• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

kızlar tayfun bey adetin 3. günü tahlillerini istiyor mu?
yani, benm adete 11 gün var şimdi randvu alayım desem yani adet olmadan derse ki adetin 3. günü gel derse bir daha gitmek zorunda kalırsam ? yani demek sitediğim adetim 3. gününe mi denk getrsem randevuyu yoksa hiç alakası yok mu? rastgele mi gitsem
şehir dışından geleceğim de, bilgisi olan varsa çok memnun olurum

kızlar tayfun bey adetin 3. günü tahlillerini istiyor mu?
yani, benm adete 11 gün var şimdi randvu alayım desem yani adet olmadan derse ki adetin 3. günü gel derse bir daha gitmek zorunda kalırsam ? yani demek sitediğim adetim 3. gününe mi denk getrsem randevuyu yoksa hiç alakası yok mu? rastgele mi gitsem
şehir dışından geleceğim de, bilgisi olan varsa çok memnun olurum
Canim ilk kontrolünde 3.gun görüşmeye gidiyorsun kan tahlili yaptırıyorsun adet bitiminde sulu usg yapıyor hsg varsa giderken onuda görür görmek istiyor eşimin test sonuçları da var onlarla birlikte gidersen bu dahaki tarihe tup bebeğe baslatiyor

Canim ilk kontrolünde 3.gun görüşmeye gidiyorsun kan tahlili yaptırıyorsun adet bitiminde sulu usg yapıyor hsg varsa giderken onuda görür görmek istiyor eşimin test sonuçları da var onlarla birlikte gidersen bu dahaki tarihe tup bebeğe baslatiyor
ayy canım çok teşekkür ederimm...
ben ilk gidişimde 3. güne denk getiirp gideyim o halde... hem tahlilleri de yaptrmış olurum,
sulu usg can yakan bir birşey mi? rahm filmim var

Canim benim çok şükür inşallah sağ salim kucağına alırsın ikiliyi ne zaman yapacaksiniz tarihin belli mi canim
Iki hafta sonra yaptiracagim .. Sizler yaptirdiniz sanirim sonuclariniz temiz cikti dimi .. Darisi bana insallah bide onu atlatirsam :)
Amin hepimiz sag salim kucagimiza alalim Senin kontrol ne zaman masallah kocaman olmussunuz..

ben ilk gidişimde 3. güne denk getiirp gideyim o halde... hem tahlilleri de yaptrmış olurum,
Hic anlamiyorsun sulu usg yi yaparken onemli olan spekulum onu taktiktan sonra tamamdir ..

Şu spekulum bir bana takilamiyor bunu yüzünden sulu usg yapilamadi. Nasıl basariyorsunuz spekulum takılırken rahat olmayı.

hımmm spekulum nasıl birşey ki acep?
rahim filmi çekilirke takılıyor değil mi?
ben görmediğim için sorun yok:) yani film çekilirken takıldıysa demek ki taktırabiliyorum
Evet evet film cekilirkende takiliyor :) Bende de sorun olmuyordu da plastik olan acitiyordu demir olan daha kolay :)
Kendini kasmadiktan sonra hepsi kolay geciyor ..

evet canım Bülent Beyin hastasıyım.İlk aşılamayı denedik tutmadı ikinciyi denicez allah izin verirse. O da olmazsa tü bebeğe geçicez.ben ilaçsız adet olamayanlardanım canım.Senin sorunun nedir?
benim bir düşüğüm var sonrasında 2 yıldır gebe kalamadım, rahim filmimde rahim üstten basık göründü,
ya septum varmış ya da şekli öyleymiş, histereskopi ile bakılması lazımmış.....
beş yıllık evliyim

Yok canim hiç canın acımaz ilkinde biraz ağırdı sonra geçti yanında orkit bulundur az kan geliyor

Iki hafta sonra yaptiracagim .. Sizler yaptirdiniz sanirim sonuclariniz temiz cikti dimi .. Darisi bana insallah bide onu atlatirsam :)
Amin hepimiz sag salim kucagimiza alalim Senin kontrol ne zaman masallah kocaman olmussunuz..
Canim benim detaylı ultrason var 12 aralıkta onu bekliyorum inşallah hicbirsey çıkmaz korkuyorum ışte bizde çok şükür ikili testte birşey çıkmadı inşallah sen dede çıkmaz canim bebislerimizi sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah canim

benim bir düşüğüm var sonrasında 2 yıldır gebe kalamadım, rahim filmimde rahim üstten basık göründü,
ya septum varmış ya da şekli öyleymiş, histereskopi ile bakılması lazımmış.....
beş yıllık evliyim
Rabbim şifa versin ve bebişlerimizi bir an önce kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah canmm..

Canim benim detaylı ultrason var 12 aralıkta onu bekliyorum inşallah hicbirsey çıkmaz korkuyorum ışte bizde çok şükür ikili testte birşey çıkmadı inşallah sen dede çıkmaz canim bebislerimizi sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah canim
Ikilide birsey cikmazsa detaylida birsey cikmiyor diyorlar korkma insallah hersey yolundadir ;)

Back