• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

acil durumda da ameliyat yapmıyor. yani aciliyet sezaryen doğum olabilir, başkentte acil doğumları da nöbetçi doktor yapıor. programı belli her gün için. sonuçta randevulu hasta bakıor diğer günlerde... korkacak bişe yok hsde. yoğunluğa göre ya en yakın ameliyat gününe ayarlar ya da diğer adetinde randevu almanı isteyebilirler
Anladım canım teşekkür ederim açıklamaların için

acil durumda da ameliyat yapmıyor. yani aciliyet sezaryen doğum olabilir, başkentte acil doğumları da nöbetçi doktor yapıor. programı belli her gün için. sonuçta randevulu hasta bakıor diğer günlerde... korkacak bişe yok hsde. yoğunluğa göre ya en yakın ameliyat gününe ayarlar ya da diğer adetinde randevu almanı isteyebilirler
Canım Bi de birşey soracağım ,sen orda histereskopi yaptırdın mı ? Aynı gün hastaneden çıkılıyor mu

Yapti hic bisey hissetmiyorsun ki sulu usg de zaten spekulumu takiyor muayenede onu taktiktan sonra normal muayene gibi adi var yani yoksa farkli bisi degil hissetmezsin bile ..
Yaptırdım değil mi Can'ım sen ? Ay ne bileyim su veriliyor git gide artan basıncı hissediyorsun falan yazılmış ya

Yaptırdım değil mi Can'ım sen ? Ay ne bileyim su veriliyor git gide artan basıncı hissediyorsun falan yazılmış ya
Yok canim ya yaptirdim ustelik benim su gitmedi iki kere takti cikardi aleti spekulumuda iki kere takti sansima ama hic birsey anlamadim sadece ayaga kalktigimda ayakkabimin ici su dolmuştu :KK48: Ayakkabilarini asagi koy islanmasin ;) Bilmeden gitmek daha iyi sakin arastirma internette cok kotu örnekleri var ..

merhaba kızlar nasılsınız benim ilça tedavim bitti dr um tüp bebek yapalım dedi artık yaptıracağım kısmet olursa ilk olacak nasıl bu süreç zor bir süreç mi deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum:))
Ne zaman başlıyorsun canım tarih belli mi ? bende 31 aralık ta başlıyorum .. uzun protokol gibi başlıcam ama uzun protokol değilmiş tayfun hoca öyle söyledi :) canım adetinin 5.günü drye gdiyorsun kan tahlili veriyorsun muayne oluyorsun bir problem yoksa drnin uygun gördüğü ilaç ile iğnelere başlıyorsun. 1 hafta sonra seni tekrar muayneye çağırıyorlar yumurta adedi ve büyüklüğü ölçülür ilaç dozları ayarlanır dr uygun gördüğü gün tekrar muayneye gidersin muhtemelen de çatlama iğneni olursun 2 gün sonrada yumurta toplama işlemi gerçekleşir eşin örnek verir sen opuya girmeden önce döllenme içinde ertesi gün aranırsın

tarihi henüz netleştirmedim ya bilmiyorum sadece korkuyorum ohs olmaktan pcos varya bende uzun protokol dediğin ne oluyor ?

tarihi henüz netleştirmedim ya bilmiyorum sadece korkuyorum ohs olmaktan pcos varya bende uzun protokol dediğin ne oluyor ?
uzun protokol de adettinden 21.gün sayıyorsun 21.ci gün iğnelere başlıyorsun adet olunca 3.gün kontrole gidiyorsun.dr onu ayarlar canım inşallah öyle bir sorunda yaşamazsın

uzun protokol de adettinden 21.gün sayıyorsun 21.ci gün iğnelere başlıyorsun adet olunca 3.gün kontrole gidiyorsun.dr onu ayarlar canım inşallah öyle bir sorunda yaşamazsın

teşekkürler cnm amin inşallah senle hayırlsıyla tedavine başlarsın hayırla haberler verirsin inşallah.

B breakfast birşey soracağım cnaım
ameliyatlar kışla da değil de seyhanda yapılıyomruş,
bir d e her dr un ameliyat günü belli anladığım kadarı ile, hist adet sonrası yapılmıyor mu?
gün denk gelmezse diğer hafta da yumurtlama dönemine yaklaşmış olmuyor muyuz,
neden bu kadar zor herşey yaaa,
bir d eben histereskopiye eşimle gitsem yeterli mi?yani yanımda bayan götürmesem
kadın doğum katında yatış yapılıyor falan yazmışsın da canım,
özel oda va r mı acaba?

gulsahhh01 nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik geçmiş sayfalara bakamadım bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu cnm ben 3 kasımda bebeğimi kucağıma aldım çok şükür darısı senin ve bebek isteyen tüm arkadaşların başına inşallah
Canim çok şükür iyi sen nasılsın bebisin nasıl ödem vardı oglu nda ne oldu canim inşallah birşey yoktur canim allah sağ salim büyütürsun inşallah canim

Back