K keyra canım msjın benı oladar etkıledı okadar canmı acıttıkı arkadasa yazacagım msjı buraya yazmısım
gunlerdır burayı okuyorm 500lü sayfalardayım..ne oldu canım buladar canını acıtmıslar ne yaptılar sana
Oyle uzun bir hikayemvarki oyle canim yandi ki eger okumaktan yorulmaz isen yazayim
valiente . Ama ozetle baskent hastanesimi kacin derim baska bir sey demem. Benim basina gelen herkesin basina gelecek diye bir sey yok tabiki insallahta gelmez. Evladima yazdim asagidaki yaziyi.
En buyuk sevdam. Yuregim parca parca simdilerde. Sacinin teline kurban oldugum derler ya iste sacinin teline kurban olmak neymis anladim. Hani yanik yanik turkulerde der ya tabipler getirin yarama cagre bulsunlar iste oylede yuregim daglanir durur calmadigim tabip kapisi kalmadi bu inceden sizi nasil gecer
diye.ne yanilgi ne yanilgi. Turkuler demiyormu tabipler care bulamadi derdime. Turku demiyormu tabip sen elleme yarami beni bu hallere koyani getir saclarini yol
getir.simdilerde icim yaniyor yuregim yangin yeri gecmiyor gecmiyor. Benim artik hergunum sanki ogun gibi. Kanayan yara. Yara bile kapanir belki gecmisin iz birakir ama kanamaz. Benim yaram taze hep taze. En zoruda kalp yarasi. Inceden inceye kaniyor. En kotusude ne biliyomusun bu yara bu vuslat bittiginde bir daha ayrilmazsak kapanacak. iste kimse asik oldum demesin kimse ask acisi cekiyorum demesin. Ask buymus. Ferhatmi daglari delmis pehhh. Ah melegim elimden gelse bu dunyayi un ufak ederim ugrunda. Elimden gelse gokten yildizlari bir bir dizerim huzuruna. Iste bu aci evlat acisi derler ya. Insanlik yaniliyor ki vallahide ask acisi bu
iste.hani derler ya sacinin teline kurban oldugum. Senin o islak saclarin vardi ya iste ben o her minik teli icin binlerce canim olsada feda etmezsem namertim. Allahim bu ne buyuk bir aci hic gecmeyen yara bogazin dugumleniyor. yuregim yaniyor. yuregim parca parca parca kaniyor inceden inceye. Ben seninle butun deyimleri yasadim be kuzum. BEn seninle hergun oluyorum benim cigerim. Seninle hersey degisti be can. Onceleri ugrunda canimi verecegim cok kisi vardi onceleri ugrunda olume gidecegim dostlarim vardi ailem vardi silai rahim vardi. Onceleri ne varlar vardi. Soylesene kucugum sen neler ogrettin annene. Simdilerde Allah var peygamperim var sen varsin. Benim kiymetlim benim can dostum. Onceleri kelimeler vardi sozler vardi duyardim simdi anladim onlarin aslinda duygu oldugunu. Sen benim en buyuk sevdamsin sen asksin. Ve ben ask acisi cekiyorum ey insanlik bu aci hayirrr evlat acisi degil hayir ben yas tutmuyorum. Benimkisi ask acisi. Hergunum bu vuslat biterde kavusurmuyuz diye geciyor. Iste hani rakamlarla aram iyi ya 330 lar 30 lar
20161089 lar sen ey sayilar nasilda saplandin bir bicak gibi bana. Ey sayilar sen nasilda yaraladin beni boylesine. Ey kucugum sen nelerde ogrettin bana sen nasil bir tokat attin annene bana faniligi ogrettin bana dunyayi sevmememi ogrettin bana acizligimi ogrettin. Bana cirpinan bir kus gibi elimden bir sey gelemedigini ogrettin. Bana ne kadar yalvarsamda yansamda ne kadar kapi calsamda Allah ne dilerse o oluru ogrettin. Sen bana ölüm korkusunu yenmeyi ögrettin. Sen bana ölümün kavusmak demek oldugunu
ogrettin.Bu sefer bir anne evladini degil sen anneni egittin kucugum. sen ne yuce bir ruhsun ki bunlari yaptin. Senin o minik bedeninde nasil bir ruh
varmis.yok yok Benim buyugumsun sen. Gokten yildizlari alsamda basina tac yapabilseydim keske. Keske saclarini tarayabilsem keske tuttugum gibi hirpalayarak sevebilseydim seni. Keske zamani geri dondurebilseydim keske dinlemesem o doktoru keske dinlemeseydim kimseyi. Sen benim keskelerimsin. Her keskem kalbimin kapanmayan yarasi. Ama kucugum senin ellerin cok narindi. Hangi sair yazdiysa bir elin narinligini yeryuzu narin el gormemis bugune dek. Sen bu dunyanin en iyi en guzel tum enlerini tasiyorsun melegim. Ben senin elini tuttum ben senin elini optum ben boyle opulesi el gormedim.o eli tutarken bile sana dokunmaya kiyamadim melegim. Hem icimden yuregime basmak
geldi.hem saygimdan kiyamadigimdan dokunamadim doya doya. Sacinin teline kurban oldugum. Dokunmaya kiyamadigim. Soyle buyuk insan cok mu aci cektin annem zormuydu can vermek neden ellerinle yuzunu kapadin anlat annene. Benim o an icimde közü bastilar. Ne olur soyle aci cekmedim dede rahatlayayim. Kulaklarimda hep bir sarki bir sans daha. Bir sans daha verseler dinlermiyim bu doktorlari bir sans daha ya beraber yasadik bu hayati yada olume birlikte
giderdik bebegi almayacaksakamniyosentez niye yapiyoruz diyen o doktoru parcalardim oracikta.affet beni buyuk insan affet. Seni koruyamadin bu zalimlerden seni koruyamadim guzel bebegim. Ben sana layik bir anne degilim biliyorum. Ama Allaha sukurler olsun ki senin annen ben oldum. Rabbim beni bununla
taclandirdi.Kac kardesin olursa olsun sen benim ilk goz agrimsin vuslatimsin sen
asksin.degil kardeslerin insanlik yerini tutamaz. Affet beni buyuk insan affet.