- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.601
Mersini boşver canım adana baskent daha güzel .mersinde deneyen tanıdığım var hiç memnun kalmamistimerhaba arkadaşlar sizlere sorum olacak iki aşılama yaptırdım fakat tutmadi.Şimdi ise tüp bebek için araştırmalara girdim kafamda bir sürü soru var burada Adana ve Mersinden bahsedilince yazmak istedim.Mersinde tüp bebek yaptıranlar bana bilgi verebilir mi?
Genelde yorumlar boyle.ins gerek kalmazMersini boşver canım adana baskent daha güzel .mersinde deneyen tanıdığım var hiç memnun kalmamisti
İnsallah gerek kalmaz . Mersinde yapılan (düzen laboratuvar haric) kan tahlılıne bile guvenme . Benim kan pihtilasma testim mersinde heterozigot mutasyon çıktı En önemli gen olan faktör V leiden bir de . Tedaviyle hamile kaldım dedim ki mersindeki doktorlar infertiliteden anlamıyorlar ama gebelim takibini yaparlar çok yanlış düşünmüşum pişmanım adanaya tayfun beye gitseydim . Kalbi durduGenelde yorumlar boyle.ins gerek kalmaz
Slm canim nasılsın tedaviye başladinmi ne yaptın ne zamandır gorusmuyoruzİnsallah gerek kalmaz . Mersinde yapılan (düzen laboratuvar haric) kan tahlılıne bile guvenme . Benim kan pihtilasma testim mersinde heterozigot mutasyon çıktı En önemli gen olan faktör V leiden bir de . Tedaviyle hamile kaldım dedim ki mersindeki doktorlar infertiliteden anlamıyorlar ama gebelim takibini yaparlar çok yanlış düşünmüşum pişmanım adanaya tayfun beye gitseydim . Kalbi durduadana Hematolojiye gittim faktör V leiden mutasyon yokmuş doktor ne kadar ilgilendi dinledi baskentteki doktorları gördükçe mersindekileri hiç begenmiyorum. Eşimin morfolojisi %80 çıkmış hastanın birinde meğerse %1 mis . Bir de riskli gebelik uzmanı Prof. A gittim . Ben bir terslik olduğunu anladım bana hersey normal dedi gönderdi ordan çıktım hemen başka bir doktora gittim kalbi yavaşlamış bunları niye anlattım bilmiyorum ama mersini boşver .
Yok canım başlamadım biraz ara vermek istiyorum .psikolojik olarak pek iyi değilim destek almam gerekiyor sanırım . Sen nasilsin canım . Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. Bana da dua eder misin :)Slm canim nasılsın tedaviye başladinmi ne yaptın ne zamandır gorusmuyoruz
Bu kadar uzme kendini canim inşallah ikincisinde kucağına alırsın hiç moralini bozma artık yoluna bak biliyorum çok zor ama hayat devam ediyor canim tabiki sana dua ederimYok canım başlamadım biraz ara vermek istiyorum .psikolojik olarak pek iyi değilim destek almam gerekiyor sanırım . Sen nasilsin canım . Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. Bana da dua eder misin :)
Kürtaj kelimesinden bile korkuyordum ama yaşadım. Her işte vardır bir hayir . Şimdi tedaviye başlasam hep içimde bir korku olacak o yüzden biraz rahatlamam gerekiyor. Zaten adanadaki Hematoloji doktoru bekle biraz tedaviye başlama dedi kan pihtilasmasindan dolayi . Sen nasılsın canım doğumunu Tayfun bey mi yaptıracakBu kadar uzme kendini canim inşallah ikincisinde kucağına alırsın hiç moralini bozma artık yoluna bak biliyorum çok zor ama hayat devam ediyor canim tabiki sana dua ederim
Eğer harhangi birşey olmazsa tayfun bey yaptıracak suan ona gidiyorum canim sende haklısın inşallah artık öyle birşey yasamazsin çok zor allah yardimcin olsun canimKürtaj kelimesinden bile korkuyordum ama yaşadım. Her işte vardır bir hayir . Şimdi tedaviye başlasam hep içimde bir korku olacak o yüzden biraz rahatlamam gerekiyor. Zaten adanadaki Hematoloji doktoru bekle biraz tedaviye başlama dedi kan pihtilasmasindan dolayi . Sen nasılsın canım doğumunu Tayfun bey mi yaptıracak
Senin zaman yaklasmis normal dogum mu yapacaksin canim.. Ayy sona geldin hayirlisiyla kucagina alman dilegiyle bizlere de haber ver dogum yapinca .. Diger arkadasin adini unuttum ikizleri olan dogum yaptimi :)Eğer harhangi birşey olmazsa tayfun bey yaptıracak suan ona gidiyorum canim sende haklısın inşallah artık öyle birşey yasamazsin çok zor allah yardimcin olsun canim
Canim doktor 24 nisan dedi ama ben daha erken olsun istiyorum ben sezeryan olacagim canim evet çok az kaldı 1 aydan az canim rosebady geçen cuma doğurdu çok şükür bebisleri çok iyi kuvezedr girmemişler sen nasılsın Canim bebisin nasilSenin zaman yaklasmis normal dogum mu yapacaksin canim.. Ayy sona geldin hayirlisiyla kucagina alman dilegiyle bizlere de haber ver dogum yapinca .. Diger arkadasin adini unuttum ikizleri olan dogum yaptimi :)
Niye daha erken olsun istiyorsun ne kadar kalirsa o kadar iyiCanim doktor 24 nisan dedi ama ben daha erken olsun istiyorum ben sezeryan olacagim canim evet çok az kaldı 1 aydan az canim rosebady geçen cuma doğurdu çok şükür bebisleri çok iyi kuvezedr girmemişler sen nasılsın Canim bebisin nasil
Yiğit efe olacak ismi bir aksilik olmazsa canim senin de 3 ayın kalmış az kalmış nasıl gidiyor hamilelik bende fıtık olunca çok zorluyor bide kasiniyorum artık sıkıldım nedeni de yok tahlil yaptırdım temiz çıktı ama yinede kasinıyorum ikizler maşallah doğdu muayeneye gitti hemen doğuma aldılar çok şükür iyiler darısı sanada canimNiye daha erken olsun istiyorsun ne kadar kalirsa o kadar iyiAyy yerim dogdumu ikizler masallah onlara .. Darisi sana olsun insallah öyle böyle derken geldik yolun sonuna baksana benim bile 90 gun kaldi nerdeyse ..
iyiyiz bizde canim hersey yolunda cok sukur ramazan bayramina da benim kizim geliyor hayirlisiyla..
Pasanin ismi belli oldumu :)
Buarada senin kızının ismi ne olacak acaba merak ettimNiye daha erken olsun istiyorsun ne kadar kalirsa o kadar iyiAyy yerim dogdumu ikizler masallah onlara .. Darisi sana olsun insallah öyle böyle derken geldik yolun sonuna baksana benim bile 90 gun kaldi nerdeyse ..
iyiyiz bizde canim hersey yolunda cok sukur ramazan bayramina da benim kizim geliyor hayirlisiyla..
Pasanin ismi belli oldumu :)
Az kaldi canim sabir insallah kucagina alinca hersey gececek.. Masallah adiyla yasasin cok guzel isim bizde inci koyacagiz kizimin ismini :)Yiğit efe olacak ismi bir aksilik olmazsa canim senin de 3 ayın kalmış az kalmış nasıl gidiyor hamilelik bende fıtık olunca çok zorluyor bide kasiniyorum artık sıkıldım nedeni de yok tahlil yaptırdım temiz çıktı ama yinede kasinıyorum ikizler maşallah doğdu muayeneye gitti hemen doğuma aldılar çok şükür iyiler darısı sanada canim
Adıyla yaşasın canim sende çoğunu geçmişsin canim çok şükür 3 ay kalmış inşallah bu 3 ayi da istediğin gibi adiyla yasasin kizin canim allah herkezr bu guzel duyguyu yasatir insallah canimAz kaldi canim sabir insallah kucagina alinca hersey gececek.. Masallah adiyla yasasin cok guzel isim bizde inci koyacagiz kizimin ismini :)
Cok sukur iyi gidiyor benim hamilelik Tasinma ev yerlestirme derken bitti gitti hic anlamadim bile nasil gecti zaman.. Simdide yavas gecsin tadini cikarayim istiyorum :)
Darisi bekleyen arkadaslara olsun bugun kandil onlar icinde dua ediyorum .. Herkese iyi kandiller bu arada ..
Günaydın Canim yapılan düzenlemeden sonra kimse bilgi vermedi O yuzden düzenleme yapmadım tup bebek için biraz bekle canim eğer başka bir sorun yoksa 1-2 ay daha bekle canim sonra başlarsin ilk tup bebek de ilk kısa protokol yapılıyor eğer ilki tutmazsa ikincide farklı yöntemler deniyorlar eğer esinede sorun varsa farklı yöntemler uyguluyorlar hepsi var ama asama asama yapiliyorKızlar selam ilk sayfada düzenleme olmuyor mu uzun zamandır yoksa güzel haber yok mu??
Ben de haberler aynı yaklaşık 6 ay kadar önce Esra hnm da histereskopi oldum 2 ay korunup Çalışmalara başladık.sanırım bu ay da olmadı.dr birkaç ay dene tüp düşün dedi.
Kızlar ben yavaş yavaş tüp fikrine alışmaya çalışıyorum.araştırmalara başladım.şimdi nelere dikkat etmem Lazım araştırırken? Ne tarz yöntemler var kışlada.mikroçip cgh pgt .....gibi birçok terim dolaşıyor.tüp bebek yaptıracaklar ve yaptıranlar yada bu konularda Detaylı bilgiye sahip olan arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim
Bizimki sebepsiz cnm zaten hemen olmayacak ama şimdiden araştırayım dedim Henüz tüp için bir tarih belirlemedik.Günaydın Canim yapılan düzenlemeden sonra kimse bilgi vermedi O yuzden düzenleme yapmadım tup bebek için biraz bekle canim eğer başka bir sorun yoksa 1-2 ay daha bekle canim sonra başlarsin ilk tup bebek de ilk kısa protokol yapılıyor eğer ilki tutmazsa ikincide farklı yöntemler deniyorlar eğer esinede sorun varsa farklı yöntemler uyguluyorlar hepsi var ama asama asama yapiliyor
1-2 ay daha sene baktin olmuyor tup bebeğe baş karsin biliyorum beklemek çok kötü ama belki mucizen gelir bide kafandan at canim bu 2 ay bebeği hiç düşünme canim allah gönlüne göre versin canim bu guzel duyguyu herkeze yaşatsın canimBizimki sebepsiz cnm zaten hemen olmayacak ama şimdiden araştırayım dedim Henüz tüp için bir tarih belirlemedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?