- Konu Sahibi gulsahhh01
- #8.481
Merhaba arkadaşlar nasılsınız. Az önce kontrol vardı.cuma yeniden gidecem. Duruma göre yüksek ihtimalle pazartesi olum olacak inşallah hayırlısıyla nasip etsin Rabbim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 cm olması lazım ama arada kucukleride kullanıyorlar catlamamasi için zaten iğne vuruluyorsun canim şimdi zaman geçmez sana inşallah herşey yolunda gider canimBirde bişey soracam yumuşar ne kadar olması lazım acaba opu için
İnşallah evet ya.tşk canım rahim 6.2 nasıl acaba14 cm olması lazım ama arada kucukleride kullanıyorlar catlamamasi için zaten iğne vuruluyorsun canim şimdi zaman geçmez sana inşallah herşey yolunda gider canim
Onu hiç bilmiyorum hem şimdi o önemli değil zaten kalinlastirmak için ilaç veriyorlarİnşallah evet ya.tşk canım rahim 6.2 nasıl acaba
Tşk canımOnu hiç bilmiyorum hem şimdi o önemli değil zaten kalinlastirmak için ilaç veriyorlar
Canim oranın tüm doktorları çok iyi ama esra hanım yada tayfun beyi çok önerilir benim doktorum tayfun bey ben çok memnunum simdi de ona gidiyorum tabi senin tercihin canimArkadaslar merhaba, 4 yıllık evliyim. 30 yaşındayım. Eşim azosperm. Adana Baskentte tüp bebek düşünüyoruz inşallah. Doktor önerisi olan bize yardımcı olursa cok memnun kalacagız. Ayrıca devlet yardımından faydalansak bize ne kadara mal olur tahmini olarak.
Gulsah sizde sorun neydi canim bir de suan hamilesin sanirim dimiCanim oranın tüm doktorları çok iyi ama esra hanım yada tayfun beyi çok önerilir benim doktorum tayfun bey ben çok memnunum simdi de ona gidiyorum tabi senin tercihin canim
Canim benim eşimde azosperm di hormon lardan kaynak liydi bayağı tedavi oldu tayfun bey ikinci tup bebek tutmayinca eşimde dna hasarida istedi o yuksek çıkınca eşim onun içinde ilaç kullanmaya başladı çok şükür 3.ayinda hamile kaldım ama tayfun bey yonlendirmeseydi daha çok ugrasirdik her testi yaptırdı bize sağ olsun şimdi hala ona kontrole gidiyorumGulsah sizde sorun neydi canim bir de suan hamilesin sanirim dimi
Gebelik kontrolu yapiyormu ordaki dr lar bende bulent beye gidiyorumCanim benim eşimde azosperm di hormon lardan kaynak liydi bayağı tedavi oldu tayfun bey ikinci tup bebek tutmayinca eşimde dna hasarida istedi o yuksek çıkınca eşim onun içinde ilaç kullanmaya başladı çok şükür 3.ayinda hamile kaldım ama tayfun bey yonlendirmeseydi daha çok ugrasirdik her testi yaptırdı bize sağ olsun şimdi hala ona kontrole gidiyorum
Yok bizde hormonlar düşüktü o yuzden iğne tedavisi oldu sonrada dna hasarı için ilaç kullandı doktorum bizi çok güzel yönlendirdi embriyolar gelişmedi 5.gune 1 tane kaldı tayfun bey o yuzden dedi bu testi yaptırın diye iyiki demiş biz 3 denemeye kadar 3000 ve ilaçlar 1500 kusur tuttuAh bu azosperm :/ Tayfun Bey bu konuda tecrübeli sanırım. Öneriniz üzerine biraz araştırdım. Ortalama size ne kadarlık bir ücrete mal oldu acaba? Eşiniz tese ameliyatı felan oldu mu? Sgk anlaşmalarıda varmış sanırım.
Hayır sadece tayfun bey yapıyor diğerleri hamile kaldıktan sonra sadece kalp atisina kadar bakıyorlar sonra birakiyorlarGebelik kontrolu yapiyormu ordaki dr lar bende bulent beye gidiyorum
Hadi inşallah canim güzel haberler almissindirHayırlı cumalar arkadaşlar bugün dualarınızı bekliyorum kontrolüm var.herşey yolunda ise pazartesi opu var inşaallah