• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Merhaba arkadaşlar nasılsınız. Az önce kontrol vardı.cuma yeniden gidecem. Duruma göre yüksek ihtimalle pazartesi olum olacak inşallah hayırlısıyla nasip etsin Rabbim inşallah

mrb ben başkentte 1 kere pınar hanıma muayene oldum. bugün tüp bebek için esra hanımdan randevu almak istedim veremeyiz siz pınar hanımın hastasısınız dediler. Mecburen Pınar hanıma gidicem. Aranızda Pınar hanıma tüp bebek yaptıran var mı lütfen yardımcı olabilir mi? çünkü internetten araştırmama rağmen kendisiyle ilgili hiç bir yorum görmedim

Bildiğim kadarıyla hepsi zaten koordinasyon içinde çalışıyorlar bir ekipteler.siz içinizi ferah tutun bence olumlu düşünü hayırlı olur inşallah

Nedense baskentin bu sekilde bir uygulamasi var yillar once bile olsa ilk kime kayit actirdiysan onunla devam etmek zorundasin.bana ilk muayenede iyi düsunun dr degisikligi yapamazsiniz diye uyarmislardi

Arkadaslar merhaba, 4 yıllık evliyim. 30 yaşındayım. Eşim azosperm. Adana Baskentte tüp bebek düşünüyoruz inşallah. Doktor önerisi olan bize yardımcı olursa cok memnun kalacagız. Ayrıca devlet yardımından faydalansak bize ne kadara mal olur tahmini olarak.

Arkadaslar merhaba, 4 yıllık evliyim. 30 yaşındayım. Eşim azosperm. Adana Baskentte tüp bebek düşünüyoruz inşallah. Doktor önerisi olan bize yardımcı olursa cok memnun kalacagız. Ayrıca devlet yardımından faydalansak bize ne kadara mal olur tahmini olarak.
Canim oranın tüm doktorları çok iyi ama esra hanım yada tayfun beyi çok önerilir benim doktorum tayfun bey ben çok memnunum simdi de ona gidiyorum tabi senin tercihin canim

Gulsah sizde sorun neydi canim bir de suan hamilesin sanirim dimi
Canim benim eşimde azosperm di hormon lardan kaynak liydi bayağı tedavi oldu tayfun bey ikinci tup bebek tutmayinca eşimde dna hasarida istedi o yuksek çıkınca eşim onun içinde ilaç kullanmaya başladı çok şükür 3.ayinda hamile kaldım ama tayfun bey yonlendirmeseydi daha çok ugrasirdik her testi yaptırdı bize sağ olsun şimdi hala ona kontrole gidiyorum

Ah bu azosperm :/ Tayfun Bey bu konuda tecrübeli sanırım. Öneriniz üzerine biraz araştırdım. Ortalama size ne kadarlık bir ücrete mal oldu acaba? Eşiniz tese ameliyatı felan oldu mu? Sgk anlaşmalarıda varmış sanırım.

Canim benim eşimde azosperm di hormon lardan kaynak liydi bayağı tedavi oldu tayfun bey ikinci tup bebek tutmayinca eşimde dna hasarida istedi o yuksek çıkınca eşim onun içinde ilaç kullanmaya başladı çok şükür 3.ayinda hamile kaldım ama tayfun bey yonlendirmeseydi daha çok ugrasirdik her testi yaptırdı bize sağ olsun şimdi hala ona kontrole gidiyorum
Gebelik kontrolu yapiyormu ordaki dr lar bende bulent beye gidiyorum

Ah bu azosperm :/ Tayfun Bey bu konuda tecrübeli sanırım. Öneriniz üzerine biraz araştırdım. Ortalama size ne kadarlık bir ücrete mal oldu acaba? Eşiniz tese ameliyatı felan oldu mu? Sgk anlaşmalarıda varmış sanırım.
Yok bizde hormonlar düşüktü o yuzden iğne tedavisi oldu sonrada dna hasarı için ilaç kullandı doktorum bizi çok güzel yönlendirdi embriyolar gelişmedi 5.gune 1 tane kaldı tayfun bey o yuzden dedi bu testi yaptırın diye iyiki demiş biz 3 denemeye kadar 3000 ve ilaçlar 1500 kusur tuttu

Back