iyi bir dr.Benim de problemim çikolata kisti ve sperm hareketsizliği.Yani sizin sorununuza benzer.
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah..kacıncı denemede oldu acaba?kac yıllık evlısınız?

Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah..kacıncı denemede oldu acaba?kac yıllık evlısınız?
amin inş en yakın zmnda hayırlısıyla siz de güzel haber alın. İlk denemede oldu.3 yıllık evliym.Siz ne zmn başlayacaksınız tedaviye?

Back