• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ben baskentte opudan sonra sadece jel kullandim mesela ama acibademde bir arkadasim suan tedavide jelin yanisira kan sulandirici ve sanirim progestanla ilgili haftalik igne estrofem kulaniyor.benim acaba rahim iyi hazirlanmadigi icin mi tutmadi diye dusunuyorum.o yuzden acibadem takildi aklima
esteofemi falan ihtiyaca göre veriorlar. ben tüp bebek ilaçları ve sonra jel harici bir şey kullannadım. ama opu esnasında aynı odada olduğum bayan bir sürü ilaç kullanıordu. kan sulandırıcı zTen pıhtılaşma sorunu varsa veriliyor. endometrium yeterince kalınlaşmıorsa ona göre ekstra ilaç
veriorlar. jel de zaten progesteron. ben kasımda doğum yaptım. aslında ekstra ilaç kullanmamanız sorununuz olmadığını gösteriyor. doktorunuzla ilgili bir şüpheniz yoksa başladığınız yerden şaşmayın derim.

esteofemi falan ihtiyaca göre veriorlar. ben tüp bebek ilaçları ve sonra jel harici bir şey kullannadım. ama opu esnasında aynı odada olduğum bayan bir sürü ilaç kullanıordu. kan sulandırıcı zTen pıhtılaşma sorunu varsa veriliyor. endometrium yeterince kalınlaşmıorsa ona göre ekstra ilaç
veriorlar. jel de zaten progesteron. ben kasımda doğum yaptım. aslında ekstra ilaç kullanmamanız sorununuz olmadığını gösteriyor. doktorunuzla ilgili bir şüpheniz yoksa başladığınız yerden şaşmayın derim.
Allah bagislasin canim:KK46: nerde yaptirmistin.daha kontrole de gidemedim negatiften sonra.Bakalim kontrole gidince netlestircem sanirim.bazi sorular var kafamda.bahsettigim arkadasin da bilinen bir pihtilasma sorunu yok ama onlem olarak veriyorlarmis.bende eski druma devam etmek istiyorum ama kafamdaki sorulari netlestirmem gerekiyo.

Merhaba kizlar dr hamdi karanfille yilmaz atay hakkinda bilgisi olan orada yaptiranlar varmi daha once ankadada denedm olmadi simdi yeni merkez arayisindayim ??

O doktoru bilmem ama başkenti tavsiye ederim
Baskentte esrA hanimla gorustum ama orasida 1tane transfer ediyormus ozamanda gebelik sansi %40 oluyormuş oyuzden vazgectik 2tane istememim sebebi ikiz olsun diye degil sans artsin diye cnku cok yiprandim bu 3.denemem olacak

G gulsahhh01 canım iyiyim tşk ederim. Valla ara sıra biraz batma oluyor çok hafiften sabah bulantı başka bişey yok bunlarda belirti sayılmaz herhalde. Göğüs sızısı hariç
Belirti aramayin kizlar benm tutan bebegimdede hic belirti yoktu tutmadi dye aglamistim megerse tutmustu tabi sonra 8.haftada kalbi durdu bulupta yitirmek cok daha zormus bunu anladim :(

8.günden merhaba hayırlı cumalar dilerim herkese nasılsınız. Benim moralim bozuk canım anlamsızca sıkkın.kaynanamda ha bire moral bozucu şeylerden bahsedip canımı sıkıyor. Depresif hasta.

8.günden merhaba hayırlı cumalar dilerim herkese nasılsınız. Benim moralim bozuk canım anlamsızca sıkkın.kaynanamda ha bire moral bozucu şeylerden bahsedip canımı sıkıyor. Depresif hasta.
Canim bak ne güzel az kalmış hiç moralini bozma esinede şöyle moralimi bozuyor diye o konussun testine az kaldı canim moral bozmak yok

Baskentte esrA hanimla gorustum ama orasida 1tane transfer ediyormus ozamanda gebelik sansi %40 oluyormuş oyuzden vazgectik 2tane istememim sebebi ikiz olsun diye degil sans artsin diye cnku cok yiprandim bu 3.denemem olacak
çoğul gebelik ve iki üç bebek bakmak da çok başka bir yıpranma sebebi yalnız. zaten tek embriyo transfer etme nedenleri de bu. çok iyi anlıyorjm biz de çok ısrar etmiştil esra hanıma iki tane transfer edilsin diye ama çok katı başkent bu konuda. sonuçta kanunen uyulması gerekeni uyguluyorlar. ben hatta 3-4 tane transfer yaptıklarını okumuşrum kıbrısta, benim bi tnaetle asla olmadı diyordum tuttu doğdu bile :) her şeyin hayırlısı. kuzenim hamdi karanfile yaptırdı o da bi
hafta önce doğum yaptı memnundu baya.

Allah bagislasin canim:KK46: nerde yaptirmistin.daha kontrole de gidemedim negatiften sonra.Bakalim kontrole gidince netlestircem sanirim.bazi sorular var kafamda.bahsettigim arkadasin da bilinen bir pihtilasma sorunu yok ama onlem olarak veriyorlarmis.bende eski druma devam etmek istiyorum ama kafamdaki sorulari netlestirmem gerekiyo.
teşekkür ederim. başkent esra bulgan. ilk denemede oldu. ilk sayfaya veri konmuştu orayı inceleyebilirsinz

Back