• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

merhaba Kumral-ada Kumral-ada siz tüp bebeği başkenttemi yaptırdınız o kadar çok yazılmış okuyamadım yoksa normal yollamı oldu daha önceki araştırmalarınız okumuştum istanbulu çok istiyordunuz
İstanbulda yaptırdım canım . Ameliyatı orda olunca aynı yerde devam etmek istedim . Ama kalbi durdu benim minigin

Evet canim bugün sabah doğurdum çok şükür bebisim iyi ama küçük doğru 2620 kg doğdu inşallah kilo aldirabilirim ama yanında ya çok güzel bir şey ya allah herkezr nasip etsin inşallah sende sağ salim kucağına alirsin
Canim maşallah size . Allah im sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah . Alır annesi kilo o sen ona çok güzel bakarsın . Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

Oyy kuzum benim masallah ona kucuk olsun ne olacak annesi onu sutuyle beslen 1 hafta sonra bak ne kadar kilo almis olacak..
Cok sukur canim bahti acik olsun Bebeginin sana da gecmis olsun ❤
Inşallah besleyebilirim sütün gelmiyor mama veriyoruz inşallah sutumde gelir savaşıyor oğlum benimle

Inşallah besleyebilirim sütün gelmiyor mama veriyoruz inşallah sutumde gelir savaşıyor oğlum benimle
Hic strest yapma sakin bu konuda bol bol rezene ic ve sabirla emzir emmiyorsa sag sagdikca cogaliyor birde goguslerini sicak tut banyo yapabiliyorsan banyo yoksa sicak havlu utule koy bak nasil geliyor sutun sakir sakir ;)

Hic strest yapma sakin bu konuda bol bol rezene ic ve sabirla emzir emmiyorsa sag sagdikca cogaliyor birde goguslerini sicak tut banyo yapabiliyorsan banyo yoksa sicak havlu utule koy bak nasil geliyor sutun sakir sakir :KK66:
Inşallah canim ya dün oturup ağladım emmek istiyor ama süt yok sıcak dış aldım sıcak suyla ovaladim akşam biraz sütumsütum gelmeye başladı önce süt sonra mama veriyoruz tam doysub diye

Inşallah canim ya dün oturup ağladım emmek istiyor ama süt yok sıcak dış aldım sıcak suyla ovaladim akşam biraz sütumsütum gelmeye başladı önce süt sonra mama veriyoruz tam doysub diye
Hemen hormonlarina söz gecir aglama dusurme modunu bak yarin obur gun nasil gelecek sutun. Annesi onunda gucu yok cekmeye senin sutunun cok gelmesini isterki doysun mamayi tadinca hemen tembellesir ama sen tokkende memende vakit gecirt bol bol emsin..
Ama once annenin kendini iyi hissetmesi lazim ki sütü de bol gelsin ;)

Hemen hormonlarina söz gecir aglama dusurme modunu bak yarin obur gun nasil gelecek sutun. Annesi onunda gucu yok cekmeye senin sutunun cok gelmesini isterki doysun mamayi tadinca hemen tembellesir ama sen tokkende memende vakit gecirt bol bol emsin..
Ama once annenin kendini iyi hissetmesi lazim ki sütü de bol gelsin :KK66:
Inşallah canim ya bugün daha iyi geldi sanki canim inşallah artar

Maaşallah arkadaşlar, hep hayırlı sonuçlar var. Ben de tüp bebek düşünüyorum, siz nerelerde yaptınız, nereden memnun kaldınız yazarsanız sevinirim.
Canim ben seyhan başkente yaptırdım çok memnun kaldım tayfun beyin bizi yönlendirmesiyle normal yolla hamile kaldım allah binkere razı olsun ondan

Back