• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kızlar 2015 de adana baskentte toksoplazma ıgg bakılmis benim haberim yoktu ben de mersinde baktirdim . Geçen gittiğimde öğrendim adana baskentte toksoplazma ıgg pozitif mersinde negatif . Şimdi ben mersinde kan pihtilasmasina da baktirmadim acaba bunda da yanlislik olmusmudur ki . Tekrar adana baskentte baktırsam mi ki .

Hastanedeyim canm.Bugün ameliyat oldum.Laporoskopiyle myomumu aldırdım. Çok şükür bu da geçti. Sen nasılsın canm?
Kac gundur aklimdasin soracagim bi turlu firsat bulamadim ya .. Cok gecmis olsun guzel guzel bunuda atlattin cok sukur ..
Cok agrin sizin oldumu rahat bi islemmiydi .. Bende iyiyim cok sukur canim..

Kac gundur aklimdasin soracagim bi turlu firsat bulamadim ya .. Cok gecmis olsun guzel guzel bunuda atlattin cok sukur ..
Cok agrin sizin oldumu rahat bi islemmiydi .. Bende iyiyim cok sukur canim..
Sağol canım Allah razı olsun..Aynen çok şükür atlattım.Canm iyiki anestezi denilen bir yöntem var.Hiç bişey bilmiyorsun,uyumamla uyanmam bir oldu bana göre. İki saat sürmüş ameliyatım. Ameliyat yerim değil de kaburgalarim ağrıyor şu an.Nefes alıp verirken zorlanıyorum canm..

Sağol canım Allah razı olsun..Aynen çok şükür atlattım.Canm iyiki anestezi denilen bir yöntem var.Hiç bişey bilmiyorsun,uyumamla uyanmam bir oldu bana göre. İki saat sürmüş ameliyatım. Ameliyat yerim değil de kaburgalarim ağrıyor şu an.Nefes alıp verirken zorlanıyorum canm..
Bugun daha iyisindir umarim.. Birde bisi soracagim sana tup bebek yaptirirken hangi igneleri vermisti doktor sana ..

çok geçmiş olsun cnm biran önce olman iyi olmuş rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Olduktan sonra çok ağrın varmı peki ?
Sağol canım çok teşekkür ederim.Düşündüğüm ve korktugum kadar zor olmadı. Ameliyat yerimi pek hissetmedim de sonradan göğüs kafesimde batmalar oldu halâ da var ama çok aşırı da değil. Bebek düşünmek için 6 ay süre verdi Esra hanim.Daha erken de düşünemem zaten.Hayırlısı olur inşallah..

Bugun daha iyisindir umarim.. Birde bisi soracagim sana tup bebek yaptirirken hangi igneleri vermisti doktor sana ..
Evet canm bugün daha iyiyim.Çok şeker bir drum var onu söyliyim öncelikle..:)
İlk tedavide merional kullandım, ikincide isim olarak dogrumu söylüyorum bilmiyorum ama gonalf kullandım canım.3.günden sonra orgalutran da kullandım. Sonra catlatma ignesi olarak ovitrelle ve gonapeptyl kullandım.

Evet canm bugün daha iyiyim.Çok şeker bir drum var onu söyliyim öncelikle..:)
İlk tedavide merional kullandım, ikincide isim olarak dogrumu söylüyorum bilmiyorum ama gonalf kullandım canım.3.günden sonra orgalutran da kullandım. Sonra catlatma ignesi olarak ovitrelle ve gonapeptyl kullandım.
Anladim canim her tedavide ayri ilac kullanmis sanirim .. Elimde 5 tane merional 2tanede menogon var tarihleri gecmeden birilerine vereyim istiyorum ..
Yazik evde durup cope gidecegine birilerinin isine yarasin ..

Anladim canim her tedavide ayri ilac kullanmis sanirim .. Elimde 5 tane merional 2tanede menogon var tarihleri gecmeden birilerine vereyim istiyorum ..
Yazik evde durup cope gidecegine birilerinin isine yarasin ..
Ah keşke benim işime yarasa.6 ay sonra düsünebilecegiz o da bütün imkanlarımızı zorlamamız lazım. Zor görünüyor yani..

Sağol canım çok teşekkür ederim.Düşündüğüm ve korktugum kadar zor olmadı. Ameliyat yerimi pek hissetmedim de sonradan göğüs kafesimde batmalar oldu halâ da var ama çok aşırı da değil. Bebek düşünmek için 6 ay süre verdi Esra hanim.Daha erken de düşünemem zaten.Hayırlısı olur inşallah..

kendini toparlarsın tekrar başlarsın inşallah kolay geçmesine sevindim cnm

Back