• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Tayfun beyin önerisiyle adana baskentte Hematoloji doktoruna gittim . Hakan ozdogu . Nasıl iyi bir doktor nasıl güzel muayene etti . Sanırım bebeğin kalbinin durma sebebi dozun yetersiz olmasiymis:(( ama emin olmak için diğer test sonuçlarını bekleyelim dedi . Eğer birgün tekrar hamile kalabilirsem adana baskente kontrollere gidicem .

Tayfun beyin önerisiyle adana baskentte Hematoloji doktoruna gittim . Hakan ozdogu . Nasıl iyi bir doktor nasıl güzel muayene etti . Sanırım bebeğin kalbinin durma sebebi dozun yetersiz olmasiymis:KK43:( ama emin olmak için diğer test sonuçlarını bekleyelim dedi . Eğer birgün tekrar hamile kalabilirsem adana baskente kontrollere gidicem .
Hadi canim ya çok üzüldüm ama senin elinde testin vardı nasıl tozu ayarlayamamislar inşallah sonuçlar iyi gelir canim

Hadi canim ya çok üzüldüm ama senin elinde testin vardı nasıl tozu ayarlayamamislar inşallah sonuçlar iyi gelir canim
Normalde bu testleri kayıp yaşamadan yapmıyorlar ya da negatif olduktan sonra inceliyorlar ablamda olunca ben gidip yaptırdım ama merkez dozunu ayarlayamadi ve kaybettim . O kadar Üzgünüm ki anlatamam bir de kurtaj yaşadım . Ne zaman kendime gelebilirim bilmiyorum . Şu anda 25 haftalik olacaktım :(

Normalde bu testleri kayıp yaşamadan yapmıyorlar ya da negatif olduktan sonra inceliyorlar ablamda olunca ben gidip yaptırdım ama merkez dozunu ayarlayamadi ve kaybettim . O kadar Üzgünüm ki anlatamam bir de kurtaj yaşadım . Ne zaman kendime gelebilirim bilmiyorum . Şu anda 25 haftalik olacaktım :KK43:
Canim benim senin durumunu anlıyorum ama kendini bırakma bak daha gecte kaybedebilirdin o daha yıkıcı oluyor umudunu hiç kaybetme canim bebis geleceği zamanı biliyor sen ayakta dur canim güçlü ol

Canim benim senin durumunu anlıyorum ama kendini bırakma bak daha gecte kaybedebilirdin o daha yıkıcı oluyor umudunu hiç kaybetme canim bebis geleceği zamanı biliyor sen ayakta dur canim güçlü ol
Su 4 ayda yaşlanmis gibi hissediyorum . Sen hamilesin dua eder misin bana da canım :)

Bir arkadasim adana acibademde tedavi oluyor.opu yapildi bugun.dr kan sulandirici igne ve coraspin vermis.birde haftalik pruloton diye igne vermis jelin yaninda.baskentte hic bu ilaclari kullanan oldumu.ben opudan sonra sadece jel kullandim.blast embriyoydu ama tutmadi.simdi dusunuyorum acaba sadece jel tutunma icin yeterli olmamismiydi diye.gunde 1 asprin yararli diye duymustum ayrica.birde az yumurta olunca eksik bir tedavi olsun istemiyorum

Back