- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.641
İstanbulda yaptırdım canım . Ameliyatı orda olunca aynı yerde devam etmek istedim . Ama kalbi durdu benim miniginmerhabaKumral-ada siz tüp bebeği başkenttemi yaptırdınız o kadar çok yazılmış okuyamadım yoksa normal yollamı oldu daha önceki araştırmalarınız okumuştum istanbulu çok istiyordunuz
Canim maşallah size . Allah im sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah . Alır annesi kilo o sen ona çok güzel bakarsın . Rabbim bizlere de nasip etsin inşallahEvet canim bugün sabah doğurdum çok şükür bebisim iyi ama küçük doğru 2620 kg doğdu inşallah kilo aldirabilirim ama yanında ya çok güzel bir şey ya allah herkezr nasip etsin inşallah sende sağ salim kucağına alirsin
Inşallah besleyebilirim sütün gelmiyor mama veriyoruz inşallah sutumde gelir savaşıyor oğlum benimleOyy kuzum benim masallah ona kucuk olsun ne olacak annesi onu sutuyle beslen 1 hafta sonra bak ne kadar kilo almis olacak..
Cok sukur canim bahti acik olsun Bebeginin sana da gecmis olsun ❤
Amin canim inşallah sutum gelir de biraz emer allah sizlere dr nasip eder inşallah çok güzel bir duyguCanim maşallah size . Allah im sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah . Alır annesi kilo o sen ona çok güzel bakarsın . Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
Hic strest yapma sakin bu konuda bol bol rezene ic ve sabirla emzir emmiyorsa sag sagdikca cogaliyor birde goguslerini sicak tut banyo yapabiliyorsan banyo yoksa sicak havlu utule koy bak nasil geliyor sutun sakir sakirInşallah besleyebilirim sütün gelmiyor mama veriyoruz inşallah sutumde gelir savaşıyor oğlum benimle
Inşallah canim ya dün oturup ağladım emmek istiyor ama süt yok sıcak dış aldım sıcak suyla ovaladim akşam biraz sütumsütum gelmeye başladı önce süt sonra mama veriyoruz tam doysub diyeHic strest yapma sakin bu konuda bol bol rezene ic ve sabirla emzir emmiyorsa sag sagdikca cogaliyor birde goguslerini sicak tut banyo yapabiliyorsan banyo yoksa sicak havlu utule koy bak nasil geliyor sutun sakir sakir
Hemen hormonlarina söz gecir aglama dusurme modunu bak yarin obur gun nasil gelecek sutun. Annesi onunda gucu yok cekmeye senin sutunun cok gelmesini isterki doysun mamayi tadinca hemen tembellesir ama sen tokkende memende vakit gecirt bol bol emsin..Inşallah canim ya dün oturup ağladım emmek istiyor ama süt yok sıcak dış aldım sıcak suyla ovaladim akşam biraz sütumsütum gelmeye başladı önce süt sonra mama veriyoruz tam doysub diye
Inşallah canim ya bugün daha iyi geldi sanki canim inşallah artarHemen hormonlarina söz gecir aglama dusurme modunu bak yarin obur gun nasil gelecek sutun. Annesi onunda gucu yok cekmeye senin sutunun cok gelmesini isterki doysun mamayi tadinca hemen tembellesir ama sen tokkende memende vakit gecirt bol bol emsin..
Ama once annenin kendini iyi hissetmesi lazim ki sütü de bol gelsin
Canim nasilsiniz hersey yolunda mi ? Alistiniz mi birbirinize uykusuz geceler nasilInşallah canim ya bugün daha iyi geldi sanki canim inşallah artar
Canim ben seyhan başkente yaptırdım çok memnun kaldım tayfun beyin bizi yönlendirmesiyle normal yolla hamile kaldım allah binkere razı olsun ondanMaaşallah arkadaşlar, hep hayırlı sonuçlar var. Ben de tüp bebek düşünüyorum, siz nerelerde yaptınız, nereden memnun kaldınız yazarsanız sevinirim.
Çok teşekkür ederim canim allah herkeze yaşasın bu duyguyu darısı inşallah sana canimG gulsahhh01 tebrik ederim Allah analı babalı sağlıklı mutlu huzurlu olmayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Rahim filmini ne zaman cektireceksin canim inşallah pozitif sonuçlar alacağın bir tedavi olur canimBende 2.denemeye geçeceğim inşallah bakalım rahim filmi temiz çıkarsa başlar inşallah
İnşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Haftaya perşembe günüRahim filmini ne zaman cektireceksin canim inşallah pozitif sonuçlar alacağın bir tedavi olur canim
Sağol canimG gulsahhh01 hayırlı lsun canım allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?