- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.501
herşey gönlünce olsun canım rabbim işini kolaylaştırsınHayırlı cumalar arkadaşlar bugün dualarınızı bekliyorum kontrolüm var.herşey yolunda ise pazartesi opu var inşaallah
Canim ben onu bilmiyorum inşallah bilen biri cikarPazartesi op olacak yarın bir tahlil daha verecem Progestan sınırda çıktı. İnş normale döner sabaha kadar. Tavsiyesi olan yardım etsin ne olur
Hadi gozunaydin canim inşallah sonuca bebisli olurMerhaba arkadaşlar nasılsınız sabah gittim kan verdim hormon sonucum normal çıktı.çok şükür.
Hadi canim ya çok üzüldüm ama senin elinde testin vardı nasıl tozu ayarlayamamislar inşallah sonuçlar iyi gelir canimTayfun beyin önerisiyle adana baskentte Hematoloji doktoruna gittim . Hakan ozdogu . Nasıl iyi bir doktor nasıl güzel muayene etti . Sanırım bebeğin kalbinin durma sebebi dozun yetersiz olmasiymis( ama emin olmak için diğer test sonuçlarını bekleyelim dedi . Eğer birgün tekrar hamile kalabilirsem adana baskente kontrollere gidicem .
Normalde bu testleri kayıp yaşamadan yapmıyorlar ya da negatif olduktan sonra inceliyorlar ablamda olunca ben gidip yaptırdım ama merkez dozunu ayarlayamadi ve kaybettim . O kadar Üzgünüm ki anlatamam bir de kurtaj yaşadım . Ne zaman kendime gelebilirim bilmiyorum . Şu anda 25 haftalik olacaktımHadi canim ya çok üzüldüm ama senin elinde testin vardı nasıl tozu ayarlayamamislar inşallah sonuçlar iyi gelir canim
Canim benim senin durumunu anlıyorum ama kendini bırakma bak daha gecte kaybedebilirdin o daha yıkıcı oluyor umudunu hiç kaybetme canim bebis geleceği zamanı biliyor sen ayakta dur canim güçlü olNormalde bu testleri kayıp yaşamadan yapmıyorlar ya da negatif olduktan sonra inceliyorlar ablamda olunca ben gidip yaptırdım ama merkez dozunu ayarlayamadi ve kaybettim . O kadar Üzgünüm ki anlatamam bir de kurtaj yaşadım . Ne zaman kendime gelebilirim bilmiyorum . Şu anda 25 haftalik olacaktım
Su 4 ayda yaşlanmis gibi hissediyorum . Sen hamilesin dua eder misin bana da canım :)Canim benim senin durumunu anlıyorum ama kendini bırakma bak daha gecte kaybedebilirdin o daha yıkıcı oluyor umudunu hiç kaybetme canim bebis geleceği zamanı biliyor sen ayakta dur canim güçlü ol
Canim zaten içeri girerken uyutuyorlar uyurken nasıl sıktın ki kendini kactane toplandı inşallah yarın güzel haberlerle donersinG gulsahhh01 canım opu oldum eve geldim. Çok şükür ohss olmadım ve stresli oldum ağzımda çoktu çok sıkmışım kendimi çenem ağrıyor.hayırlısı bakalım
Yok narkozu içerde verdiler.24 tane.Canim zaten içeri girerken uyutuyorlar uyurken nasıl sıktın ki kendini kactane toplandı inşallah yarın güzel haberlerle donersin
Maşallah hadi inşallah sonu da güzel olur canimYok narkozu içerde verdiler.24 tane.
Bir kerede sıkıp bırakacaksın ben öyle yapıyordum ve en alttan sıkKızlar merhaba nasılsınız. Bişe sorcam bu crınone jel ilk sıkıştı bitmiyor kaç kerede bitiyor içindeki jel.
Tşk tamamBir kerede sıkıp bırakacaksın ben öyle yapıyordum ve en alttan sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?