Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Günaydın kızlar nasılsınız bugün detaylı ultrason var çok korkuyorum inşallah birşey cikmaz
Niye korkuyorsun ki onu anlamadim bugune kadar hersey yolunda gitmis ne olabilir ki ... Kalbini ferah tut ne guzel bebisinin her yerini net bi sekilde goreceksin Guzel haberlerlede geleceksin ..

Bak gordun mu annesi bebisin gayet iyi masallah ona .. Plesanta insallah cikar yukariya doktor cikabilir dediyse cikar mumkun oldugunca dinlen dikkat et kendine canim is filan yapma..

Bak gordun mu annesi bebisin gayet iyi masallah ona .. Plesanta insallah cikar yukariya doktor cikabilir dediyse cikar mumkun oldugunca dinlen dikkat et kendine canim is filan yapma..
Bu hafta izindeyim hep uzanacagim bol bol dinleyeceğim inşallah çıkar bide bebisin başı aşağıda bacakları yukarida

Bu hafta izindeyim hep uzanacagim bol bol dinleyeceğim inşallah çıkar bide bebisin başı aşağıda bacakları yukarida
Ayaklarinin altina yastik koy yatarken bebegin donme olasiligi yuksek .. Bebek donerse plesantada yukari cikar bence .. Bu haftada izinlisin madem keyif yapin bebisinle

Benim plesantada asagiya yerlesmis doktor progestani gunde ikiye cikardi kan uyusmazligi icin ignem yapildi .. Kanama olmamasi icin önlem alindi bol bol dinlen agir is yapma dedi .. Gulsaha iki gun once yazdiklarimi kendime de uygulamam gerekecek :)

Canim dikkat et kendine plesantanin aşağıda olması riskli ama ben okuduğum kadarıyla 20-24 hafta arasında yukarı çıkıyormuş eğer çıkmazsa o zaman riskliymis ikili testin yapildi mi canim

Canim dikkat et kendine plesantanin aşağıda olması riskli ama ben okuduğum kadarıyla 20-24 hafta arasında yukarı çıkıyormuş eğer çıkmazsa o zaman riskliymis ikili testin yapildi mi canim
Ayaklarimin altinda yastikla yatiyorum walla daha kucuk ama riskli iste asagida olmasi insallah cikar yukari bakalim haftaya kontrol var yine ..
Yapildi haftaya sonuc cikacak sanirim ense olcumu filan yapacak haftaya da ikisini birden ogrenecegim ..

Ayaklarimin altinda yastikla yatiyorum walla daha kucuk ama riskli iste asagida olmasi insallah cikar yukari bakalim haftaya kontrol var yine ..
Yapildi haftaya sonuc cikacak sanirim ense olcumu filan yapacak haftaya da ikisini birden ogrenecegim ..
Bu hafta olcmedimi bizde ilk onlar ölçüldü sonra kan verdik 1 haftada sonuç çıkmıştı i allah güzel sonuçlar alırsın bak riskli dönemi geçiyorsun inşallah sağ salim dogurursun canim

Bu hafta olcmedimi bizde ilk onlar ölçüldü sonra kan verdik 1 haftada sonuç çıkmıştı i allah güzel sonuçlar alırsın bak riskli dönemi geçiyorsun inşallah sağ salim dogurursun canim
11.haftadayim doktorla randevum 12.haftadaydi ama dun hafif bi leke gibi bisi gordum kanama olur diye korkup gittim o yuzden gelmisken ikili testi yapalim dedi .. Belki ölctu ama bana birsey demedi..
Evet canim ya haftaya 12.hafta bitince cok sukur zor donem bitmis olacak .. Hepimiz sag salim kucagimiza alalim insallah .. Diger arkadaslarimizda bu duygulari en kisa zamanda yasasin ..

günadyın ben de dün adet oldum haftaya adet bitimi tayfun beyden randevu aldım,
ilk defa gidecğim iş yerimden izin alabilrisem tabi,
sanırım bana histereskopi lazım hemen yapar mı acaba ertesi gün falan ya da cumartesi ???
başka ilden geliyourm bi de

Ameliyat günü pazartesi diye hatırlıyorum sanki .

selam kızlar bizim hayat baya yoğun geçiyor bebiş kucaktan inmiyor pek bakamıyorum baksam da yazamıorum tek elimle... iyisinizdir hepini umarım. :)

Evet öyleymiş ama acaba yapar mı ki benimkini ???
rahimfilmin var mıydı? ona göre değişir rica edersen ayarlarlar sanırım

evet canım var filmimi,
bi çok dr histereskopi dedi bana, cumartesi yapar belki ......
korkmak bile lüks artık yeter ki hallolsun diyoruz....:)
yani ilk histereskopiyi falan duyduğumda çok kötü olmuştum ama hem bulunduğum ilde uygun ortam olmamasından hem de çalıştığımdan hem de yaşım ileri olduğundan herşey i kabul moduna girdim....
yani hiç ameliyat günü haricinde ameliyat ettiği hastası var mı acaba tayfun beyin?(acil durumlar hariç tabi)

acil durumda da ameliyat yapmıyor. yani aciliyet sezaryen doğum olabilir, başkentte acil doğumları da nöbetçi doktor yapıor. programı belli her gün için. sonuçta randevulu hasta bakıor diğer günlerde... korkacak bişe yok hsde. yoğunluğa göre ya en yakın ameliyat gününe ayarlar ya da diğer adetinde randevu almanı isteyebilirler

Canim bende hitereskopi oldum polip alındı tayfun beyin ameliyat gunu pazartesi başka gün yapmıyor diye biliyorum yinede konusursunuz

Slm canim bebek kucağa alisti mi kötü olmuş canim evde sana yardım edecek kimse var mi en azından sen sadece bebekle ilgilenirsin bebek nasıl iyimi süt emiyor demi gaz sıkıntısı var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…