• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Aynen canm herseyın vakti zamanı var..kısmet biyerdede..bizimde her asama guzel gidiyor ama olmuyor..hayrlısı olsun hakkımzda..umarım en kısa zamanda kendılıgınden olur
Siz adanadamisiniz.ne zaman başlayacak sınıf kaç yıllık evlisiniz .bizde tuplerim tikaliydi alındı.

Canım inşallah en kısa zamanda olumlu sonuc alırsın..problem çikolata kisti morfoloji..yani görünen bılınen..belkıde baska bişeylerde vardr.ama işte gittgim merkezler arastrma yapmadan direkt tüp bebek yaptular..artık arastrılması gerekıyor umarım başkent dogru yerdir..sizin problem ne?
yarım rahimliyim .. tayfun hoca araştırır araştırmadan yapmaz rahim filmi çekildin mi hiç

Bir ah etsem karsiki daglar yikilir. Iki elim yakanda olacak hem bu dunyada hem obur dunyada. bebegimi dogururken oyle bir bedduami aldinki oyle bir ah ettimki ukala adi lazim degil doktor dogururken hastanede senin..... Versin diye bagira bagira aglaya aglaya dogurdum yavrumu. sen vurdumduymazliginla ukalaliginla canina kast ediyorsun insanlarin o meslegi birakta fayda sagla vatama millete. Rabbimin adaletinin tecelli edecegi gun hatta oncesinden hakkimi soke soke alacagim senden lime lime alacagim. Kanunla alamazsam hakkimi Allahin adaleti ile alacagim. Candostun burdan sana iletsin. Okudugunu adim gibi biliyorum.

Canım ben o testleri yaptrdm hepsını ıyıkı onceden yapılmıs bıde onları bekleyecektım..o sayfaya baktnmı bugun???keyra adında bırı bısey yazmıs ıcım parcalandı sımdı pkudum?sayfanın yarısındayım hepsını okuyucam ama merak ettım sen konuyu bılıyormusun:(

K keyra canım msjın benı oladar etkıledı okadar canmı acıttıkı arkadasa yazacagım msjı buraya yazmısım:(gunlerdır burayı okuyorm 500lü sayfalardayım..ne oldu canım buladar canını acıtmıslar ne yaptılar sana:(

K keyra canım msjın benı oladar etkıledı okadar canmı acıttıkı arkadasa yazacagım msjı buraya yazmısım:KK43:gunlerdır burayı okuyorm 500lü sayfalardayım..ne oldu canım buladar canını acıtmıslar ne yaptılar sana:KK43:
Oyle uzun bir hikayemvarki oyle canim yandi ki eger okumaktan yorulmaz isen yazayim valiente valiente . Ama ozetle baskent hastanesimi kacin derim baska bir sey demem. Benim basina gelen herkesin basina gelecek diye bir sey yok tabiki insallahta gelmez. Evladima yazdim asagidaki yaziyi.

En buyuk sevdam. Yuregim parca parca simdilerde. Sacinin teline kurban oldugum derler ya iste sacinin teline kurban olmak neymis anladim. Hani yanik yanik turkulerde der ya tabipler getirin yarama cagre bulsunlar iste oylede yuregim daglanir durur calmadigim tabip kapisi kalmadi bu inceden sizi nasil gecer diye.ne yanilgi ne yanilgi. Turkuler demiyormu tabipler care bulamadi derdime. Turku demiyormu tabip sen elleme yarami beni bu hallere koyani getir saclarini yol getir.simdilerde icim yaniyor yuregim yangin yeri gecmiyor gecmiyor. Benim artik hergunum sanki ogun gibi. Kanayan yara. Yara bile kapanir belki gecmisin iz birakir ama kanamaz. Benim yaram taze hep taze. En zoruda kalp yarasi. Inceden inceye kaniyor. En kotusude ne biliyomusun bu yara bu vuslat bittiginde bir daha ayrilmazsak kapanacak. iste kimse asik oldum demesin kimse ask acisi cekiyorum demesin. Ask buymus. Ferhatmi daglari delmis pehhh. Ah melegim elimden gelse bu dunyayi un ufak ederim ugrunda. Elimden gelse gokten yildizlari bir bir dizerim huzuruna. Iste bu aci evlat acisi derler ya. Insanlik yaniliyor ki vallahide ask acisi bu iste.hani derler ya sacinin teline kurban oldugum. Senin o islak saclarin vardi ya iste ben o her minik teli icin binlerce canim olsada feda etmezsem namertim. Allahim bu ne buyuk bir aci hic gecmeyen yara bogazin dugumleniyor. yuregim yaniyor. yuregim parca parca parca kaniyor inceden inceye. Ben seninle butun deyimleri yasadim be kuzum. BEn seninle hergun oluyorum benim cigerim. Seninle hersey degisti be can. Onceleri ugrunda canimi verecegim cok kisi vardi onceleri ugrunda olume gidecegim dostlarim vardi ailem vardi silai rahim vardi. Onceleri ne varlar vardi. Soylesene kucugum sen neler ogrettin annene. Simdilerde Allah var peygamperim var sen varsin. Benim kiymetlim benim can dostum. Onceleri kelimeler vardi sozler vardi duyardim simdi anladim onlarin aslinda duygu oldugunu. Sen benim en buyuk sevdamsin sen asksin. Ve ben ask acisi cekiyorum ey insanlik bu aci hayirrr evlat acisi degil hayir ben yas tutmuyorum. Benimkisi ask acisi. Hergunum bu vuslat biterde kavusurmuyuz diye geciyor. Iste hani rakamlarla aram iyi ya 330 lar 30 lar 20161089 lar sen ey sayilar nasilda saplandin bir bicak gibi bana. Ey sayilar sen nasilda yaraladin beni boylesine. Ey kucugum sen nelerde ogrettin bana sen nasil bir tokat attin annene bana faniligi ogrettin bana dunyayi sevmememi ogrettin bana acizligimi ogrettin. Bana cirpinan bir kus gibi elimden bir sey gelemedigini ogrettin. Bana ne kadar yalvarsamda yansamda ne kadar kapi calsamda Allah ne dilerse o oluru ogrettin. Sen bana ölüm korkusunu yenmeyi ögrettin. Sen bana ölümün kavusmak demek oldugunu ogrettin.Bu sefer bir anne evladini degil sen anneni egittin kucugum. sen ne yuce bir ruhsun ki bunlari yaptin. Senin o minik bedeninde nasil bir ruh varmis.yok yok Benim buyugumsun sen. Gokten yildizlari alsamda basina tac yapabilseydim keske. Keske saclarini tarayabilsem keske tuttugum gibi hirpalayarak sevebilseydim seni. Keske zamani geri dondurebilseydim keske dinlemesem o doktoru keske dinlemeseydim kimseyi. Sen benim keskelerimsin. Her keskem kalbimin kapanmayan yarasi. Ama kucugum senin ellerin cok narindi. Hangi sair yazdiysa bir elin narinligini yeryuzu narin el gormemis bugune dek. Sen bu dunyanin en iyi en guzel tum enlerini tasiyorsun melegim. Ben senin elini tuttum ben senin elini optum ben boyle opulesi el gormedim.o eli tutarken bile sana dokunmaya kiyamadim melegim. Hem icimden yuregime basmak geldi.hem saygimdan kiyamadigimdan dokunamadim doya doya. Sacinin teline kurban oldugum. Dokunmaya kiyamadigim. Soyle buyuk insan cok mu aci cektin annem zormuydu can vermek neden ellerinle yuzunu kapadin anlat annene. Benim o an icimde közü bastilar. Ne olur soyle aci cekmedim dede rahatlayayim. Kulaklarimda hep bir sarki bir sans daha. Bir sans daha verseler dinlermiyim bu doktorlari bir sans daha ya beraber yasadik bu hayati yada olume birlikte giderdik bebegi almayacaksakamniyosentez niye yapiyoruz diyen o doktoru parcalardim oracikta.affet beni buyuk insan affet. Seni koruyamadin bu zalimlerden seni koruyamadim guzel bebegim. Ben sana layik bir anne degilim biliyorum. Ama Allaha sukurler olsun ki senin annen ben oldum. Rabbim beni bununla taclandirdi.Kac kardesin olursa olsun sen benim ilk goz agrimsin vuslatimsin sen asksin.degil kardeslerin insanlik yerini tutamaz. Affet beni buyuk insan affet.

Hepsını okudum canım:(inan ne diyecegımı bılemıyorum..allahım sana sabır versin..cok zor gercekten..başın sağolsun..inan kelımeler yetmıyor...ağlayarak okudum yazını..boğazımda bişey düğünlendi resmen..birdaha ne sana ne kımseye yaşatmasın rabbim boyle acıyı inşallah...

K keyra canım basın sağolsun :( okudum yazdıklarını . Öncesini bilmiyorum ama. Doğum anında mi bir sorun oluştu . Yaranı desmek istemem:(

K keyra canım basın sağolsun :KK43: okudum yazdıklarını . Öncesini bilmiyorum ama. Doğum anında mi bir sorun oluştu . Yaranı desmek istemem:KK43:
Sagol cnm. Doktor ihmalinden ve yanlis teshisten sapasaglam bebegimi kaybettim. Karnim agriyordu hamileyken baskentin doktoru agrilarimi umursamadigi gibi birde azarladi. Rahmin genisliyordur dedim ya sana sende hep ayni seyi soyluyorsun dedi. Birde gitmis basindan atmak icin kas gevsetici yazmis. Meger enfeksiyon varmis bende gunlerce oyaladi beni. ...... hocanin kankasiymis zati alileri. Teshisin konmasi icin gunlerce hastanede yattim detayli ultrasona girdim cesit cesit doktorlar bakti bir sey bulamadi. Acemi deyip gecmicen hastanede gencten bir bayan o gordu hemen haber verdi. Kendi hocasi bile gorememisti o apseyi. Neyse tahlillerde enfeksiyon var denildi gunler sonra.Birde tutturmus bebekte enfeksiyon vardir diye amniyosentez amniyosentez. Apse rahimde bile degildi oysaki. Ben istemiyorum bebegi aldirmak dedim. Bebegi almayacaksam amniyosentez niye yapiyorum dedi. Mantiga bakarmisiniz. Zaten almaya odaklamis kendini. Ee noldumu dersiniz amniyosentez yapti ve bebek sapasaglam cikti. E bebek saglammis o zaman seni ameliyat edelim dediler ameliyattan sonra suyum geldi. Yavrumu oylece gunlerce yasadi kipir kipir yavrum suyu bitince hic kipirdamadi ama kalbi hep atiyordu. Ben ordan bir cacik cikmayacagini anlayinca ankarada donanimli profesyonel bir hastaneye gittim. Bebege su enjekte edilmesi icin. Ben cok pismanim o hastaneye girip o soktorlari dinledigim icin.cunku daha sonradan 4 profa 3 doc gittim hepsi boyle bir tedaviyi yanlis buldular. Sacma bulduklari taraf ise bebekte enfeksiyon varmi diye amniyosentez yaparsan zaten bebek saglikliysada enfeksiyonu bulastirirsin diyorlar. Allah onlari bildigi gibi yapsin. Hayatimda kimseye ah etmedim birtek onlara ediyorum. Bu saatten sonrada gozum kara. Kimse gelmesin karsima parcalarim.

Sagol cnm. Doktor ihmalinden ve yanlis teshisten sapasaglam bebegimi kaybettim. Karnim agriyordu hamileyken baskentin doktoru agrilarimi umursamadigi gibi birde azarladi. Rahmin genisliyordur dedim ya sana sende hep ayni seyi soyluyorsun dedi. Birde gitmis basindan atmak icin kas gevsetici yazmis. Meger enfeksiyon varmis bende gunlerce oyaladi beni. ...... hocanin kankasiymis zati alileri. Teshisin konmasi icin gunlerce hastanede yattim detayli ultrasona girdim cesit cesit doktorlar bakti bir sey bulamadi. Acemi deyip gecmicen hastanede gencten bir bayan o gordu hemen haber verdi. Kendi hocasi bile gorememisti o apseyi. Neyse tahlillerde enfeksiyon var denildi gunler sonra.Birde tutturmus bebekte enfeksiyon vardir diye amniyosentez amniyosentez. Apse rahimde bile degildi oysaki. Ben istemiyorum bebegi aldirmak dedim. Bebegi almayacaksam amniyosentez niye yapiyorum dedi. Mantiga bakarmisiniz. Zaten almaya odaklamis kendini. Ee noldumu dersiniz amniyosentez yapti ve bebek sapasaglam cikti. E bebek saglammis o zaman seni ameliyat edelim dediler ameliyattan sonra suyum geldi. Yavrumu oylece gunlerce yasadi kipir kipir yavrum suyu bitince hic kipirdamadi ama kalbi hep atiyordu. Ben ordan bir cacik cikmayacagini anlayinca ankarada donanimli profesyonel bir hastaneye gittim. Bebege su enjekte edilmesi icin. Ben cok pismanim o hastaneye girip o soktorlari dinledigim icin.cunku daha sonradan 4 profa 3 doc gittim hepsi boyle bir tedaviyi yanlis buldular. Sacma bulduklari taraf ise bebekte enfeksiyon varmi diye amniyosentez yaparsan zaten bebek saglikliysada enfeksiyonu bulastirirsin diyorlar. Allah onlari bildigi gibi yapsin. Hayatimda kimseye ah etmedim birtek onlara ediyorum. Bu saatten sonrada gozum kara. Kimse gelmesin karsima parcalarim.
Canim cok üzüldüm .okurken içim acıdı. Söyleyecek söz bulamıyor insan bu gibi durumlarda. Rabbim sabır versin güç versin . Bizim gibi zor hamile kalanlari doktorlar çok pinpirikli buluyor sanırım bu yüzden dinlemiyorlar . Ben de 8 haftalikken kaybettim . Kan sulandirici igneye ara vermiştim sanırım bu yüzden ve kaç kere doktora sordum gelişimde problem igneyi bıraktık bu yüzden mi diye onemsemedi beni . Sonuç kaybettim ve kurtaj . 1 yıl oldu cesaret edip tedaviye baslayamiyorum .
Sen yine de ah etme canım . Kendini suçlama sakin . Bir psikologla konuştum ve kayıp için kendini sucluyorsun sen bilinçaltında dedi . Bedenen ve ruhen sağlıklı ol Rabbim nasip edecek inşallah.

Bazen insanin gözü baglaniyor kulagi sagit oluyor halbuki sana teshis koyamamislar kac gun yattim diyorsun o anda cikacaktin oradan bir gun bile senin ve bebegin icin ne kadar onemli ve kiymetli sonucta..
Enfeksiyon varsa bunun ilaci yok mu neden ameliyat ettiler yada amniyosentez yaptilar boyle sacma sey mi olur hic dusunmediniz mi sizde baska doktora gidelim bir kisiye daha danisalim sonra yaptiralim diye..
Keske demek cok yalnis biliyorum ama insan yasadiktan sonra farkina variyor yaptigi hatalarin biz doktorlara gozu kapali guveniyoruz .. Ben iki tane bebek kaybettim cok kucuklerdi cok sukur ki kucuklerdi buyudukce o bagi daha fazla kurdukca hersey daha zor oluyor cunku 3.sunde cok sukur sag salim kucagima aldim ama dinlemedim doktorlari bu sfer kan sulandiriciyi yok kalp atimi olsun baslayalim dediler hayir dedim iyiki baslamisim belki baslamasamda sag salim dogacakti ama ben bunu riske atmadim..

Seninde basin sagolsun su an acin yeni sanirim kac aylikti kaybettiginde :(

Bazen insanin gözü baglaniyor kulagi sagit oluyor halbuki sana teshis koyamamislar kac gun yattim diyorsun o anda cikacaktin oradan bir gun bile senin ve bebegin icin ne kadar onemli ve kiymetli sonucta..
Enfeksiyon varsa bunun ilaci yok mu neden ameliyat ettiler yada amniyosentez yaptilar boyle sacma sey mi olur hic dusunmediniz mi sizde baska doktora gidelim bir kisiye daha danisalim sonra yaptiralim diye..
Keske demek cok yalnis biliyorum ama insan yasadiktan sonra farkina variyor yaptigi hatalarin biz doktorlara gozu kapali guveniyoruz .. Ben iki tane bebek kaybettim cok kucuklerdi cok sukur ki kucuklerdi buyudukce o bagi daha fazla kurdukca hersey daha zor oluyor cunku 3.sunde cok sukur sag salim kucagima aldim ama dinlemedim doktorlari bu sfer kan sulandiriciyi yok kalp atimi olsun baslayalim dediler hayir dedim iyiki baslamisim belki baslamasamda sag salim dogacakti ama ben bunu riske atmadim..

Seninde basin sagolsun su an acin yeni sanirim kac aylikti kaybettiginde :KK43:
22 haftalikti:( son pismanlik faydaetmiyor. Simdiki aklim olsa o doktor vana kas gevsetici yazip gonderdigi an orayi birakirdim. Cok sukur maddi gucumuz vardi dunyanin neresinde oldugu onemli degildi emin ellerde olsam yeterdi.

22 haftalikti:KK43: son pismanlik faydaetmiyor. Simdiki aklim olsa o doktor vana kas gevsetici yazip gonderdigi an orayi birakirdim. Cok sukur maddi gucumuz vardi dunyanin neresinde oldugu onemli degildi emin ellerde olsam yeterdi.
Canim benim ya çok üzüldüm ne kadar zor bir durum nasıl böyle bir hata yaparlar offf ya insan böyle şeylerde içi parçalanıyor biz çok zor hamile kalan insanlarız o yuzden herkesden çok dikkat gerekiyor bize allah sana guc versin canim senden uzun süre haber alamadık canim

Kızlar rapor için neler lazım?hangi evraklar?benm amelıyat oldugu ıcin rapor cıkıyormus..amelıyat raporu dısında ne goturmem gerekıyor?

Kızlar rapor için neler lazım?hangi evraklar?benm amelıyat oldugu ıcin rapor cıkıyormus..amelıyat raporu dısında ne goturmem gerekıyor?
Canim yarın kaçta randevun. Bana tayfun bey ameliyat raporu demişti ama bir dosya yap kendine içine herseyi koy yinede

Back