- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.621
Günaydın Canim ayy evet ya az kaldı 17 nisana gün aldık senin De bebisin büyüyor maşallah daha dün gibi sen önce diyordun tedaviye başlayacağız bir baktin hamilesin sonra aynı şey bendede oldu tam tedavi olacaktık bebis sürpriz yaptı Simdi De sen buyutuyorsun ben kucagima gelmesini bekliyorum çok şükür ya allah herkezr tattirsin bu duyguyuG gulsahhh01 cnm az kalmış dogumuna merak ettim doğurdu mu bu kız diyehayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kuzumm bizde 6 aydan gün alıyoruz artık zamann ne çabuk geciyor
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahGünaydın Canim ayy evet ya az kaldı 17 nisana gün aldık senin De bebisin büyüyor maşallah daha dün gibi sen önce diyordun tedaviye başlayacağız bir baktin hamilesin sonra aynı şey bendede oldu tam tedavi olacaktık bebis sürpriz yaptı Simdi De sen buyutuyorsun ben kucagima gelmesini bekliyorum çok şükür ya allah herkezr tattirsin bu duyguyu
Senin bebisin nasıl annelik nasıl gidiyor düzeniniz olustumuAmin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Rabbime bin şükür çok güzel bir duyguymuşSenin bebisin nasıl annelik nasıl gidiyor düzeniniz olustumu
Çok şükür canim ya inan ki canim o günleri 4 gözle bekliyorum 3 yıldır hasretim bebeğe çok şükür kendi geldiRabbime bin şükür çok güzel bir duyguymuşhergün biraz daha büyüyor hergün farklı birseyini öğreniyoruz yavaş yavaş oturtmaya başladık şimdiden kendini hazırla uykusuz gecelere ilk zamanlar çok yıpranıyor ben resmen çocuğu karnıma geri sokmakla tehdit ederdim içeride durduğu gibi durmuyor maalesef şaka bir yana insan o uyuyunca bile özlüyor
Geri sayim baslamis :)) Pazartesi kuzucuk geliyor desene ayy ne heyacanli uyku tutmaz artik seni saglikla gelsin insallah ♡Çok şükür canim ya inan ki canim o günleri 4 gözle bekliyorum 3 yıldır hasretim bebeğe çok şükür kendi geldi
Hemde nasıl bugün annemle hastane çantasını bitirdik herşeyi ayarladı şu magnetlero yaptırmadım onlar için yer bakıyorum birçok şeyi bitirdim çok şükür çok az kaldı bugün çalışamaz raporunda aldım artık haftaya doğumu bekliyoruz inşallah sağ salim alırım kucağıma darısı sana olsun canim inşallah sende sağ salim alırsın kucağınaGeri sayim baslamis :)) Pazartesi kuzucuk geliyor desene ayy ne heyacanli uyku tutmaz artik seni saglikla gelsin insallah ♡
Insallah canim kucagimiza alana kadar insan hala tedirgin korkulu ama kucagimiza alinca bir ohh cekecegiz birde popolarini isiracagiz bizi beklettikleri icin :) Saglikla gelsin kuzular Rabbim isteyenlerede nasip etsin insallah ..Hemde nasıl bugün annemle hastane çantasını bitirdik herşeyi ayarladı şu magnetlero yaptırmadım onlar için yer bakıyorum birçok şeyi bitirdim çok şükür çok az kaldı bugün çalışamaz raporunda aldım artık haftaya doğumu bekliyoruz inşallah sağ salim alırım kucağıma darısı sana olsun canim inşallah sende sağ salim alırsın kucağına
Valla hep tedirginlik oluyor son gün e kadarda devam edecek şöyle sag salim kucagimiza alalım yavrularimizi inşallah canimInsallah canim kucagimiza alana kadar insan hala tedirgin korkulu ama kucagimiza alinca bir ohh cekecegiz birde popolarini isiracagiz bizi beklettikleri icin :) Saglikla gelsin kuzular Rabbim isteyenlerede nasip etsin insallah ..
Çok şükür cnm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah son zamanlar artık kucağında olacak yavrun bol bol öpüp koklarsin kuzunuÇok şükür canim ya inan ki canim o günleri 4 gözle bekliyorum 3 yıldır hasretim bebeğe çok şükür kendi geldi
Inşallah canim gittikçe heyecanlanıyorum korkuyorum herşey var yani şöyle sag salim alsaydım kucagimaÇok şükür cnm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah son zamanlar artık kucağında olacak yavrun bol bol öpüp koklarsin kuzunu
Alırsın Allahın izniyleInşallah canim gittikçe heyecanlanıyorum korkuyorum herşey var yani şöyle sag salim alsaydım kucagima
Tamam Canim yarın belli olacakAlırsın Allahın izniylecnm haber ver bize de doğurdum diye tm takipteyim seni
canım gözün aydın 2 günün kalmış. poyraz da 5 ay 10 günlük oldu. bol bol rezene ve su iç. bol bol emzir. çok heyecanlı büyük bekleyiş bitiyor :)Tamam Canim yarın belli olacak
Evet Canim yarın büyük gün inşallah sağ salim kucagimiza alırız çok heyecanlıyım yarın sabah erkenden hastaneye gideceğiz senin de maşallah büyümüş allah uzun.omur versin canimcanım gözün aydın 2 günün kalmış. poyraz da 5 ay 10 günlük oldu. bol bol rezene ve su iç. bol bol emzir. çok heyecanlı büyük bekleyiş bitiyor :)
Evet canim bugün sabah doğurdum çok şükür bebisim iyi ama küçük doğru 2620 kg doğdu inşallah kilo aldirabilirim ama yanında ya çok güzel bir şey ya allah herkezr nasip etsin inşallah sende sağ salim kucağına alirsin
Oyy kuzum benim masallah ona kucuk olsun ne olacak annesi onu sutuyle beslen 1 hafta sonra bak ne kadar kilo almis olacak..Evet canim bugün sabah doğurdum çok şükür bebisim iyi ama küçük doğru 2620 kg doğdu inşallah kilo aldirabilirim ama yanında ya çok güzel bir şey ya allah herkezr nasip etsin inşallah sende sağ salim kucağına alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?