Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Seridade canim dualarimiz seninle icini ferah tut ve Kizlar sorum sizce adana icin baskent mi acibadem mi??

başkentte çok başarılı acıbadem de diye duydum ben daha yaptırmak kısmet olmadı bir türlü ama acıbadem ilede görüşmüştüm ben ısınamadım oraya nedense bir tanıdığım acıbademde 3. tüp bebek tedavisini orda yaptırdı ikizleri oldu çok şükür darısı bizlere inşallah.

Ben baskentte opudan sonra sadece jel kullandim mesela ama acibademde bir arkadasim suan tedavide jelin yanisira kan sulandirici ve sanirim progestanla ilgili haftalik igne estrofem kulaniyor.benim acaba rahim iyi hazirlanmadigi icin mi tutmadi diye dusunuyorum.o yuzden acibadem takildi aklima

ben çok kullanılan ilaçları bilmiyorum ama dr bence gerek görseydi sana verirdi ilaçları diye düşünüyorum bu konuda birşey diyemem hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah rabbim gönlüne göre verir bir kere mi tüp bebek denediniz ikinciyi istersen acıbademde yaptır sen bilirsin aklınada soru işareti olmasın tabi ama bu işler kısmet nasip yer hiç farketmiyor ben artık öyle düşünüyorum dediğim arkadaşım ankarada en iyi yerde yaptırmış iki defa kısmet işte umutsuzca gittiği acıbademde yaptırdı tuttu şükür yani bu işin en iyi yeri ankarada diyorlar mesela dediğim gibi nasip yani

Kızlar merhaba nasılsınız. Bişe sorcam bu crınone jel ilk sıkıştı bitmiyor kaç kerede bitiyor içindeki jel.

inşallah cnm hayırla sonuçlanır tedavin birşey soracağım sende de pko mu vardı 24 yumurta toplandı demişsin ya birde ohs olmadım demişsin en korktuğum şu ohs olmak felan onun için erteliyorum hep

Doktorların pko sandığı benim tüylerimi.tüpler iltihapları tıkanıyor açılmadı alındı.

Bu gün transferden sonra 2.günüm.sabahtan beri ne yesem üstüne uykum geliyor.bide yemeğe başlarken sağ karın ve kasık bölgemde ağrı oluyor. Yorumlarınız

Bu gün transferden sonra 2.günüm.sabahtan beri ne yesem üstüne uykum geliyor.bide yemeğe başlarken sağ karın ve kasık bölgemde ağrı oluyor. Yorumlarınız
Bebisin tutunuyordur canim o olabilir bende çok uyudum canim resmenbayılıyorudum sanki hiç uyumuyormusum gibiydi inşallah pozitif haberler alırsın canim

Arkadaslar ben de hatay dayim bende tup bebek yaptiracam biz de tek gen gastaligi var bundan dolayi pgt yontemi ile tup bebek yapilnasi gerek acaba baskent bu var mi

Arkadaslar ben de hatay dayim bende tup bebek yaptiracam biz de tek gen gastaligi var bundan dolayi pgt yontemi ile tup bebek yapilnasi gerek acaba baskent bu var mi
Var canım orak hücre mi sizin .. Bende tek gen yaptırmıştım tedaviyi adana da görüyorsun embriyolardan hücre alınıp ankaraya gönderiliyor anlaşmalı oldukları merkeze

Var canım orak hücre mi sizin .. Bende tek gen yaptırmıştım tedaviyi adana da görüyorsun embriyolardan hücre alınıp ankaraya gönderiliyor anlaşmalı oldukları merkeze
Degil hiperinsulinizm diye bir hastalik seker hastaligini tersi seker dusuklugu yasiyor siz nerde yaptirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…