Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

G gulsahhh01 cnm az kalmış dogumuna merak ettim doğurdu mu bu kız diye hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kuzumm bizde 6 aydan gün alıyoruz artık zamann ne çabuk geciyor
Günaydın Canim ayy evet ya az kaldı 17 nisana gün aldık senin De bebisin büyüyor maşallah daha dün gibi sen önce diyordun tedaviye başlayacağız bir baktin hamilesin sonra aynı şey bendede oldu tam tedavi olacaktık bebis sürpriz yaptı Simdi De sen buyutuyorsun ben kucagima gelmesini bekliyorum çok şükür ya allah herkezr tattirsin bu duyguyu

Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Senin bebisin nasıl annelik nasıl gidiyor düzeniniz olustumu
Rabbime bin şükür çok güzel bir duyguymuş hergün biraz daha büyüyor hergün farklı birseyini öğreniyoruz yavaş yavaş oturtmaya başladık şimdiden kendini hazırla uykusuz gecelere ilk zamanlar çok yıpranıyor ben resmen çocuğu karnıma geri sokmakla tehdit ederdim içeride durduğu gibi durmuyor maalesef şaka bir yana insan o uyuyunca bile özlüyor

Çok şükür canim ya inan ki canim o günleri 4 gözle bekliyorum 3 yıldır hasretim bebeğe çok şükür kendi geldi

Geri sayim baslamis :)) Pazartesi kuzucuk geliyor desene ayy ne heyacanli uyku tutmaz artik seni saglikla gelsin insallah ♡
Hemde nasıl bugün annemle hastane çantasını bitirdik herşeyi ayarladı şu magnetlero yaptırmadım onlar için yer bakıyorum birçok şeyi bitirdim çok şükür çok az kaldı bugün çalışamaz raporunda aldım artık haftaya doğumu bekliyoruz inşallah sağ salim alırım kucağıma darısı sana olsun canim inşallah sende sağ salim alırsın kucağına

Insallah canim kucagimiza alana kadar insan hala tedirgin korkulu ama kucagimiza alinca bir ohh cekecegiz birde popolarini isiracagiz bizi beklettikleri icin :) Saglikla gelsin kuzular Rabbim isteyenlerede nasip etsin insallah ..

Insallah canim kucagimiza alana kadar insan hala tedirgin korkulu ama kucagimiza alinca bir ohh cekecegiz birde popolarini isiracagiz bizi beklettikleri icin :) Saglikla gelsin kuzular Rabbim isteyenlerede nasip etsin insallah ..
Valla hep tedirginlik oluyor son gün e kadarda devam edecek şöyle sag salim kucagimiza alalım yavrularimizi inşallah canim

merhaba bende başkentte ağustos ayında esra hocada tüp bebek yaptırdım ama olumsuz sonuçlandı tekrardan yaptırmak istiyorum ama kararsızım başkenttemi yoksa acıbadem demi yaptırsam araştırıyorum kararsız kaldım başkentten öyle abartılacak kadar memnun kaldığım söylenemez çok ilgili değillerdi olumsuz sonuç olunca sebebş için araştırma bile yapmadılar yardım edin lütfen ne yapsam

merhaba Kumral-ada siz tüp bebeği başkenttemi yaptırdınız o kadar çok yazılmış okuyamadım yoksa normal yollamı oldu daha önceki araştırmalarınız okumuştum istanbulu çok istiyordunuz

canım gözün aydın 2 günün kalmış. poyraz da 5 ay 10 günlük oldu. bol bol rezene ve su iç. bol bol emzir. çok heyecanlı büyük bekleyiş bitiyor :)
Evet Canim yarın büyük gün inşallah sağ salim kucagimiza alırız çok heyecanlıyım yarın sabah erkenden hastaneye gideceğiz senin de maşallah büyümüş allah uzun.omur versin canim

Oyy kuzum benim masallah ona kucuk olsun ne olacak annesi onu sutuyle beslen 1 hafta sonra bak ne kadar kilo almis olacak..
Cok sukur canim bahti acik olsun Bebeginin sana da gecmis olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…