Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm canim bebis iyi cuma günü 40 i çıkıyor çok şükür herşey yolunda canim sen nasılsın nasıl gidiyor poyraz nasıl canimgülşah nasılsın bebiş nasıl ? :)
Canim ben başkentte 2 defa tup bebek yaptirdim ilki 3.gun embriyosu tutmadi 2.sinde 5.gun embriyosu uzun protokol yaptik oda olmadi 3.ye baslamafan onve esim dna hasari yaprirdi ben bagisiklok testi yaprirdim esimin degeri yuksek cikti o tedavi oldu biz 1 ay sonra tedaviye baslayacaktik ki bebis geldi ama o tedaviyi olmasaydi biz hala ugrasiyor olurduk doktorumuz bizi iyi yonlendirdi zaten hamileligimi takip etti dogumumuda tayfun bey yaptı başkentten çok memnun kaldım inşallah sende mucize ne kavusursunMerhaba , ben 5 yıllık evliyim 4 kez aşılama yapıldı.Ekim ayında da adana Acıbadem de tüp bebek yapıldı ama sonuç negatifti. Şimdi tekrardan tüp bebk yaptırmak istiyorum ama bir daha acıbademe gitmek istemiyorum. İstanbul a mı gitsem yoksa Başkent i mi denesem kafam çok karışık. Düşünmekten kaç gündür uyuyamıyorum. Başkentte yaptıran arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Mesela benim gibi bir kez negatif sonuçla karşılasanlara başka testler yapılıyor mu yoksa direk tedaviye mi geçiliyor
Slm oznur bende 5 yillik evliyim 3 defs negatif tup brbek denememiz oldu 4. Ye baskent tayfun cok a gitmeye karar verdim forumlarda acaip iyi deniliyordu gercektende mukemmel birisi en az 20 dk konusuyor kafanda 0 soruyla cikiyorsun odasindan daha onceki yerler ukala ukala idi bu adam resmen problem cozme odakli bize birsuru test verdi yaptirdik esimin spermlerinde dna hasari cikti belkidr problem buydu ve biz bosyere oyalaniyorduk bilmiyorum ama bence baskenti denemende fayda olabilir ben pisman degilimMerhaba , ben 5 yıllık evliyim 4 kez aşılama yapıldı.Ekim ayında da adana Acıbadem de tüp bebek yapıldı ama sonuç negatifti. Şimdi tekrardan tüp bebk yaptırmak istiyorum ama bir daha acıbademe gitmek istemiyorum. İstanbul a mı gitsem yoksa Başkent i mi denesem kafam çok karışık. Düşünmekten kaç gündür uyuyamıyorum. Başkentte yaptıran arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Mesela benim gibi bir kez negatif sonuçla karşılasanlara başka testler yapılıyor mu yoksa direk tedaviye mi geçiliyor
Slm canim çok üzüldüm negatif olması çok kötü oldu çok üzüldüm benim de ikisi negatif olmuştu ama bak benim.mucizem kucağımda çok şükür biz tam 3. Tedaviye baslayacakken oldu ve beklemiyorduk tayfun bey bizi çok iyi yonlendirdi inşallah sözde en kısa zamanda o guzel haberi alırsınız belki bizim gibi mucize olur bilemezsin ki bizim imkansızdı eşimde sorun büyüktü habirhabire birşey çıkıyordu yani demem okii umudunu kaybetme canim buarada raporlu halkın 3 defa canim ondan sonrasını sen karşılıyorsunMerhaba kızlar nasılsınız. Benim 2.ci denemede negatif oldu. Dondurulmuşta kalmadı. Artık nasip kısmet kışa doğru sil baştan başlayacak inşallah. Tayfun bey bir takım testler istedi bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşaallah. G gulsahhh01 nasılsın canım nasıl gidiyor bebiş iyidir insallah. Bu sınav baya zormuş Rabbim yardımcımız olsun inşallah isyan ettirmesin. Ben 2 kere devletten faydalandık. Kaçını karşılıyor acaba
Bebisle alisma surecindeyiz carsamba gunu 20 gunluk olacak zaman su gibi geciyor.Slm kızlar nasılsınız Al_pi doğurdunmu bebisini nasılsınız bebis nasıl
Ne demek canim tabiki bende tanışmak isterim yüzyüze daha güzel olur burada bir gorusme yapacaktık ama olmamıştı inşallah şimdi tanisabiliruz sende adanada misinG gulsahhh01 tşk ederim canım. Mlsf ki normal olma şansı hiç yok artık tüplerin ikisi de alındı. 3 hak olması iyi olmuş az rahatladım.bir ara yüz yüze tanışmak isterim tabi sen uygun olduğunda
Biraz daha buyusun o alissin sonra düzene giriyor gaz durumu nasıl benim benim çok ağladı geceleri başlardı biz 40 tam sonra kimse yok yanımızda beraber takılıyoruz oğlumla böyle daha iyi kimse karışmıyor biz düzen olustirmaya çalışıyoruz daha oluşmadı ama gece 2 ye kadar uyumuyor bakalım onu nasıl çözeceğizBebisle alisma surecindeyiz carsamba gunu 20 gunluk olacak zaman su gibi geciyor.
Simdilik uykusuzluk hat safhada o en cok beni bitkin dusuruyor yoksa anlasiyoruz kizimla :)
Sen nasilsin nasil gidiyor cocuklu hayat..
Allah yardimcin olsun zor vallahi .. Bizim iyiydi baslarda surekli uyuyordu zor uyandirip yediriyordum simdide uyumuyor :) Gaz sancilari basladi uyku ne unuttum zaten . Annem yanimda simdilik sagolsun evle ilgileniyor bende kizimla rahat rahat ilgileniyorum zaten annem giderse artik gelemez kalacagiz basbasa sehir disinda olunca herkeste uzak olunca zaten kimse olmuyor yaninda.Biraz daha buyusun o alissin sonra düzene giriyor gaz durumu nasıl benim benim çok ağladı geceleri başlardı biz 40 tam sonra kimse yok yanımızda beraber takılıyoruz oğlumla böyle daha iyi kimse karışmıyor biz düzen olustirmaya çalışıyoruz daha oluşmadı ama gece 2 ye kadar uyumuyor bakalım onu nasıl çözeceğiz
Benimde annem 40 çıkana kadar buradaydı sonra gitti biz tek kaldık oğlumla kaynanamgil adana da ama bizle ilgilenen olmadolmadi kaynanam yemek yemeye geliyordu ne birşeye yardım eder ne birşey yapar öyle ışte zar zor geçiyor hazır annen yaninda uyu canim sonra hiç uyuyamiyorsun haberin olsunAllah yardimcin olsun zor vallahi .. Bizim iyiydi baslarda surekli uyuyordu zor uyandirip yediriyordum simdide uyumuyor :) Gaz sancilari basladi uyku ne unuttum zaten . Annem yanimda simdilik sagolsun evle ilgileniyor bende kizimla rahat rahat ilgileniyorum zaten annem giderse artik gelemez kalacagiz basbasa sehir disinda olunca herkeste uzak olunca zaten kimse olmuyor yaninda.
Canim gaz için eğer mama veriyorsanveriyorsan içine 1 çay kaşığı zeytin yağı koyarsan bebek çok rahatlıyor yani yine sen bilirsinAllah yardimcin olsun zor vallahi .. Bizim iyiydi baslarda surekli uyuyordu zor uyandirip yediriyordum simdide uyumuyor :) Gaz sancilari basladi uyku ne unuttum zaten . Annem yanimda simdilik sagolsun evle ilgileniyor bende kizimla rahat rahat ilgileniyorum zaten annem giderse artik gelemez kalacagiz basbasa sehir disinda olunca herkeste uzak olunca zaten kimse olmuyor yaninda.
Evet adanada oturuyorum. Bir 2 haftalığına kahraman maraşa geldim. İnşaallah görüşmek nasip olurNe demek canim tabiki bende tanışmak isterim yüzyüze daha güzel olur burada bir gorusme yapacaktık ama olmamıştı inşallah şimdi tanisabiliruz sende adanada misin
Anne gibi olur mu kimse ya.. Bosver öyle böyle geciyor zaman buyuyorlar uykusuzluk zor ama evlat icin zor degilmis .... Hic uyumadigim gunler geceler var ama zor gelmiyor :)Benimde annem 40 çıkana kadar buradaydı sonra gitti biz tek kaldık oğlumla kaynanamgil adana da ama bizle ilgilenen olmadolmadi kaynanam yemek yemeye geliyordu ne birşeye yardım eder ne birşey yapar öyle ışte zar zor geçiyor hazır annen yaninda uyu canim sonra hiç uyuyamiyorsun haberin olsun