• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kizlar hep baskentemi yaptirdiniz ? herhalde hamdi karanfile yaptiran hic yok bir arkadas sagolsun yazms kuzenm orada yaptrdi memnundu diye ama daha cok yorum okusaydim daha iyi olurdu :KK64:

Merhaba kızlar yumurta kalitesi için elinde fazla Qenzim yada qenzim içeren takviye ilaç yada dhea kalan varsa almak isterim.işten ayrıldım ve iki ilacı birden alicak durumum yok şu an sizlere sormak istedim.teşekkürler ilginize şimdiden

merhaba arkadaşlar sizlere sorum olacak iki aşılama yaptırdım fakat tutmadi.Şimdi ise tüp bebek için araştırmalara girdim kafamda bir sürü soru var burada Adana ve Mersinden bahsedilince yazmak istedim.Mersinde tüp bebek yaptıranlar bana bilgi verebilir mi?

Başkent üniversitesinde tüp bebek tedavisi sırasında prednol ya da deltakortil gibi kortizon ilaçları başlanıyormu. Tüp bebek tedavisi görenler yardımcı olursanız sevinirim

Bende sebepsiz infertilite ama bazı merkezlerde kullanılıyormuş. Bağışıklık sistemini baskıladığı için rahimin bebeği yabancı görüp atmasını engelliyor gebelik şansını arttırıyor diye duymuştum

Merhaba kızlar nasilsinz bnm kızım talasemi hastası genetik test yapılacak tüp bebek ile hamile kalacm ama genetik test pahaliymis acaba böylee bi durumda olup genetik test yaptİran varmı mi

Back