- 24 Haziran 2016
- 402
- 684
- 23
- 35
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.521
Seridade canim dualarimiz seninle icini ferah tut ve Kizlar sorum sizce adana icin baskent mi acibadem mi??
Ben baskentte opudan sonra sadece jel kullandim mesela ama acibademde bir arkadasim suan tedavide jelin yanisira kan sulandirici ve sanirim progestanla ilgili haftalik igne estrofem kulaniyor.benim acaba rahim iyi hazirlanmadigi icin mi tutmadi diye dusunuyorum.o yuzden acibadem takildi aklimabaşkentte çok başarılı acıbadem de diye duydum ben daha yaptırmak kısmet olmadı bir türlü ama acıbadem ilede görüşmüştüm ben ısınamadım oraya nedense bir tanıdığım acıbademde 3. tüp bebek tedavisini orda yaptırdı ikizleri oldu çok şükür darısı bizlere inşallah.
Canim inşallah olumlu sonuçlar alırsın dualarimiz seninleArkadaşlar transferimiz yarın dualarınızda unutmayın inşallah
Ben baskentte opudan sonra sadece jel kullandim mesela ama acibademde bir arkadasim suan tedavide jelin yanisira kan sulandirici ve sanirim progestanla ilgili haftalik igne estrofem kulaniyor.benim acaba rahim iyi hazirlanmadigi icin mi tutmadi diye dusunuyorum.o yuzden acibadem takildi aklima
Kızlar merhaba nasılsınız. Bişe sorcam bu crınone jel ilk sıkıştı bitmiyor kaç kerede bitiyor içindeki jel.
Ayy çok heyecanlisindir şimdi inşallah pozitif sonuç alırsınŞu anda hastanedeyim transfer için bekliyorum dua dua dua
Bebisin tutunuyordur canim o olabilir bende çok uyudum canim resmenbayılıyorudum sanki hiç uyumuyormusum gibiydi inşallah pozitif haberler alırsın canimBu gün transferden sonra 2.günüm.sabahtan beri ne yesem üstüne uykum geliyor.bide yemeğe başlarken sağ karın ve kasık bölgemde ağrı oluyor. Yorumlarınız
Bir görüşün teli.arayıp öğreninArkadaslar ben de hatay dayim bende tup bebek yaptiracam biz de tek gen gastaligi var bundan dolayi pgt yontemi ile tup bebek yapilnasi gerek acaba baskent bu var mi
İnşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Saol canım. Bu arada burası ne kadar sessiz olduBebisin tutunuyordur canim o olabilir bende çok uyudum canim resmenbayılıyorudum sanki hiç uyumuyormusum gibiydi inşallah pozitif haberler alırsın canim
Var canım orak hücre mi sizin .. Bende tek gen yaptırmıştım tedaviyi adana da görüyorsun embriyolardan hücre alınıp ankaraya gönderiliyor anlaşmalı oldukları merkezeArkadaslar ben de hatay dayim bende tup bebek yaptiracam biz de tek gen gastaligi var bundan dolayi pgt yontemi ile tup bebek yapilnasi gerek acaba baskent bu var mi
Degil hiperinsulinizm diye bir hastalik seker hastaligini tersi seker dusuklugu yasiyor siz nerde yaptirdinizVar canım orak hücre mi sizin .. Bende tek gen yaptırmıştım tedaviyi adana da görüyorsun embriyolardan hücre alınıp ankaraya gönderiliyor anlaşmalı oldukları merkeze
Kışla başkent hastanesinde yaptırdım hastaneyi ararsanız ayrıntılı anlatıyor hem doktorlar hem hemşirelerDegil hiperinsulinizm diye bir hastalik seker hastaligini tersi seker dusuklugu yasiyor siz nerde yaptirdiniz
Suan hamilemisiniz ben iki bebegimi kaybettim 11 ay oldu dogum yapalida korkuyorum tekrar ayni syeleri yasarim diyeKışla başkent hastanesinde yaptırdım hastaneyi ararsanız ayrıntılı anlatıyor hem doktorlar hem hemşireler
Benim durum karışık canım aksilikler yaşadık malesef ama dediğim hastane yapıyorSuan hamilemisiniz ben iki bebegimi kaybettim 11 ay oldu dogum yapalida korkuyorum tekrar ayni syeleri yasarim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?