- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.261
Anladım canım teşekkür ederim açıklamaların içinacil durumda da ameliyat yapmıyor. yani aciliyet sezaryen doğum olabilir, başkentte acil doğumları da nöbetçi doktor yapıor. programı belli her gün için. sonuçta randevulu hasta bakıor diğer günlerde... korkacak bişe yok hsde. yoğunluğa göre ya en yakın ameliyat gününe ayarlar ya da diğer adetinde randevu almanı isteyebilirler
Teşekkür ederim canımCanim bende hitereskopi oldum polip alındı tayfun beyin ameliyat gunu pazartesi başka gün yapmıyor diye biliyorum yinede konusursunuz
Canım Bi de birşey soracağım ,sen orda histereskopi yaptırdın mı ? Aynı gün hastaneden çıkılıyor muacil durumda da ameliyat yapmıyor. yani aciliyet sezaryen doğum olabilir, başkentte acil doğumları da nöbetçi doktor yapıor. programı belli her gün için. sonuçta randevulu hasta bakıor diğer günlerde... korkacak bişe yok hsde. yoğunluğa göre ya en yakın ameliyat gününe ayarlar ya da diğer adetinde randevu almanı isteyebilirler
Yapti hic bisey hissetmiyorsun ki sulu usg de zaten spekulumu takiyor muayenede onu taktiktan sonra normal muayene gibi adi var yani yoksa farkli bisi degil hissetmezsin bile ..G gulsahhh01SchonerDuft ve tayfun beyin diye hastaları ; tayfun bey adet birimi sulu usg yaptı mı size ? Ağrı çok oluyor mu ??? B breakfast
Yaptırdım değil mi Can'ım sen ? Ay ne bileyim su veriliyor git gide artan basıncı hissediyorsun falan yazılmış yaYapti hic bisey hissetmiyorsun ki sulu usg de zaten spekulumu takiyor muayenede onu taktiktan sonra normal muayene gibi adi var yani yoksa farkli bisi degil hissetmezsin bile ..
Yok canim ya yaptirdim ustelik benim su gitmedi iki kere takti cikardi aleti spekulumuda iki kere takti sansima ama hic birsey anlamadim sadece ayaga kalktigimda ayakkabimin ici su dolmuştuYaptırdım değil mi Can'ım sen ? Ay ne bileyim su veriliyor git gide artan basıncı hissediyorsun falan yazılmış ya
He birde itfaiye hortumumu bu basinc artsinYaptırdım değil mi Can'ım sen ? Ay ne bileyim su veriliyor git gide artan basıncı hissediyorsun falan yazılmış ya
AY teşekkür ederim Can'ım ya , ben de kolay olur diye hep düşmüştüm ama bazı yorumlar faciadan bahsediyorHe birde itfaiye hortumumu bu basinc artsinkil gibi akan bi su incecik bir hortum yani :)
Canim hiç ağrı falan olmuyor korkma öyle benim canim ne kadar tatlıdır sesim çıkmadı iyiki bakmış diyorum muayenede girmediği polip i sulu usg de gordu ilk tedaviden sonra olusmusG gulsahhh01SchonerDuft ve tayfun beyin diye hastaları ; tayfun bey adet birimi sulu usg yaptı mı size ? Ağrı çok oluyor mu ??? B breakfast
Ne zaman başlıyorsun canım tarih belli mi ? bende 31 aralık ta başlıyorum .. uzun protokol gibi başlıcam ama uzun protokol değilmiş tayfun hoca öyle söyledi :) canım adetinin 5.günü drye gdiyorsun kan tahlili veriyorsun muayne oluyorsun bir problem yoksa drnin uygun gördüğü ilaç ile iğnelere başlıyorsun. 1 hafta sonra seni tekrar muayneye çağırıyorlar yumurta adedi ve büyüklüğü ölçülür ilaç dozları ayarlanır dr uygun gördüğü gün tekrar muayneye gidersin muhtemelen de çatlama iğneni olursun 2 gün sonrada yumurta toplama işlemi gerçekleşir eşin örnek verir sen opuya girmeden önce döllenme içinde ertesi gün aranırsınmerhaba kızlar nasılsınız benim ilça tedavim bitti dr um tüp bebek yapalım dedi artık yaptıracağım kısmet olursa ilk olacak nasıl bu süreç zor bir süreç mi deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum:))
uzun protokol de adettinden 21.gün sayıyorsun 21.ci gün iğnelere başlıyorsun adet olunca 3.gün kontrole gidiyorsun.dr onu ayarlar canım inşallah öyle bir sorunda yaşamazsıntarihi henüz netleştirmedim ya bilmiyorum sadece korkuyorum ohs olmaktan pcos varya bende uzun protokol dediğin ne oluyor ?
uzun protokol de adettinden 21.gün sayıyorsun 21.ci gün iğnelere başlıyorsun adet olunca 3.gün kontrole gidiyorsun.dr onu ayarlar canım inşallah öyle bir sorunda yaşamazsın
Slm canim hayırdır ne oldugulsahhh01 sana cok ihtiyacım var
Canim çok şükür iyi sen nasılsın bebisin nasıl ödem vardı oglu nda ne oldu canim inşallah birşey yoktur canim allah sağ salim büyütürsun inşallah canimgulsahhh01 nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik geçmiş sayfalara bakamadım bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu cnm ben 3 kasımda bebeğimi kucağıma aldım çok şükür darısı senin ve bebek isteyen tüm arkadaşların başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?